Θεοδωρικάκος: «4.000 αστυνομικοί βοηθούν τους πολίτες - Καμιά μετακίνηση χωρίς λόγο»
Θεοδωρικάκος: Αναμένονται ανακοινώσεις για την λειτουργία του ιδιωτικού & δημόσιου τομέα αύριο Τρίτη (25/1).

Ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε στον ΣΚΑΪ σήμερα Δευτέρα (24/1) με αφορμή την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα και συνέστησε ψυχραιμία και υπομονή, προκειμένου να κινδυνεύσει κόσμος.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκο με αφορμή την έντονη χιονόπτωση δήλωσε:

«Εκεί έξω στους δρόμους υπάρχουν αυτοκίνητα χωρίς αλυσίδες που έχουν μείνει. Επειδή είναι χιονιάς ας πάνε όλοι με ψυχραιμία στα σπίτι τους. Υπάρχει ταλαιπωρία, μεγάλα μποτιλιαρίσματα. Οι πολίτες που χρειάζονται το οτιδήποτε μπορούν να απευθύνονται στην άμεση δράση, έξω είναι 4.000 αστυνομικοί σε 900 οχήματα και είναι έτοιμοι να παρέμβουν και να βοηθήσουν.

Να ακούμε τις οδηγίες της τροχαίας που κάνει κινητοποίηση να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην πόλη. Δεν χρειάζεται κανείς να βγαίνει χωρίς να υπάρχει πολύ επείγον λόγος».

Επιπλέον, σε δεύτερη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο ίδιος έκανε λόγο για πρωτοφανή χιονιά, ειδικά για τα δεδομένα της Αθήνα και τους Αθηναίους.

Ο υπουργός απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν όλες τις μετακινήσεις, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Όσον αφορά τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, τόνισε ότι γίνεται αγώνας δρόμου να κρατηθεί ανοικτό, ενώ ειδικά όσον αφορά το σημείο της Κατεχάκη, ανέφερε ότι τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, αφού υπάρχει πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι ανάλογες προσπάθειες να μείνει ανοικτό καταβάλλονται και για το αεροδρόμιο, όπου η κατάσταση είναι δύσκολη. Αναφερόμενος στα οχήματα τόνισε τη σημασία των αλυσίδων δεδομένης της κατάστασης υπογραμμίζοντας πως «ένα όχημα χωρίς αλυσίδες σημαίνει τέλος».

Τέλος, όσον αφορά την λειτουργία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα για αύριο Τρίτη (24/1) δήλωσε πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και πως θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;