Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ένταση με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου».

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, έχει και άλλες διαστάσεις, καθώς μέσω αυτού στην επικαιρότητα ήρθε και το θέμα με το revenge porn της Ιωάννας Τούνη.

Η συγκεκριμένη κατονόμασε έναν συγκεκριμένο άνδρα ως υπεύθυνο για την διαρροή του συγκεκριμένου video, με τον ίδιο να το διαψεύδει με ανάρτησή του στα social media.

Την Δευτέρα (17/1) ο δικηγόρος του, Γιάννης Γλύκας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που είναι ο σύντροφος της, όταν αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να πει τώρα το όνομα του 35χρονου επιχειρηματία.

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», είπε χαρακτηριστικά, με τον δικηγόρο να του απαντά:

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά».

Τότε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέμεινε στην αρχική του θέση:

«Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;», με τον κ. Γλύκα να απαντάει:

«Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά. Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία.

Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;