Γιώργος Λιάγκας: «Ξέρω έναν πλούσιο που πλήρωνε κάποιον για χαβαλέ, τον έδενε, του πετούσε πράγματα»
Γιώργος Λιάγκας: «Tου πετάγανε μπουγέλα, τον δένανε σαν να είναι σκυλί και γελάγανε οι πλούσιοι. Έλληνες. Επιχειρηματίας γνωστός αυτός».

Κι εκεί που λες τι άλλο μένει να ακούσω, μαθαίνεις για μία αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή “Το Πρωινό“, όπου σήμερα ήταν καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας.

Κατά τη διάρκεια μία συζήτησης για τις ευθύνες της πατριαρχίας για περιστατικά έμφυλης βίας, ο γνωστός παρουσιαστής προχώρησε στην εξιστόρηση ενός ειδεχθούς περιστατικού.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι γνωρίζει έναν πολύ πλούσιο και διάσημο επιχειρηματία, ο οποίος προκειμένου να κάνει τον χαβαλέ του εκμεταλλευόταν έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είχε να φάει για να τον εξευτελίζει και να σπάει πλάκα.

Όπως ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

«Εγώ ξέρω περίπτωση πολύ πλούσιου ανθρώπου ο οποίος πλήρωνε έναν άνθρωπο για να κάνει χαβαλέ μαζί του. Δεν είχε να φάει αυτός. Τον είχαν σε ένα σπίτι και τον πλήρωναν και λέει “εγώ τον έσωσα γιατί του δίνω δύο χιλιάρικα τον μήνα” και του πετάγανε μπουγέλα, τον δένανε σαν να είναι σκυλί και γελάγανε οι πλούσιοι. Έλληνες. Επιχειρηματίας γνωστός αυτός».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;