Τάσος Χαλκιάς με μαυρισμένο μάτι:
Ένα τραυματισμό στο πρόσωπο είχε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με μελανιασμένο το αριστερό του μάτι.

Ένα τραυματισμό στο πρόσωπο είχε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με μελανιασμένο το αριστερό του μάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέρει και γρατζουνιές στο μέτωπο, αναφέρει στην ανάρτησή του ότι χτύπησε, αλλά είχε κοντά του τους φίλους του που τον φρόντισαν. Ο ίδιος δεν γράφει πώς υπέστη τον τραυματισμό.

Ο Τάσος Χαλκιάς αφήνει αιχμές για όσους τον κακολογούν γράφοντας πως “όσοι δε σε ξέρουν, σε γλωσσοτρώνε“, ενώ κλείνει την ανάρτησή του με αισιοδοξία για το μέλλον.

Τάσος Χαλκιάς: Η ανάρτησή του

Άλλο ένα τραύμα! Σωματικό αυτή τη φορά! Σοβαρό, επικίνδυνο… Έτρεξαν φίλοι κι αγαπημένοι, με φρόντισαν… Πέρασε, τους ευχαριστώ, βάλε φυλαχτά μου είπαν! Όσοι δε σε ξέρουν, σε γλωσσοτρώνε… Χαμογελάω, άλλη μια εμπειρία ζωής το λέω εγώ! Και προχωράμε, πάμε για άλλα, όσο ακόμα αντέχουμε! Κι ως φαίνεται αντέχουμε πολλά! Να έχετε καλό, όσοι είστε στην παραγωγή και στον καθημερινό μόχθο!“.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Chalkias (@tasos_chalkias_official)

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1