Ετοιμάσου να περάσεις κοντά στις 3 ώρες μαζί με τον «The Batman» και τον Robert Pattinson στo Gotham City
Αποκαλύφθηκε η διάρκεια της νέας ταινίας του «Σκοτεινού Ιππότη» με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022 είναι το “The Batman” του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Σκοτεινό Ιππότη θα επιστρέψει μέσα στο νέο έτος και μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Μία από αυτές θα είναι και η διάρκεια της ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety η ταινία “The Batman” θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 47 λεπτά (175 λεπτά) χωρίς τους τίτλους τέλους. Μάλιστα, θα αποτελεί μία από τις ταινίες με υπερήρωες με την μεγαλύτερη διάρκεια.

Επίσης, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ταινία με πρωταγωνιστή το Σκοτεινό Ιππότη που έχει βγει ποτέ. Η τριλογία του Christopher Nolan ακολουθεί, με την ταινία “The Dark Knight Rises” να έχει διάρκεια 165 λεπτά, το “The Dark Knight” με διάρκεια 152 λεπτά και το “Batman Begins” με διάρκεια 140 λεπτά.

Η Warner Bros. φαίνεται να παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο. Όμως, αν αναλογιστεί κανείς την μεγάλη επιτυχία του “Spider-Man: No Way Home” με διάρκεια 150 λεπτά και του “Avengers: Endgame” με διάρκεια 181 λεπτά, είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρει κανείς.

Η ταινία “The Batman” του Matt Reeves ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού

Στην ταινία, μαζί με τον Robert Pattinson πρωταγωνιστούν η Zoe Kravitz στο ρόλο της Catwoman, ο Jeffrey Wright στο ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, ο Paul Dano στο ρόλο του Riddler, ο Colin Farrell στο ρόλο του Πιγκουίνου, καθώς και οι John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου.

Στη δημοσιότητα βγήκε και το μουσικό θέμα της ταινίας, το οποίο υπογράφει ο Michael Giancchino και έχει διάρκεια 7 λεπτών.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;