Καινούργιου: Άγριος καυγάς on air με τον δικηγόρο του 35χρονου - «Κλείστον, τι είναι αυτά τα πράγματα;»
Χωρίς προηγούμενο η τηλεοπτική ένταση που επικράτησε και σήμερα (18/01) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατηγορεί η Ιωάννας Τούνη.

Πανικός επικράτησε και σήμερα, Τρίτη 18 Γενάρη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, στον Alpha με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατηγορεί η Ιωάννα Τούνη.

Σημειώνουμε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε χτες μέσα από την εκπομπή, λόγω του θέματος της συντρόφου του και influencer, Ιωάννας Τούνη.

Λίγο μετά, όταν ο δικηγόρος του 35χρονου που κατηγορεί η Ιωάννα Τούνη ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεό της, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή έγινε χαμός.

Πριν ξεκινήσουν την κουβέντα τους, ο δικηγόρος του 35χρονου ζήτησε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανακαλέσει μια φράση που είπε στον αέρα και, τότε έγινε πάλι ο κακός χαμός.

Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά, με τον δικηγόρο και την παρουσιάστρια να φωνάζουν, σε μία τηλεοπτική ένταση άνευ προηγουμένου.

Μάλιστα, στο τέλος η παρουσιάστρια διέκοψε έξαλλη την τηλεφωνική σύνδεση, έχοντας ένα πολύ άγριο ξέσπασμα.

«Για ένα λεπτό μπαίνετε στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου; Κλαίει όλη τη νύχτα, έρχεται εδώ κλαμένος. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας, τέλος, τέλος. Θέμη κλείστον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις, σας παρακαλώ, έχω στενοχωρηθεί εγώ…», είπε -μεταξύ άλλων- η Κατερίνα Καινούργιου και διέκοψε τη σύνδεση.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;