Κακοκαιρία «Διομήδης»: Δεύτερος νεκρός στην Καρδίτσα - Χτυπήθηκε από το ρεύμα
Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αυτή τη φορά στην Καρδίτσα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης».

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αυτή τη φορά στην Καρδίτσα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης».

Συγκεκριμένα νεκρός εντοπίστηκε 50χρονος, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/1), ο οποίος χτυπήθηκε από ρεύμα, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης των βλαβών στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εργαζόμενος φέρεται να χτυπήθηκε από ρεύμα κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης βλάβης. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο εργαζόμενος ήταν μέλος συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε εργασίες στα Καλύβια Πεζούλας για τον ΔΕΔΔΗΕ.

Κακοκαιρίας «Διομήδης»: Νεκρός στις Σέρρες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στις Σέρρες όταν μαζί με τη γυναίκα του και τον αδερφό του προσπάθησαν να διασχίσουν ποτάμι στην Νιγρίτα το οποίο ήταν φουσκωμένο λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης».

Ωστόσο, τα ορμητικά νερά παρέσυραν τον άνδρα με αποτέλεσμα να εντοπιστεί νεκρός περίπου 4χλμ από το σημείο που βρισκόταν αρχικά.

Τον ανέσυραν 9 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο, με 3 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του, ενώ ακόμα, δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή του.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό της συζύγου του που αγνοείται. Οι αρχές, επιχειρούν για τον εντοπισμό της γυναίκας σε ακτίνα πεντε χιλιομετρων από το σημείο που παρασύρθηκε.

Σημειώνεται ότι το πρόσωπο που ειδοποίησε το 112 ήταν το τρίτο άτομο που γλίτωσε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και αδερφός του θύματος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;