Ισπανία: Οι οπαδοί της Μπέτις πέταξαν αρκουδάκια για παιδιά στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν
Ισπανία: «Έβρεξε» αρκουδάκια στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Σε μια άκρως φιλανθρωπική πράξη προχώρησαν οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μπέτις στην Ισπανία λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην Έιμπαρ, ματς το οποίο ήρθε ισόπαλο με σκορ 1-1 για την 17η αγωνιστική της La Liga.

Στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, όμως, η είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου είναι η πολύ όμορφη ενέργεια των οπαδών των Βερδιμπλάνκος, καθώς έκαναν «επίθεση» με λούτρινα αρκουδάκι, τα οποία εκτόξευσαν στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να γίνει η περισυλλογή τους από τους υπεύθυνους της ομάδας και να δοθούν σε άπορες οικογένειες της Σεβίλλης, που δεν έχουν δυνατότητα να κάνουν δώρο στα παιδιά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Betis Balompié (@realbetisbalompie)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debut.gr (@debut.gr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sambola Futebol e Birita (@sambolafutebol)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ggoal.hub

Κι αν το ματς δεν προσφερόταν για πολλές συγκινήσεις, αυτό που έμεινε η συγκινητική ενέργεια των οπαδών. Τέτοιες πράξεις, όπως και η πρωτοβουλία της θύρας 7 Άργους που συγκεντρώνει (ως επί τω πλείστων) καινούργια παιχνίδια για παιδιά άπορων οικογενειών, αποδεικνύουν πως οι οπαδοί δεν είναι μόνο για καπνογόνα, συνθήματα και… «επεισόδια».

Μάλιστα, όλοι οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού σύσσωμοι έχουν συμβάλει στην προσπάθεια της θύρας 7 Άργους, που έκανε κάλεσμα και σε φιλάθλους άλλων ομάδων να συνεισφέρουν.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;