Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σας
Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022: Τι να περιμένουν τα ζώδια από τη νέα χρονιά - Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σας

Από τη Λίλιαν Σίμου

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Κριό

Οραματισμοί για την «επόμενη μέρα»

Εβδομαδιαίες προβλέψει0ς 2019

Με τον Ήλιο στον Κριό, είστε πάντα έτοιμοι για μία νέα αρχή, δυναμικοί, παρορμητικοί, άμεσοι, ευθείς και ευερέθιστοι.

ΚΡΙΟΣ 2022: Η Γενική εικόνα στο ζώδιό σας 

Σε μία τριετία προετοιμασίας για μεγάλες αλλαγές, ίσως κάποιοι δεν είχατε την ευχέρεια να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Οι δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες, δεν επέτρεψαν να προχωρήσετε σε ανανέωση. Ωστόσο, μην απογοητεύεστε! Το 2022 και το 2023, σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις και ευκαιρίες.

Αντιδράσατε, δράσατε, βιώσατε ανταγωνισμό και ζήλια. Η μάχιμη στάση ζωής, ταιριάζει στους περισσότερους από εσάς και ήταν μία πολύμηνη αφύπνιση τελικά. Αν στο ατομικό σας ωροσκόπιο δεν υπάρχουν έντονοι παρεμποδιστικοί παράγοντες, τότε ας πιστέψετε ξανά στα όνειρά σας, και να είστε σε ετοιμότητα από τα τέλη της Άνοιξης.

Με τα ίχνη των καθυστερήσεων αισθητά ακόμη, δεν είστε σε παραίτηση, αλλά οδεύετε προς νέους ορίζοντες και στόχους.

Η έμπνευση θα σας βοηθήσει, καθώς είστε ανήσυχοι και δημιουργικοί, δεν θα διστάσετε να κάνετε νέα όνειρα για το μέλλον.

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στο 2022. Έμπνευση και μυστικές προσδοκίες, θα προσδώσουν ρομαντισμό. Προφανώς θα είστε περισσότερο ονειροπόλοι, δεκτικοί, δοτικοί, ευαίσθητοι. Η ενσυναίσθηση θα διεγείρει τρυφερά συναισθήματα, συμπόνια και ανασταλτική τάση κατά περιόδους.

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος απεμπλοκής από την υπερβολική ευαισθησία, θα είναι από τον Μάιο ως τα τέλη Οκτωβρίου. Τότε θα δεχτείτε τον Δία στο ζώδιό σας, κάτι που θα επαναληφθεί κατά τη διάρκεια του 2023. Όταν ο Δίας θα βρεθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού, θα μοιάζει σαν την προωθητική μηχανή για ένα μεγάλο ταξίδι, που θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά, καθώς θα καθορίσει μία πολυετή διαδρομή με ρίσκο και πρωτοβουλίες. Αν δεν έχετε την ευχέρεια να κάνετε πολλά μέσα στην επόμενη χρονιά, μην ανησυχείτε: το 2023 φέρνει πολύ περισσότερα δώρα για σας!

Ο Κρόνος, αποκρυστάλλωσε για τρία χρόνια (ως το 2020), θέματα των κοινωνικών σχέσεων και πιθανόν κάποιους επαγγελματικούς στόχους. Όμως κυρίως, μέσα από δυσκολίες και πίεση, που διογκώθηκαν κατά το προηγούμενο έτος, διδαχτήκατε την υπομονή, την εγκράτεια και την επιμονή. Ο περιορισμός δεν ήταν για σας ό,τι καλύτερο, έφερε όμως βάθος και κατανόηση.

Πλέον ο Κρόνος είναι στον Υδροχόο από την περυσινή χρονιά. Θα παραμείνει ευνοϊκός προς εσάς ως και το επόμενο έτος. Η εμπειρία και η γνώση που αποκτήθηκαν με μόχθο και κόπο, θα είναι τα όπλα σας. Καθώς σας ενδιαφέρει να απελευθερωθεί η μάχιμη πλευρά σας, ας εκτιμήσετε φέτος τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ας τις αξιολογήσετε, ας τις ιεραρχήσετε. Επίσης, θα πρέπει να γίνετε περισσότερο αυστηροί με το περιβάλλον, ή εκλεκτικοί.

Δεν χρειάζεται χαμένος χρόνος πλέον. Μόνο ποιότητα και μακροχρόνια οφέλη.

Ο Ουρανός, πλανήτης των αλλαγών, είναι στον Ταύρο. Διαμορφώνετε νέες αξίες και πολύτιμες σχέσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του, θα είστε σε ετοιμότητα αλλά και προσμονή, προκειμένου να βάλετε άλλες προτεραιότητες σε θέματα ασφάλειας και σταθερότητας. Θα ανακαλύψετε την ομορφιά στην απλότητα και στην σταθερότητα και σε ό,τι είναι απτό και αυταπόδεικτο. Θα είστε λιγότερο παρορμητικοί και περισσότερο επιλεκτικοί, σε θέματα που θα κάνουν τη ζωή σας απολαυστική.

Ωστόσο, σε συνδυασμό με νέα φαινόμενα, μέσα στο 2022, οι αξίες δοκιμάζονται, τα οικονομικά έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις για σας και θα πρέπει να είστε αρκετά συνετοί στη διαχείρισή τους.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και ξεκίνησε να αγγίζει τον κόσμο των ονείρων για σας, αλλά και τους κρυφούς σας ανεκπλήρωτους πόθους, όπως και ό,τι σας ταλαιπωρεί και το κρατάτε κρυφό.

Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την εσωτερική διάσταση της ζωής, να κάνετε αρκετά βήματα στην εσωτερική αναζήτηση, να δημιουργήσετε μέσα από το ταλέντο και την έμπνευση σας, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης, της μεταφυσικής, του διαλογισμού.

Σε συνδυασμό με τον Δία, μέσα στη χρονιά, θα είναι τονισμένα τα χαρακτηριστικά της φιλανθρωπίας, της προσφοράς, της γονιμότητας, αλλά και της εσωστρέφειας.

Ο Πλούτωνας αλλάζει τα τελευταία χρόνια την εικόνα που προβάλλετε στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές. Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με ανατροπές είστε σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε μελλοντικά, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Ο Χείρωνας, ο σημαντικός πλανητοειδής των Κενταύρων, βρίσκεται μετά από μισό αιώνα ξανά στο ζώδιό σας. Κατά συνέπεια, για τα επόμενα χρόνια, ο Χείρωνας θα είναι ένας σοφός οδηγός, θεραπευτικής και μέντορας για σας. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να βρείτε τρόπους αυτοθεραπείας, να αισθανθείτε δύναμη σε πνεύμα, ψυχή και σώμα. Να επουλώσετε τραυματικές εμπειρίες των προηγουμένων ετών.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, προσφέρει νέου τύπου προκλήσεις. Αρχικά με πίκρα και στη συνέχεια με αποφασιστικότητα, θα στραφείτε σε βαθύτερες αξίες και θα πρέπει να απολαμβάνετε τη ζωή, χωρίς πολλές αναζητήσεις πλέον. Το απλό, το απτό, το ωραίο, θα πρέπει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας.

Σκοτεινές προσκολλήσεις, πρέπει να πάψουν να σας απασχολούν.

Η χρονιά εμπεριέχει ιδιαίτερα σημαντικά καρμικά στοιχεία, αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε σε ένα ξεχωριστό θέμα.

Οι εκλείψεις του 2022, προκαλούν το ενδιαφέρον προκειμένου να αποφύγετε αρνητικές επιρροές συμφερόντων και να θωρακίσετε τις προσωπικές σας αξίες και συναισθήματα. «Μετακινηθείτε» από τη στασιμότητα ή την δεκτικότητα του παρελθόντος, δίχως αγωνία. Προφανώς θα βρείτε την αγάπη και την ομορφιά γύρω σας.

Γίνετε περισσότερο παρατηρητικοί και λιγότερο κτητικοί.

Οι εκλείψεις θα συμβούν, τέλος Απριλίου, μέσα Μαΐου, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Θα ακολουθήσει ειδικό αφιέρωμα.

Ο προστατευτικός λίθος του Κριού είναι o Αιματίτης. Ενημερωθείτε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Ταύρο

Νέες ιδέες και νέοι οραματισμοί

Ταύρος, ένα ζώδιο που απολαμβάνει τη ζωή, με τον τρόπο του και τον χρόνο του… Σταθερό και σίγουρο στο βηματισμό του.

ΤΑΥΡΟΣ 2022 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Η σταθερή σας φύση, δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια. Νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα έδαφος που δονείται. Πολλές και ιδιαίτερες οι εναλλαγές, δεν σας επιτρέπουν να βιώνετε τη ρουτίνα που θα σας ενδιέφερε.

Διαθέτετε πρακτικό πνεύμα και ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια και σταθερότητα. Στο πρόσφατο παρελθόν, ενδεχομένως χτίστηκε μία βάση. Πλέον πρέπει να κάνετε με σταθερά βήματα, κάποιες αλλαγές για να προωθήσετε τις ιδέες, τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Σ’ αυτό βασικός υποστηρικτής είναι ο Ουρανός στο ζώδιό σας.

Μεγάλη πρόκληση, καθώς νιώθετε αδύναμοι να αντιδράσετε στα απρόβλεπτα γεγονότα και αντιστέκεστε δίχως επιτυχία.

Έχετε ήδη την αίσθηση της αλλαγής και ενδεχομένως να πρέπει να την αποδεχτείτε. Λιγότερο υπομονετικοί, περισσότερο αντιδραστικοί, ή απελευθερωμένοι, θα ξαφνιάσετε το περιβάλλον σας. Επειδή βέβαια, βρίσκεστε σε πλήρη ανανέωση, θα πρέπει να περιμένετε απρόοπτες και ενδιαφέρουσες μεταβολές στην προσωπική σας έκφραση. Θα σας παρακινήσουν τα γεγονότα, να προχωρήσετε σε αλλαγές ουσιαστικές στην προσωπικότητά σας και στον τρόπο που αντιδράτε.

Ο Κρόνος, ο κριτής του ζωδιακού, ήταν ευνοϊκός για σας στο πρόσφατο παρελθόν. Αξιοποιείστε τις γνώσεις και την εμπειρία που σας προσέφερε. Ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, άφησε τη σοφία του και μπορείτε πλέον με υπομονή, στωικότητα, επιμονή και μεθοδικότητα, να φθάσετε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Κρόνος όμως, στον Υδροχόο, από την περυσινή χρονιά και ως και το 2023, αλλάζει το τοπίο των σχέσεων. Προετοιμάζει την ανέλιξη στον κοινωνικό σας χώρο. Ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι σε έναν χώρο όπου θα αξιοποιηθεί το ταλέντο και η κατάρτιση σας, με έναν ενδιαφέροντα και καινοτόμο τρόπο. Θα γίνετε περισσότερο αποδεκτοί για το έργο σας, κοινωνικά αναγνωρισμένοι και θα διευρύνετε τις γνωριμίες.

Εκείνο που χρειάζεται φυσικά να ανακαλύψετε, είναι τη θετική δόνηση του Κρόνιου στοιχείου, επομένως να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Ο πλανήτης των ευκαιριών, ο Δίας, βρίσκεται αρχικά στους Ιχθείς ως τον Μάιο και θα διανύσει μέρος του ζωδίου ξανά, τους τελευταίους δύο μήνες του 2022. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, να αλλάξετε πιθανόν σε ιδέες, απόψεις, αντιλήψεις. Να γίνετε λιγότερο πρακτικοί, αλλά περισσότερο ρομαντικοί, φιλεύσπλαχνοι, γενναιόδωροι, δοτικοί. Θα επηρεάζεστε από την στην έμπνευση και στις ευαισθησίες του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

Από το μέσα του Μαΐου ως τον Οκτώβριο, ο Δίας στον Κριό, θα γίνετε περισσότερο ανυπόμονοι όμως, και ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά, πιο νευρικοί. Αν και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, ας είστε σε ετοιμότητα. Είστε στην αφετηρία ενός νέου δρόμου ζωής.

Ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθείς και φυσικά αυτή η θέση διαρκεί αρκετά χρόνια. θα κάνετε το καλύτερο δυνατόν για σας και τους φίλους, σε σημείο να τους εξιδανικεύετε. Θα έχετε κάποια διάκριση κατά καιρούς, αλλά θα είστε σε γενικές γραμμές πρόθυμοι να υπερασπιστείτε τα ιδεώδη μέσω των φίλων και τη φιλία ως ιδεώδες.

Ο Πλούτωνας, κινείται στον Αιγόκερω από το 2010 προκαλεί αλλαγή σκέψης και φιλοσοφίας ζωής. Φυσικά η διαδρομή του είναι αργή και θα διαρκέσει ως τις αρχές του 2024. Βιώνετε αλλαγές ραγδαίες, άμεσες, καταλυτικές.

Τώρα πλέον δεν θα είστε πολύ προβληματισμένοι με απρόοπτα γεγονότα. Ήδη γνωρίζετε αυτό που συμβαίνει και πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Ευνοϊκά διακείμενος προς το ζώδιό σας, αφού ξεπεράστηκαν οι δύσκολοι συνδυασμοί που σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι μεγάλη δύναμη αναζωογόνησης για σας, καθώς με ήπιο τρόπο, θα σας προσθέσει σθένος, και μαχητική διάθεση.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, επέστρεψε στον Κριό. Αγγίζει τα κρυφά σας όνειρα και βιώματα ή μυστικά της ψυχής.

Γίνεται πνευματικός σας οδηγός και σας παρακινεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, προφανώς με την αλλαγή που υπόσχεται ο Ουρανός στο ζώδιό σας. Επουλώνει αμφιβολίες, αγωνίες και προσωπικούς δισταγμούς. Αντιλαμβάνεστε περισσότερο τον βαθύτερο εαυτό σας.

Η καρμική διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας και την αίσθηση της σταθερότητας, υλικής και συναισθηματικής.

Ενδέχεται να έχετε κάποιες ιδιαίτερες ανακατατάξεις, εσωτερικές αλλαγές ή ανησυχίες, που όμως θα φέρουν αποκαλύψεις και ίσως αλλαγές προς ένα νέο τρόπο διαχείρισης.

Το «Εγώ» αντιτίθεται στο «Εμείς», και κρίνονται σοβαρά οι σχέσεις κάθε είδους, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές.

Οι εκλείψεις του έτους θα γίνουν αντικείμενο μελέτης την κατάλληλη εποχή. Θα σας απασχολήσουν στο τέλος Απριλίου, στα μέσα Μαΐου, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Η ασφάλεια θα είναι προσωπική σας πρόκληση, όπου θα κληθείτε, να αντιδράσετε αρκετά αποφασιστικά σε γνωριμίες, σχέσεις και συναλλαγές.

Ο προστατευτικός λίθος του Ταύρου είναι το Τυρκουάζ. Ενημερωθείτε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Σκορπιό:

Σε ροή εξελίξεων

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Σκορπιός, ένα ιδιαίτερο ζώδιο με βάθος και ουσία που αναζητά να κατανοήσει την ίδια την ύπαρξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022 – ΓENIKH EIKONA:

Ανήκετε στα ζώδια που επιδιώκουν την αλλαγή, βαθιά και ριζική. Ήδη από το 2021, είχατε προκλήσεις αλλά οι εξελίξεις, δεν άφησαν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μία πιο σημαντική χρονιά θα είναι για σας το 2022, και επηρεάζει θετικά τα θέματα που σας ενδιαφέρουν για το εγγύς μέλλον.

Αν και αναζητάτε την αλλαγή, και τη βιώνετε ουσιαστικά και με πάθος, αυτή τη φορά, μπορεί να εκπλαγείτε από τις προκλήσεις. Περισσότερο έμπειροι από την περυσινή χρονιά, ταράζονται τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας!

Κι αυτό γιατί μία ιδιαίτερη συγκυρία, σας προσφέρει το έδαφος προκειμένου να μην χάνετε πλέον χρόνο ή να μην σας απορροφήσουν πολλές και άσκοπες ασχολίες.

Σε θέματα γνώσης, δεξιότητας στην επικοινωνία και κριτικής σκέψης, φάνηκε πόσο έχετε κατανοήσει το νόημα της ζωής.

Συνεχίζετε να είστε περισσότερο επιλεκτικοί, καθώς και περισσότερο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι στον λόγο σας. Καλό θα ήταν στις εμπειρίες που αποκομίσατε, να αποφύγατε τη σκληρότητα και στον λόγο και στην κριτική προς τον περίγυρο.

Αν έχετε κάποια ειδικότητα, προφανώς κατακτήσατε ένα υψηλό πεδίο γνώσης. Ήρθε η ώρα να αναγνωριστείτε. Χρειάζεστε τομές άμεσα και ευθυκρισία με αντικειμενικότητα.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, λιγότερο αυστηρός στα όρια, προσδίδει διάκριση σε ό,τι επιδιώκετε. Σας ωφέλησε σε ένα βαθμό πέρυσι, φέτος όμως αλλάζετε στάση ζωής. Θα σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειας και της κατοικίας. Νέες ιδέες σας δίνουν την ώθηση για καινοτομίες. Θα αξιοποιήσετε μία διαχρονική γνώση ή την εμπειρία ανθρώπων που έχουν κύρος. Θα είστε επιλεκτικοί ως προς τις συναναστροφές.

Χτίζετε νέες γερές βάσεις και επιδιώκετε μία πλήρη ανανέωση.

Ο Δίας περνά στους Ιχθείς, από το τέλος του 2021. Είναι ευνοϊκός και λιγότερο έντονος από την προηγούμενη θέση του. Κατά συνέπεια μέσα στο 2022, θα οδηγήσει τα ονειρά σας, με μεγαλύτερη ευχέρεια, σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ευκαιρίες για να αναπτύξετε ταλέντα, δεξιότητες, όμορφες δημιουργίες, θα είναι για σας μία ευχάριστη νότα. Η προσωπική ζωή ανθίζει και σας οδηγεί σε ρομαντικά μονοπάτια.

Από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο όμως, χρειάζεται να είστε σε ετοιμότητα για να αναλάβετε πρωτοβουλίες και υποχρεώσεις, οδηγώντας σε πιο έντονη δράση τη ζωή σας. Αν δεν προοδεύσουν όσα ξεκινήσετε, είναι μία προετοιμασία για το επόμενο έτος.

Ο Ουρανός από την Άνοιξη του 2019, είναι στο ζώδιο του Ταύρου και προκαλεί την ανάγκη αλλαγών, με εκπλήξεις και ανατροπές και αυτό θα έχει διάρκεια ετών. Θα διαφοροποιηθείτε ως προς την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας, θα θέλετε ίσως να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά για τα επόμενα χρόνια σε νέες συνεργασίες ή σχέσεις, να ανανεώσετε γενικά τις ισορροπίες με τους άλλους

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ, των παιδιών και της διασκέδασης (αυτό συμβαίνει για μία διάρκεια 14 χρόνων), και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση.

Στις ερωτικές σχέσεις θα είστε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, δοτικοί και ονειροπόλοι. Ίσως αφεθείτε χωρίς επιφύλαξη, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε το ταίρι σας. Με τα παιδιά μπορεί να αναπτυχθεί μία ιδανική και ιδιαίτερα ζεστή σχέση.

Καθώς ο Δίας θα βρίσκεται για αρκετούς μήνες στους Ιχθείς, η συμπόρευση με τον Ποσειδώνα ενισχύει κατά πολύ τις ήδη ευαισθητοποιημένες πτυχές σας, επεκτείνοντας την τρυφερή σας πλευρά, και την πνευματική – δημιουργική.

Ο Πλούτωνας (ένας από τους κυβερνήτες σας) είναι στον Αιγόκερω και αγγίζει τα τελευταία χρόνια τις βαθύτερες ανάγκες και αγωνίες σας. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε ή έχετε ήδη αποφασίσει (ανάλογα τα ατομικά σας χαρακτηριστικά) να δώσετε έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή.

Θα είναι πιεστικό να συμβιώνετε ή να συμφωνείτε με το περιβάλλον και ενδεχομένως αυτό θα δώσει το εφαλτήριο για μία μεταστροφή για πολλά σημαντικά ζητήματα επικοινωνίας και συνεννόησης. Ίσως φανείτε περισσότερο μοναχικοί, κάτι που δεν σας ενοχλεί ιδιαίτερα!

Ο Χείρωνας στον Κριό, προσθέτει τη δική του πινελιά με ιδιαίτερη σημασία. Διανύετε μία εποχή όπου επουλώνονται τραυματικές εμπειρίες ή λάθη στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε. Θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία και ισορροπία σας στην καθημερινότητα, από τώρα και τα δύο χρόνια που ακολουθούν. Να θέσετε ένα σπόρο έναρξης σε νέες δραστηριότητες, ή εργασία.

Καρμική η χρονιά σας, για διαφόρους λόγους. Σε ό,τι αφορά τους Δεσμούς της Σελήνης – το μονοπάτι της προόδου και εξέλιξης της ψυχής – θα πρέπει να διερευνήσετε το παρελθόν σας, πρόσφατο και απώτερο. Οι αξίες που έχετε καλλιεργήσει θα προέχουν και θα σας οδηγήσουν σε μία διαφορετική θεώρηση της ύπαρξης. Θα κατανοήσετε και θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από φοβίες, κτητικότητα και πάθη που επηρεάζουν την ψυχή. Θα είναι μία χρονιά βαθιάς μεταμόρφωσης.

Οι εκλείψεις του έτους, θα αναλυθούν σε ειδικά αφιερώματα όταν είναι η χρονική στιγμή. Συμβαίνουν τέλος Απριλίου, μέσα Μαΐου, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Προστατευτικός λίθος του Σκορπιού: Μερλινίτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αισθηματική, οικονομική ζωή και κοινωνική σας ζωή, θα διαβάσετε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Τοξότη:

Νέες διαδρομές, νέα όνειρα

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2020

Τοξότης, ένα ζώδιο φωτιάς και δύναμης, δημιουργικότητας και αισιόδοξης φύσης, ακόμη και με την υπερβολή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2022 – ΓENIKH EIKONA

Αν και από την προηγούμενη χρονιά, οι πρώτες ενδείξεις ήταν να έχετε εναλλαγές και πρόοδο, με νέες ιδέες και σχεδιασμό, οι συγκυρίες δεν ευνόησαν να προοδεύσετε στους στόχους. Συχνά αισθανθήκατε μειωμένη ελευθερία κινήσεων και έκφρασης. Διδαχτήκατε να μην χάνετε χρόνο όμως, να εργάζεστε σε με επιμονή και υπομονή.

Ο άνεμος αλλαγής ακόμη και εν μέσω περιορισμών, τόνωσε το ηθικό σας. Συζητήσεις για νεωτεριστικές ιδέες, απόψεις με ανθρώπους που είναι πρωτοπόροι ή διαφορετικοί από το σύνηθες, έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για σας. Σας προσελκύει το «διαφορετικό», το νέο και καινοτόμο. Πόσο σημαντικό είναι για σας, να ανοίξετε νέους ορίζοντες σκέψης και να διευρύνετε τον κύκλο των συνομιλητών σας…

Ο κυβερνήτης σας, Δίας, βρίσκεται κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του έτους, στο δεύτερο ζώδιο διακυβέρνησής του, τους Ιχθείς. Αν και δίνει έμφαση σε βαθύτερες συγκινήσεις, είναι ταυτόχρονα εφαλτήριο για όνειρα, οραματισμούς – που όμως μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολή και παραπλάνηση, ή αυταπάτη.

Κάποιες φορές, θα είστε μοναχικοί, καθώς η φλογερή σας φύση, συγκρούεται με τον πνευματικό κόσμο που αισθάνεστε έντονα αυτή τη χρονιά.

Ωστόσο, από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, με τον Δία στον Κριό και κάποιους άλλους συνδυασμούς, θα έχετε ενθουσιασμό και εξωστρέφεια ξανά. Ως αποτέλεσμα, θα βιώσετε δυναμισμό και σπίθα αυτοέκφρασης. Προετοιμάζετε δε, μία νέα ενδιαφέρουσα εποχή, που θα επεκταθεί από τον επόμενο χρόνο.

Ο Κρόνος, δάσκαλος του ζωδιακού, είναι στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει και τον επόμενο χρόνο. Επομένως, βιώνετε μία χρονιά ανάπτυξης ιδεών και κριτικής αντίληψης, για σας. Η εμπειρία, η γνώση, η σύνεση που αποκτήσατε ως τώρα, θα στηρίξουν το έργο σας. Επίσης, θα μπορείτε να καταστρώσετε σημαντικά σχέδια και να κάνετε ενδιαφέρουσες και αξιόλογες επαφές.

Οι άνθρωποι με κύρος και με ποιότητα, εμπειρία και σοφία, θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Δεν θα κινείστε άσκοπα, αλλά πάντα με στόχο ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, και πέρασε ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από το 2019. Για σας θα σημάνει αλλαγές στην καθημερινότητα, στις υποχρεώσεις, και στο πρόγραμμα ζωής. Προφανώς θα έχετε ανάγκη ανανέωσης και στα εργασιακά θέματα. Αλλάζετε τρόπο αξιολόγησης της ζωής σας.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (όπου παραμένει για 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί με τους αγαπημένους της οικογένειας, ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Η συμπόρευση του Δία με τον Ποσειδώνα, φέτος, στο ζώδιο των Ιχθύων, ενισχύει τα χαρακτηριστικά, προσδίδοντας περισσότερη γλυκύτητα, αλλά και υπερβολή.

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας τα τελευταία χρόνια και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε σε σχέσεις και ιδανικά σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας. Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές θα είστε ως και το 2025 σε αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Εκείνο που μετρά, είναι πως διαμορφώνει νέες αξίες για σας, και μάλιστα λιγότερο δύσκολα από το παρελθόν, αφού δεν δέχεται πλέον ιδιαίτερα δύσκολους συνδυασμούς με άλλους σημαντικούς πλανήτες.

Ο Χείρωνας από το 2019 βρίσκεται στον Κριό, σε ευνοϊκή σχέση προς το ζώδιό σας. Ένας σημαντικός πλανητοειδής, θα σας στηρίξει, καθώς θα είναι για σας δάσκαλος σοφών επιλογών, στρατηγικής και θεραπευτής των αδυναμιών σας. Πηγή έμπνευσης και ανάπτυξης ταλέντων, βάλσαμο για τα θέματα της «καρδιάς».

Για τον λόγο αυτό, μην παραμελήσετε τις «οδηγίες του», θα φέρουν πληρότητα και έμπνευση στη ζωή σας.

Η καρμική σας διαδρομή αυτή τη νέα χρονιά, με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, θα αφορά την προσδοκία σας στο θέμα των καθημερινών επαφών, μέσω των οποίων θα ανακαλύψετε για ενάμιση με δύο χρόνια, τον ίδιο σας τον εαυτό. Καρμικές γνωριμίες λοιπόν… σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Οι εκλείψεις είναι ένα θέμα στο οποίο θα αναφερθούμε την κατάλληλη εποχή, αλλά συνοπτικά θα σας πω πως θα σας φωτίσουν θέματα υποχρεώσεων, τρόπου απόλαυσης της ζωής και του έργου σας. Εμπόδια ίσως παρουσιαστούν από πεποιθήσεις και προσκολλήσεις που δεν επιτρέπουν να χαρείτε ανέμελα κάποιες φορές. Μαθαίνετε σταδιακά, στο απλό και στο απτό αποτέλεσμα.

Οι εκλείψεις θα είναι τέλος Απριλίου, μέσα Μαΐου, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Θα τις παρουσιάσουμε αναλυτικά σε ξεχωριστά αφιερώματα.

Προστατευτικός λίθος του Τοξότη: Αχάτης των Βρύων. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αισθηματική, οικονομική ζωή και κοινωνική σας ζωή, θα διαβάσετε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Υλοποίηση νέων ιδεών

Εβδομαδιαίες προβλέψει0ς 2019

Ανήκετε στο ζώδιο της ωριμότητας, της σοφίας και της βαθιάς γνώσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2022 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Με κυβερνήτη τον Κρόνο, τον μεγάλο κριτή και δάσκαλο του ζωδιακού και έμφαση φαινομένων στο ζώδιό σας, είχατε μία αξιόλογης σημασίας διαδρομή ως πρόσφατα. Αν και οι συγκυρίες ήταν δύσκολες, δώσατε τη μάχη της αξιολόγησης και αποκομίσατε γνώση, σοβαρές προδιαγραφές, εμπειρία, ευθυκρισία.

Ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά φυσικά, το 2022 θα είναι μία χρονιά εξέλιξης και προβολής σας.

Συνεχίζετε περισσότερο ανθεκτικοί, σοφοί, επίμονοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Ένα σημαντικό έργο θα είναι να αφήσετε ό,τι δεν σας χρησιμεύει πια κατά μέρος, και να εκτιμήσετε τις προδιαγραφές, κάνοντας επιλογή προτεραιοτήτων για σας τους ίδιους και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει. Χρειάζεστε τομές άμεσα και ευθυκρισία με αντικειμενικότητα..

Ένα ακόμη μάθημα είναι να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Η χρονιά αυτή, προσφέρει όραμα και ανάσα και θα δεχτείτε δώρα, ανάλογα με τη προσπάθεια που καταβάλατε στο παρελθόν.

Σ’ αυτά τα δώρα, συμβάλει ο Κρόνος, κυβερνήτης σας, που βρίσκεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει ως και τον επόμενο χρόνο. Θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις αξίες σας και να ανοίξετε τους ορίζοντες για ό,τι είναι πολύτιμο, και σας προσδίδει ασφάλεια και σταθερότητα.

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, κινείται στους Ιχθείς ως τον Μάιο και από τα μέσα του φθινοπώρου και μετά. Θα συμβάλει στην ανάπτυξη ιδεών, με οραματισμό και γόνιμες ανταλλαγές με ανθρώπους δημιουργικούς και εμπνευσμένους.

Επίσης, θα διακρίνετε στην πορεία του έτους, τις επιλογές που είναι αξιόλογες και πολύτιμες για σας, είστε σε πρακτικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, θα δώσετε τη μάχη για νέες κατακτήσεις. Ο Δίας εισέρχεται στον Κριό για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάποιες θα ολοκληρωθούν μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ο Πλούτωνας από το 2009 είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ως το 2025. Ωστόσο, ήδη έχετε βιώσει ανατροπές και αλλαγές και φυσικά σας έχει δημιουργήσει προβληματισμούς. Μέσα από τις δυσκολίες που βιώθηκαν αυτά τα χρόνια, θα έχετε κατανοήσει σε βάθος τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς οι εμπειρίες μοιάζουν με ένα είδος μύησης.

Έχετε μία διαδρομή ακόμη να διανύσετε, ωστόσο ήδη αναγνωρίζετε την ιδιαίτερη προσφορά του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μεταμόρφωση και συνειδητοποίηση θα προκύψουν. Οι σχέσεις αλλάζουν, γίνονται περισσότερο ουσιαστικές. Ενώ στο οικογενειακό περιβάλλον ελλοχεύει κατά καιρούς η ένταση. Είναι σημαντικό να επιλέγετε την ανανέωση όταν αισθάνεστε πως η ρήξη πλησιάζει. Μία αποστασιοποίηση ή αλλαγή μπορεί να δώσει λύσεις.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Ταύρο, ζώδιο συμβατής φύσης με τη δική σας. Επομένως σας εξυπηρετεί για τα επόμενα χρόνια..

Η σταθερή πορεία του στον Ταύρο, στο εξής, θα είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευνοϊκή συγκυρία για σας. Θα έχετε μία σειρά ετών προόδου, δημιουργικών ιδεών, ανανέωσης δημιουργικής και συναισθηματικής. Περισσότερα δώρα με εκπλήξεις αισιοδοξίας, θα τα βιώσετε φυσικά αργότερα. Η απελευθέρωση του Ουρανού θα είναι σαν πρώτη ανάσα για σας, μετά από αρκετά χρόνια πίεσης και εκπλήξεων.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Ούτως ή άλλως, ο Ποσειδώνας σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, δημιουργικούς και εμπνευσμένους και όταν θα συλλειτουργήσει με τον Δία στους Ιχθείς, και θα είναι η ευκαιρία να διευρύνετε όνειρα και ιδέες.

Ο Χείρωνας από τα μέσα Απριλίου 2018 πέρασε στην αρχή του ζωδιακού μετά από μισό αιώνα. Σημαντική έναρξη για όλους μας. Για σας ειδικά, έδωσε ένα στίγμα, συνειδητοποίησης προσωπικών εμπειριών που σας καθήλωναν και σας περιόριζαν.

Θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλία και να απομακρύνετε ό,τι σας τραυματίζει, σας πονά και σας παγιδεύει σε ένα φαύλο κύκλο ταλαιπωρίας. Θα χρειαστεί να προχωρήσετε, αφήνοντας πίσω απώλειες και την ασάφεια των προηγουμένων ετών.

Το καρμικό μονοπάτι των Δεσμών της Σελήνης είναι σημαντικό για την επόμενη διετία. Φέτος και τον επόμενο χρόνο, γίνεστε περισσότερο εξωστρεφείς και πρέπει να αναθεωρήσετε στόχους και γνωριμίες στον κοινωνικό σας χώρο. Η δημιουργία ως έκφραση αγάπης, θα είναι βασικός σας στόχος στο εξής. Χρειάζεται να μάθετε να απολαμβάνετε τη ζωή, στις μικρές και μεγαλύτερες χαρές. Είναι απαραίτητο για σας!

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε λεπτομερώς την εκάστοτε περίοδο, συνοπτικά αγγίζουν τα τέλη Απριλίου, μέσα Μαΐου, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Το βασικό τους μήνυμα είναι πως χρειάζεται να αλλάξει η κοινωνική σας προβολή, οι γνωριμίες και οι συλλογικές προσπάθειες. Για να μην αναλώνεστε μόνο για στόχους και σχέδια, αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε αγαπημένους ή στην προσωπική σας ευχαρίστηση.

Ο προστατευτικός λίθος του Αιγόκερου, είναι ο Γρανάτης Αλμανδίνης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αισθηματική, οικονομική ζωή και κοινωνική σας ζωή, θα διαβάσετε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Υδροχόο

Αναγνώριση και νέα όνειρα.

Υδροχόος, ένα αστραφτερό μυαλό, που αναζητά ιδέες μπροστά από την εποχή μας, καινοτομεί και εκπλήσσει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Μετά από μία δύσκολη σειρά ετών, τουλάχιστον, πιέσεων, εσωστρέφειας και περιορισμού, διανύατε την αρχή μίας ενδιαφέρουσας διαδρομής τον προηγούμενο χρόνο. Ωστόσο, οι δύσκολες συγκυρίες δεν επέτρεψαν να εκμεταλλευτείτε όσα φάνηκαν να αλλάζουν μέσα στο 2021. Ωστόσο, ήταν και παραμένει μία δυναμική εποχή, της οποίας τα δώρα, γίνονται εφόδια και ανατρέπουν σταδιακά πολλά εμπόδια.

Σαν γενική εικόνα, θα λέγαμε λοιπόν, πως είστε οι πλέον ενδυναμωμένοι και εξοπλισμένοι για ό,τι θέλετε να κατακτήσετε φέτος.

Μετά από μία επίπονη περίοδο ολικής εσωτερικής κάθαρσης, πολύ σημαντική, καθώς πλέον οδεύετε προς μία στροφή προ το μέλλον.

Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το περιβάλλον. Κατά διαστήματα, στο πρόσφατο παρελθόν δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών.

Ο Δίας, μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, βρίσκεται πλέον στους Ιχθείς, προβάλλοντας την ανάγκη για όνειρα, έμπνευση, δεκτικότητα. Σε τομείς όπου χρειάζεται ασφάλεια, μπορεί να νιώσετε πως δεν γίνονται πάντα επιλογές με τη λογική. Ευκαιρίες έρχονται μετά από ανάπτυξη προσωπική, βαθύτερη αντίληψη αξιών.

Από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο όμως, θα είστε παρορμητικοί και περισσότερο τολμηροί, καθώς θα βρίσκεται για ένα χρονικό διάστημα στον Κριό. Δεν χρειάζεται να γίνετε ριψοκίνδυνοι. Τολμήστε μία νέα ιδέα, μία νέα προοπτική, ή και νέες γνωριμίες. Όμως θα ασχοληθείτε με τα θέματα αυτά ουσιαστικά, τον επόμενο χρόνο.

Ο ένας κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, είναι στο ζώδιό σας ως και τον επόμενο χρόνο. Θα φέρει στο φως, ό,τι αποκομίσατε από τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος και θα σας κάνει περισσότερο συνετούς, σοφούς. Θα έχετε ευθυκρισία, σταθερότητα, αναπτύσσοντας όμως ταλέντα και γνώσεις που είναι χρήσιμες για ένα «καλύτερο αύριο».

Αν έχετε σταθερή βάση ζωής, ή αποκτήσετε σταθερά προσόντα, γνώση, εξειδίκευση, αντίληψη, οδηγείτε με ευθυκρισία το έργο σας.

Μην επιδιώξετε όμως την άμεση απολαβή. Προσβλέπετε στο μέλλον και θέσετε τα θεμέλιά του. Αυτό που βιώνετε φέτος, είναι μοναδική συγκυρία και τα επόμενα χρόνια θα αποκομίσετε τα κέρδη από τη βάση που χτίζετε μέσα στο 2022.

Ο Πλούτωνας από το 2010 σας απασχολεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη του υποσυνειδήτου. Μνήμες βιωματικών εμπειριών, απωθημένα, ανασφαλή συναισθήματα, ανεκπλήρωτοι πόθοι, υποκινούν κάποιες φορές τις επιλογές σας. Δύσκολο να αντιληφθείτε αυτό που κρύβετε στα βάθη της ψυχής. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας δρόμο, θα έχετε αποκαλύψεις και μία εκ βαθέων μεταμορφωτική ανέλιξη.

Εμπειρίες μεταφυσικές μπορεί να σας εντυπωσιάσουν.

Ο Ουρανός, δεύτερος κυβερνήτης σας, από το 2019 είναι στον Ταύρο πλέον οριστικά για τα επόμενα χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή, υπογραμμίζει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στο θεμέλιο της ζωής σας. Μπορεί να σχεδιάσετε να αλλάξετε κατοικία, τόπο διαμονής, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση, ανάλογα με τα ατομικά και προγνωστικά σας χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα εξ αυτών θα εξελιχθούν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια περίπου.

Ο Ποσειδώνας σας ωθεί να ονειρευτείτε την σιγουριά και την ασφάλεια, αλλά είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί σε θέματα υλικά. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε όλη την «τέχνη» σας προκειμένου να πετύχετε το θετικό αποτέλεσμα. Εκείνο που είναι δύσκολο για σας, είναι να αντιμετωπίσετε την εξαπάτηση στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, ας είστε διορατικοί, σε εγρήγορση και έντιμοι στις συναλλαγές. Ας μην εμπιστεύεστε δίχως ασφαλιστικές δικλείδες, τις συμφωνίες.

Αυτή τη χροιά, η συμπόρευση με τον Δία, διευρύνεται και αναπτύσσει όλα τα χαρακτηριστικά του.

Ο Χείρωνας τα τελευταία χρόνια συνέτεινε στην ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Πέρασε μετά από μισό αιώνα στον Κριό.

Βιώνετε οριστικά την αλλαγή αντίληψης για τα επόμενα χρόνια. Κατά συνέπεια, θα είστε σε μία σταθερά ανοδική και εξελικτική πορεία σοφίας και αυτοθεραπείας. Θα δίνετε μάχες πνευματικές και θα μπορείτε να διακριθείτε για την ετοιμότητα του λόγου και τις απόψεις σας.

Ευνοεί την εξέλιξή σας, προσθέτοντας τόλμη και ετοιμότητα.

Το καρμικό σας μονοπάτι με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης θα είναι η αλλαγή φέτος. Μία σειρά από προκλήσεις, σας βοηθούν να συνειδητοποίησετε αδυναμίες και προσκολλήσεις που ίσως εμποδίζουν να γευτείτε απλές απτές απολαύσεις. Ενδεχομένως πρέπει να εμβαθύνετε στους λόγους για τους οποίους στερήσατε την προσωπική οικογενειακή σας ικανοποίηση, προς χάρη της κοινωνικής καταξίωσης ή επιβολής.

Οι εκλείψεις του έτους είναι μία ακόμη σημαντική εμπειρία για σας. Κοινωνική και προσωπική ζωή, είναι σε πλήρη αναμόρφωση και μεταμόρφωση

Οι ημερομηνίες τους είναι στα τέλη Απριλίου, τον Μάιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Θα αναφερθούμε διεξοδικά εκείνη την εποχή.

Προστατευτικός λίθος του Υδροχόου: Μαύρη Τουρμαλίνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αισθηματική, οικονομική ζωή και κοινωνική σας ζωή, θα διαβάσετε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τους Ιχθείς:

Πλέοντας προς νέους προορισμούς

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2020

Ιχθείς, ένα ιδιαίτερο ζώδιο με βάθος και ουσία που μπορεί να αισθάνεται αυτό που υπάρχει πίσω από τις λέξεις και πίσω από το επιφανειακό. Με ιδιαίτερη διαισθητική αντίληψη, αλλά και ένα έκδηλο οραματισμό, συχνά μοιάζει να ζει σε ένα ιδιαίτερο και δικό του κόσμο.

ΙΧΘΕΙΣ 2022 – ΓENIKH EIKONA:

Μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για σας, εμπεριέχει προσωπικές ευκαιρίες και ταυτόχρονα την δυναμική που θα σας κάνει πιο τολμηρούς.

Αρκετά ρομαντικοί και οραματιστές συνήθως, έχετε ανάγκη από αποφασιστικότητα και περισσότερη παρόρμηση. Το 2022 σας παρέχει αυτά τα δύο δώρα!

Θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε την ρομαντική σας πλευρά, για να κάνετε ένα έργο πρακτικό, υλοποιώντας τα όνειρά σας και τα ιδεώδη που σας παρακινούν.

Ο Δίας, παραδοσιακός σας κυβερνήτης, βρίσκεται ξανά στο ζώδιό σας (μετά την σύντομη επίσκεψη που σας χάρισε για λίγο μέσα στο 2021), όπου θα διανύσει όλο σας το ζώδιο ως τα τέλη της Άνοιξης και ξανά τους τελευταίους μήνες του 2022.

Πολλές ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης, ανάτασης, ευημερίας ή έμπνευσης για σας, καθώς και προσωπικής προβολής. Θα αναπτύξετε τα ταλέντα σας και τις φιλοδοξίες σας.

Από τον Μάιος ως τον Οκτώβριο, ο Δίας θα εισέλθει στον Κριό, και θα προετοιμάσει το έδαφος για κέρδη και οφέλη. Κάτι που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο τον επόμενο χρόνο.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και εισήλθε στο ζώδιό σας, το οποίο κυβερνά (και θα παραμείνει για 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς είναι να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση.

Σίγουρα η συμπόρευση με τον Δία, παραδοσιακό σας κυβερνήτη, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία που δεν θα υπάρξει ίδια ξανά στο μέλλον για σας. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές προδιαγραφές, ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο.

Την επιτυχία και την υλοποίηση των στόχων, επιτυγχάνετε με τους αργούς πλανήτες στα ζώδια της γης, δηλαδή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Είστε σε ευνοϊκή θέση λοιπόν και δεν πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Θα αποκρυσταλλώσετε σε γνώση και αντίληψη και θα είστε περισσότερο σοβαροί, συγκροτημένοι και αποφασιστικοί. Ειδικά το θέμα της αποφασιστικότητας σας ενδιαφέρει άμεσα, αφού είστε συχνά υποχωρητικοί, διστακτικοί ή αναβλητικοί. Τώρα πλέον θα αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Θα πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να κάνετε επιλογές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Αυτά τα χρόνια, η εμπειρία και η γνώση είναι ένα βαθύ ξεκαθάρισμα σε ιδέες, απόψεις, εκτιμήσεις και φιλοσοφία στη ζωή σας. Η φιλοσοφική προσέγγιση είναι πλέον αρκετά πιο κατανοητή, αφού αναλαμβάνετε την ευθύνη συγκεκριμένων πράξεων ή κάποιας αμέλειας. Η διδασκαλία που παίρνετε, είναι ουσιαστικής σημασίας.

Θα έχετε πλέον βελτίωση στις κοινωνικές σχέσεις και θα μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες για τα σχέδιά σας. Κατά συνέπεια, μπορείτε να αναλάβετε ρόλο σημαντικό σε ένα συλλογικό έργο και μάλιστα με την καθοδήγηση που θα προσφέρετε, θα αναγνωριστείτε και θα εκτιμηθείτε.

Στην περίπτωση που αδυναμίες ή λάθη, έφεραν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, θα ξεκινήσετε να ονειρεύεστε από την αρχή. Η εμπειρία είναι δύναμη για σας, και θα προσδιορίσετε περισσότερο συγκεκριμένα πλέον τις προοπτικές σας. Λίγοι φίλοι και καλοί, θα είναι πλάι σας.

Μην σπαταλήσετε άλλο χρόνο σε ασχολίες που δεν σας τιμούν ή δεν έχουν νόημα και ουσία.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, θα παραμείνει για μία διετία επιπλέον. Ήδη από το 2021, ενδέχεται να νιώθετε πίεση και άγχος. Όμως θα ωριμάσουν κάποιες κρυφές ιδέες, οραματισμοί και θα ξεκαθαρίσουν τα βιώματά σας. Η σοφία κατασταλάζει μέσα σας. Αναπτύσσετε την ευρηματικότητα και την εφευρετικότητα.

Ο Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.

Ο Ουρανός, πλανήτης των αλλαγών, έκανε την είσοδό του στον Ταύρο και παραμένει πλέον εκεί για τα επόμενα χρόνια, προβάλλοντας την ανάγκη να γίνετε περισσότερο πρακτικοί, γήινοι και απτοί.

Θα διατηρήσετε την αισθητική σας αντίληψη, αλλά με πιο άμεσο τρόπο. Η θέση αυτή θα είναι θετική, θα σας φέρει περισσότερη συνειδητοποίηση σε πρακτικά ζητήματα και πιθανόν να σας βοηθήσει στην γείωση που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, τα επόμενα χρόνια. Η σκέψη αλλάζει και προσαρμόζεται στην ανάγκη για απόλαυση της καθημερινότητάς σας, με όμορφες εικόνες και ιδέες.

Σ’ αυτή την αλλαγή, θα λύσετε κάποιες εκκρεμότητες των προηγουμένων ετών, σε αξίες και σε εκτιμήσεις. Ό,τι πλέον δεν είναι απαραίτητο ή σημαντικό, θα απομακρυνθεί. Ίσως πρέπει να επιλύσετε και κάποιες πρακτικές ανάγκες.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, βρέθηκε ξανά στην αρχή του Κριού, δίνοντας το έναυσμα για μία νέα πορεία δράσης στη ζωή μας και στα κοινωνικά δρώμενα ευρύτερα. Σας υπογραμμίζει πως δεν μπορείτε να παραμένετε αδρανείς και αβέβαιοι, ή αναποφάσιστοι.

Μετά τις απώλειες στα οικονομικά, τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, ίσως νιώσατε μία παραίτηση… Όμως πρέπει να αναλάβετε ξανά δράση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο προσπαθειών.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, προσφέρει συνειδητοποιήσεις. Θα κληθείτε να κατανοήσετε την πρακτική πλευρά της ζωής, να γειώσετε τα όνειρά σας και να γευτείτε μικρές ή μεγαλύτερες χαρές της ομορφιάς της Δημιουργίας.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν λεπτομερώς την ανάλογη εποχή.

Σας αγγίζουν τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Θα κριθούν θέματα που αφορούν την γνώση, την πίστη, την επιμονή σας σε ιδανικά και αντιλήψεις. Με στόχο την πλήρη αλλαγή και μεταστροφή, προς προσεγγίσεις απτές και περισσότερο κατανοητές, που θα απομακρύνουν ό,τι περιορίζει την αίσθηση της ασφάλειας και της απολαβής.

Προστατευτικός λίθος των Ιχθύων: Αμέθυστος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αισθηματική, οικονομική ζωή και κοινωνική σας ζωή, θα διαβάσετε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τους Διδύμους 

Νέες ιδέες και νέοι οραματισμοί

Ανήκετε στο ζώδιο που θυμίζει πάντα την κίνηση, τον λόγο, την δροσιά της νιότης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2022 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Η προηγούμενη χρονιά επεφύλαξε μία δυναμική κάποιων μηνών, προκειμένου να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να τον αγαπήσετε, να τον φροντίσετε. Όλα αυτά εν μέσω δύσκολων συγκυριών, αλλά ήταν ανάσα για σας.

Υπήρξαν ξεκαθαρίσματα και ίσως σ’ αυτό συνέτεινε ένα βαθύτερο άγχος επιβεβαίωσης. Οι ευκαιρίες παραμένουν σε αναμονή, ακόμη και αν δεν εξελίχθηκαν όλα όπως τα είχατε οραματιστεί.

Καθώς είχατε πολλές ιδέες, δυνατότητες, η προηγούμενη χρονιά σας ανάγκασε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από το σύνηθες.

Αντιμετωπίσατε όμως καθυστερήσεις ή απρόβλεπτα εμπόδια στο έργο σας. Παραμείνατε παρατηρητές και δώσατε στον εαυτό σας τον χρόνο και την ευκαιρία να αναδειχθούν ταλέντα και δεξιότητες, με έξυπνο τρόπο ή ευφυείς ευέλικτες λύσεις.

Μέσω εμπειριών, διδαχτήκατε να αναγνωρίζετε τους αξιόπιστους ανθρώπους. Αρχικά φαίνεται δύσκολο, είναι όμως ευεργετικό.

Οι ευκαιρίες που δεν οδηγήθηκαν σε ευνοϊκή κατάληξη, παραμένουν ενεργές. Αλλάζει κατά πολύ το τοπίο της ζωής και είναι πιο εύκολη η διαχείριση των υποθέσεών σας. Περισσότερες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες, αναπτύσσονται και γίνεται μία διαφορετική προσέγγιση ιδεών.

Ο Κρόνος, κριτής και δάσκαλος, ως και το 2023θα παραμείνει με το μέρος σας. Κατά συνέπεια, θα αξιοποιήσετε γνώσεις, εμπειρίες, ταλέντα και δεξιότητες. Όμως θα γίνετε και πιο σοβαροί και επιλεκτικοί, σε ό,τι αφορά τις απόψεις και την σκέψη. Υπόσχεση για νέους δρόμους ζωής και θα έρθουν με έξυπνο τρόπο, επινοητικές λύσεις.

Ίσως ασχοληθείτε με κάποιες σπουδές, με μία νέα φιλοσοφία, με έναν ξένο πολιτισμό. Καθώς θα είστε σε θέση να δώσετε περισσότερη βαρύτητα στην ανάπτυξή σας, προφανώς θα αλλάξει και η νοοτροπία σας.

Με τον Κρόνο δεν θα σπαταλήσετε χρόνο σε ανώφελες αναζητήσεις. Κάθε τι που είναι χρήσιμο, θα είναι στα ενδιαφέροντά σας. Τα περιττά, θα απομακρύνονται. Ωριμάζετε και μοιάζει να περνάτε σε μία ενηλικίωση.

Ο Δίας – πλανήτης ευκαιριών και επέκτασης, στους Ιχθείς, θα φέρει καλύτερες προοπτικές, βάση των ονείρων σας. Ενδέχεται όμως να αισθανθείτε παροδικά πως είστε σε δίλημμα, σύγχυση ή αμφιβολία για τον βασικότερο στόχο. Ας είστε ευέλικτοι, όχι όμως ευμετάβλητοι και ασαφείς. Παρατηρείτε τα δεδομένα, τις προτάσεις για άνοδο και τις προοπτικές, αντικειμενικά.

Αν είστε καλλιτέχνες και δημιουργοί, η χρονιά προσφέρει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης του έργου σας.

Μάλιστα από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, μία νέα ιδέα, θα αυξήσει τις προσδοκίες σας. Η παροδική του είσοδος στον Κριό, θα ανάψει τη σπίθα για συλλογική δράση, για ένα νέο στόχο, για να αναλάβετε ένα έργο που θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους.

Ταυτόχρονα όμως θα είναι προάγγελος εξελίξεων για το επόμενο έτος.

Η περιέργεια θα σας «ταξιδέψει» μακριά και θα νιώθετε πλήρως ανανεωμένοι. Αδράξτε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία!

Ο Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Ταύρο και περιγράφει μία εσωτερική αναστάτωση παροδικά. Κι αυτό διότι ανατρέπονται κάποιες σταθερές αξίες, ή παρωχημένες ιδέες, ή δισταγμοί σας.

Η διορατική αντίληψη αυξάνεται και πρέπει μέσω αυτής να κινηθείτε στο εξής. Κάποιες φορές, εσωτερικός εκνευρισμός, σας οδηγεί σε αποδράσεις, ακόμη και μέσω της φαντασίας και του ονείρου. Θα είστε ευρηματικοί όμως, αν αφήσετε ελεύθερη την έμπνευσή σας.

Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τα εύκολα συμπεράσματα, κάτω από καθεστώς πίεσης. Ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση, με την ενδοσκόπηση, με την ανακάλυψη των κρυφών σας ταλέντων. Επίσης, θα πάψετε να είστε αναβλητικοί, καθώς ένα έργο περιμένει να αξιοποιηθεί μαζί με κάποια σημαντική δεξιότητα που θα σας καταξιώσει στο μέλλον.

Ο Ποσειδώνας οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Ο Ποσειδώνας για αρκετά χρόνια κινείται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθείς. Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι.

Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας. Η Τέχνη σας ταιριάζει, έστω και χόμπι, σαν μέσον αναζωογόνησης.

Μάλιστα οι μήνες με τον Δία να κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα, φέτος, θα είναι μήνες ανάπτυξης οραματισμού, ταλέντων, κοινωνικού σας προφίλ. Αρκεί να είστε σαφείς σε ό,τι επιδιώκετε.

Ο Πλούτωνας πλέον δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικός στη ζωή σας, όπως ήταν κατά την τελευταία επταετία. Θα σας απασχολήσει όμως η ρύθμιση χρεών (αν υπάρχουν), μία επένδυση, ένα κληροδότημα και η αλλαγή στην ψυχολογική σας διάθεση.

Θα ήταν καλό να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, πέρασε στην αρχή του ζωδιακού και είναι στον Κριό, για μία τριετία ακόμη περίπου.

Κατά συνέπεια, στην πορεία, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για ένα κοινωνικό έργο, μία συλλογική προσπάθεια, για τις κοινωνικές συναναστροφές και για ένα σημαντικό στόχο. Παρά τις όποιες ανασφάλειες, είστε σε θέση να προχωρήσετε και να πετύχετε!

Θα ευνοηθείτε φέτος και τον επόμενο χρόνο με τον Δία να ενισχύει το ζώδιο του Κριού. Θα θεραπεύσετε κοινωνικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες και θα μπορέσετε να αναδείξετε τους στόχους σας, έχοντας ευρεία αποδοχή. Κάτι που ισχύει και για το 2023.

Τολμήστε το «αδύνατο» !

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας απασχολεί είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η περίοδος όπου κρίνονται οι συνήθειες ζωής, η στασιμότητα και ενδεχομένως οι προδιαγραφές για να υπηρετήσετε το έργο σας. Αυξάνετε την αυτοπεποίθησή σας μέσω της αυτογνωσίας. Αυτό είναι το πιο ουσιαστικό.

Οι εκλείψεις του έτους θα περιγραφούν σταδιακά την ανάλογη εποχή. Θα σας απασχολήσουν τέλος Απριλίου, μέσα στον Μάιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

Ο προστατευτικός λίθος των Διδύμων είναι ο Φθορίτης. Δείτε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Καρκίνο:

Νέοι οραματισμοί

Καρκίνος, ένα ζώδιο που μας φέρνει στο νου την προστασία, την φροντίδα, την τρυφερότητα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες. Πολλά έχουν φέρει τριγμούς και αναστάτωση τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κρίση ήταν μέρος της προσωπικής σας κρίσης, σε πολλά επίπεδα.

Έφερα δώρα για σας, αλλά προτάσσει την ανάγκη για ξεκάθαρες λύσεις και προδιαγραφές, με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας.

Ο χρόνος θα δείξει αν άξιζαν οι θυσίες και ο μόχθος σας στο παρελθόν. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές ακόμη να επιτευχθούν, γι’ αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική.

Ο κόπος είναι μεγαλύτερος ίσως, αλλά είναι ένας κόπος που θα ανταμειφθεί αργότερα, γι’ αυτό, είτε θα πρέπει να φανείτε αξιόπιστοι στον τομέα σας, προκειμένου να εκτιμηθεί η προσφορά σας και ο μόχθος σας. Επίσης οι σημαντικές σχέσεις ζωής, θα είναι μία υποχρέωση που πρέπει να βασίζεται στο ήθος και την ισότητα.

Εκείνο που προφανώς διδαχτήκατε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι να θωρακιστείτε ή να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το περιβάλλον.

Αν αυτά επιτεύχθηκαν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, πλέον θα πρέπει να απελευθερωθείτε από μέρος των συμβάσεων και συμβιβασμών. Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και ίσως γίνετε περισσότερο επαναστατικοί.

Ο Δίας, πλανήτης σημειολογικά των ευκαιριών, βρίσκεται στους Ιχθείς, στην αρχή του νέου έτους και για αρκετούς μήνες του 2022.

Ευαισθησίες, όνειρα, οραματισμοί, έμπνευση και κυρίως διεύρυνση της σκέψης, προς νέους ορίζοντες, θα σας απασχολήσουν. Νομικές διαδικασίες, φιλοσοφικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις, θα σας ενδιαφέρουν άμεσα.

Από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, ο Δίας στον Κριό, θα φέρει μία πρώτη γεύση για να προωθήσετε την κοινωνική σας εικόνα ή ένα σημαντικό έργο, στον κοινωνικό σας χώρο. Πολλά από τα θέματα που θα σας ενδιαφέρουν και θα αποφασίσετε να αναλάβετε δράση για να κατακτήσετε κάποια από αυτά. Αν δεν είναι εύκολο μέσα στο ίδιο το έτος, πολλά θα εξελιχθούν, στο επόμενο.

Ο Κρόνος, ο σοφός δάσκαλος, διδάσκει μέσω της εμπειρίας και θα κρίνει τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Ίσως μάλιστα αλλάξει το επενδυτικό σας πρόγραμμα. Μία σοφή γνώση, ή εμπειρία, θα σας οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια της ύπαρξης. Δεν αποκλείεται να απελευθερωθείτε από τον φόβο του θανάτου, του τέλους, της απώλειας.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Ταύρο και θα είναι εκεί για κάποια χρόνια ακόμη. Στην διαδρομή αυτή, θα βοηθήσει να βρείτε νέους ορίζοντες, και θα φανεί ποιους έχετε αποφασίσει να κατακτήσετε! Στόχοι, φίλοι, κοινωνικές σχέσεις, συλλογικά έργα, θα είναι στα βασικά σας ενδιαφέροντα, αλλά με διαφορετικές πλέον αξίες.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της φιλοσοφίας, της πνευματικής ανάτασης, των ιδεών και της ανώτερης γνώσης. (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία της φιλοσοφίας για τη ζωή. Μην παρασύρεστε από όμορφα λόγια ή ανθρώπους που προβάλουν μία εξιδανικευμένη εικόνα. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Η ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και έμπνευση, είναι εμφανής.

Με τον Δία να συμπορεύεται στους Ιχθείς, ενισχύεται η ονειρική διάθεση, αλλά και οι αδυναμίες του Ποσειδώνα. Ωστόσο, θα αναπτύξετε έμπνευση, διαίσθηση, ενώ θα εξελίξετε ταλέντα και δεξιότητες.

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές είστε κατά περιόδους σε αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε γιατί θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Σημαντικές γνωριμίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες, ας μην σας ταράζει. Δεν θα υπάρχει περιθώριο αδύναμων σχέσεων ή ανούσιων πλέον στη ζωή σας.

Ο Χείρωνας είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας αλλαγών, όπου μετά από μισό αιώνα πέρασε στον Κριό. Αυτά τα χρόνια, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δράση σε ένα κοινωνικό έργο, το οποίο θα σας χαρακτηρίσει ή θα διορθώσει κάποιες αδυναμίες του παρελθόντος. Ίσως μάλιστα φανείτε αρκετά μαχητικοί και διεκδικητικοί. Θα παραμείνει αρκετά εκεί και έχει σημασία για την προβολή σας.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας οδηγεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Αποφύγετε την προσκόλληση ή τον φόβο και την επιφυλακτική στάση, λόγω εμπειριών του παρελθόντος. Η οπτική που αφορά την επαφή με τον κοινωνικό περίγυρο, αλλάζει.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, και συμβαίνουν τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Κατά τη διάρκεια των περιόδων αυτών, θα έχετε ευκαιρία να κρίνετε φίλους, αγαπημένους αλλά και ένα σημαντικό στόχο.

Ο προστατευτικός λίθος του Καρκίνου, είναι ο Λαρβικίτης. Δείτε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για το Λέων:

Καινοτομίες, αλλαγές και έμπνευση

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2020

Λέων, το ζώδιο της φωτιάς στην καρδιά του καλοκαιριού.

ΛΕΩΝ 2022 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά για σας, καθώς ευκαιρίες και σημαντικές επιλογές είναι σε αναμονή από τον προηγούμενο χρόνο. Ωστόσο, οι συνθήκες δεν ευνόησαν να έχετε τις ευκαιρίες που σας αναλογούσαν την προηγούμενη χρονιά.

Στο πρόσφατο παρελθόν, τονίστηκαν υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Πιεστήκατε αρκετά και ενώ υπήρχαν οι δυνατότητες, δεν φθάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκετά κουραστική η αναμονή, γι, ουσιαστική δε, για μακροπρόθεσμα σχέδια. Διότι δόθηκε ο χρόνος να μελετήσετε περισσότερο τα γεγονότα ή τις συνεργασίες σας.

Προφανώς αισθάνεστε κόπωση, αλλά έχετε αποκτήσει εμπειρία και πειθαρχία. Κατά συνέπεια, η νέα χρονιά σας βρίσκει πιο δυνατούς και αποφασιστικούς.

Η αλλαγή έρχεται με σοφές επιλογές, θα δώσει το στίγμα φέτος και θα φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δίας, πλανήτης ευκαιριών και ανάπτυξης, καθώς διανύει για πολλούς μήνες το ζώδιο των Ιχθύων, θα οδηγήσει σε περίσκεψη και εμβάθυνση στις ψυχικές ικανότητες.

Ταυτόχρονα, σε πρακτικό επίπεδο, θα αποφασίσετε να διασφαλίσετε καλύτερα ένα περιουσιακό θέμα, το απόθεμά σας ή την αποταμίευσή σας. Περίπλοκες εκκρεμότητες, θα πρέπει να διευθετηθούν σταδιακά.

Για κάποιους μήνες όμως, από τα τέλη της Άνοιξης, ως τον Οκτώβριο, ο Δίας θα περάσει στον Κριό και θα επανέλθει στους Ιχθείς αργότερα. Είναι η μεγάλη πρόκληση για σας! Ο σπόρος για νέα σχέδια και προοπτικές, έχει τεθεί. Ενδεχομένως, θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα μέσα στο 2023.

Ο Κρόνος μετά από μία τριετία στον Αιγόκερω, πέρασε στον Υδροχόο την προηγούμενη χρονιά, Θα σας συνοδεύει ως το 2023 σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σοβαρότητα, την περίσκεψη στις επιλογές, την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

Θα σας ενδιαφέρει να έχετε συνεργασία ή συμπόρευση με αξιόλογους ανθρώπους. Δεν θα σπαταλήσετε την γενναιοδωρία σας με όσους δεν αξίζουν την προσοχή σας. Καθώς έχετε ήδη «εκπαιδευτεί» στον περιορισμό, γίνατε περισσότερο αντικειμενικοί και συνετοί.

Ο Ουρανός κινείται στον Ταύρο. Αλλαγή και ανατροπή σημαντική για τους κοινωνικούς σας στόχους. Για μία τριετία ακόμη, θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τους στόχους και να εμπνευστείτε καινοτόμες ιδέες και προοπτικές για τα όνειρά σας.

Αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, νέες γνωριμίες προφανώς και κάποιες ακόμη ανατροπές, θα είναι πρόκληση για σας. Μπορείτε να καινοτομήσετε, να αλλάξετε επάγγελμα και προοπτικές, να ασχοληθείτε με τα κοινά και με κάτι που αφορά ένα συλλογικό έργο.

Αποφεύγετε κάθε σύγκρουση με ιδιοτελή κίνητρα.

Το 2012, ο Ποσειδώνας ξεκίνησε το πολυετές ταξίδι του στους Ιχθείς. Έκανε ένα σημαντική κίνηση προς τον τομέα των οικονομικών σας και της ψυχικής υγείας (και θα παραμείνει εκεί ακόμη ). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε μέσω της έμπνευσης τον βαθύτερο εαυτό σας και τις ανάγκες σας, όπως και να κάνετε μία ενδοσκόπηση.

Σε θέματα που άπτονται του ψυχισμού, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευάλωτοι ή δεκτικοί. Η φαντασία θα μπλέκει με την πραγματικότητα και μπορεί τελικά να μην είστε τόσο αντικειμενικοί σε θέματα πρακτικά.

Αν ασχολείστε με την Τέχνη, σίγουρα η περίοδος αυτή θα σας ευνοήσει.

Η συμπόρευση με τον Δία, φέτος, θα ενισχύσει ευεργετικά όλα αυτά τα στοιχεία.

Ο Πλούτωνας, από το 2008 στον Αιγόκερω, άλλαξε τον ρυθμό και τις καθημερινές ανάγκες και δραστηριότητες. Σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και αναζητήσεις

Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές αλλά σταδιακά πλέον μειώνεται η διαρκής αναστάτωση, χαλαρώνει η πίεση και θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Ως τώρα, δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών.

Ο Χείρωνας είναι στον Κριό, επομένως δυναμικά θα ακολουθήσετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το πνεύμα σας και με την εξελικτική σας πορεία. Μία νέα αρχή, με νέους ορίζοντες είναι το καλύτερο για σας! Θεραπεύστε αδυναμίες, ατολμία, ανασταλτική διάθεση. Πολλά θα διορθωθούν με σοφία και γνώση.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, είναι ένα καρμικό σύμβολο της διαδρομής της ψυχής. Αυτή τη χρονιά θα είναι σημαντικό να κάνετε επιλογές για στις κοινωνικές γνωριμίες. Η εικόνα σας θα είναι σαφής, ξεκάθαρη και σε συγκεκριμένο πλαίσιο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε κάθε στιγμή, αν διαχειριστείτε σωστά τα σαθρά σημεία στη βάση της ζωής σας.

Οι εκλείψεις του έτους σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Μοιάζει να είστε σε σταυροδρόμι και πρέπει να παρατηρήσετε τις προοπτικές σας. Τονίζονται οι οικογενειακές καταστάσεις και η εικόνα που προβάλλετε στην καριέρα σας. Τα φαινόμενα αυτά, θα περιγραφούν την κατάλληλη εποχή.

Οι χρονικές περίοδοι που θα σας απασχολήσουν, είναι ο Απρίλιος, ο Μάιος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος.

Προστατευτικός λίθος του Λέοντα, «Μάτι της τίγρης».

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αισθηματική, οικονομική ζωή και κοινωνική σας ζωή, διαβάστε εδώ. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Παρθένο:

Νέα ενδιαφέροντα, νέο τοπίο ζωής

Εβδομαδιαίες προβλέψει0ς 2019

Η φύση του ζωδίου σας, σας κάνει διακριτικούς, προσεκτικούς, ανθρώπους που προτιμούν να παραμένουν χαμηλών τόνων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022 – ΓENIKH EIKONA

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για σας, ανατρέποντας την συνήθη καθημερινότητα και προσφέροντας εκπλήξεις στη ζωή σας.

Ας δούμε αυτό που σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Ενδιαφέρουσα είναι και οι προκλήσεις επιτρέπουν να οραματιστείτε ή και να δημιουργήσετε συνθήκες για ένα ευοίωνο «αύριο».

Την προηγούμενη χρονιά ο Δίας, ήταν στον Υδροχόο. Ιδέες καινοτόμες, αλλαγή στη καθιερωμένη ρουτίνα, απρόοπτα και νέες προτάσεις.

Κάποια σχέδια όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε. Οι συνθήκες περιόρισαν κατά πολύ τις καινοτομίες και να αλλάξει η καθημερινότητά σας, η εργασία σας, ή κάποια συνήθεια. Από την αρχή του 2022 θα βρεθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας.

Καθώς κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2022, ο Δίας θα κινηθεί στους Ιχθείς, θα αναδείξει την πιο ρομαντική σας πτυχή. Όνειρα, οραματισμοί, ακόμη και πλάνες, θα προέρχονται από τη σχέση ή τη συνεργασία που σας επηρεάζει κάθε χρονική στιγμή. Πιστεύω πως χρειάζεται να ξεφύγετε για λίγο από τα «γνωστά» και την πρακτική πλευρά της ζωής.

Η οπτική σας πλέον διευρύνεται και είτε διαισθάνεστε πιο εύκολα ποιοι άνθρωποι σας ταιριάζουν, είτε επηρεάζεστε και είστε σε σύγχυση με τις νέες συνθήκες που επικρατούν.

Σας επιφυλάσσει γόνιμες σχέσεις και συνεργασίες αυτή τη χρονιά.

Από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο όμως, ο Δίας θα βρεθεί στον Κριό. Εκείνη την εποχή θα επιδιώξετε να επενδύσετε και να κάνετε μία νέα αρχή, ή μία νέα επωφελή συνεργασία. Με ανυπομονησία όμως, δεν θα ήταν καλό να ρισκάρετε πολλά. Κάποιοι στόχοι οικονομικοί ή μέσω αυτογνωσίας, ξεκινούν. Αν δεν έχετε ένα άμεσο αποτέλεσμα, τα θέματα επανεξετάζονται από τον επόμενο χρόνο.

Ο Κρόνος αποτελεί τη δομή του ορατού μας σύμπαντος. Είναι ο θεμέλιος λίθος, η βάση στην οποία θα χτίσει κάθε Δημιούργημα την ύπαρξή του. Σαν αλληγορία, είναι ο δάσκαλος που βαθμολογεί τις επιδόσεις μας.

Ο Κρόνος έγινε σύμμαχός σας για μία τριετία. Για σας είναι μία ιδιαίτερη ευνοϊκή θέση και ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία γέννησης, αδράξατε εμπειρίες ως το τέλος του 2020. Στόχος ήταν να προσδώσει αυτοπεποίθηση, δύναμη, αντοχή και σθένος για κάθε σημαντικό έργο. Προχωράτε πλέον πιο ώριμοι, σίγουροι, κατασταλαγμένοι.

Ο Κρόνος όμως από τα τέλη του 2020 πέρασε στον Υδροχόο και θα παραμείνει ως το 2023. Τα βασικά του δώρα, αφορούν τις ιδέες του Υδροχόου: ανακαλύψεις, επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, επαναστάσεις, επαναστατικές ιδέες, μεταρρυθμίσεις, συλλογική δράση και ανθρωπιστικά ιδεώδη.

Κατά τη διάρκεια του 2021, δεν ήταν εύκολο να αδράξετε ευκαιρίες. Μην απογοητεύεστε. Πολλά θα έρθουν ειδικά μέσα στο 2022 και φυσικά μέσα στο 2023. Κατά συνέπεια, στο νέο τοπίο υποχρεώσεων, θα αναλάβετε έναν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σας. Μέσω της γνώσης, της εμπειρίας και των συνετών επιλογών, θα φέρετε την απαραίτητη ανανέωση στη ζωή σας

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, μακριά από τις δύσκολες όψεις των τελευταίων ετών, ήταν και είναι θετικός προς το ζώδιό σας. Ενδυναμώνει την φυσική και πνευματική σας υγεία, προσδίδει θάρρος, πίστη, επιμονή, αλλά και ενθάρρυνση για να ανταποκριθείτε στα σημαντικά γεγονότα της εποχής.

Είστε συχνά παρορμητικοί και διεισδυτικοί, με μία στροφή προς την αυτάρκεια, τη δύναμη, την αυτοδυναμία, ή την μεταφυσική. Στην πορεία του, θα ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες που αφυπνίστηκαν από τις τριβές των τελευταίων ετών. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά της εμπειρίας, μην χάνετε χρόνο πολύτιμο, αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και το έργο σας!

Ο Ουρανός είναι πλέον σταθερά στον Ταύρο. Αναθεωρείτε αξίες σε σχέση με τις ιδέες και τις καινοτομίες που πρέπει να γίνουν, για να εκσυγχρονιστείτε με την εποχής.

Οι αλλαγές απρόοπτα ευχάριστες για σας, ταράζουν τα λιμνάζοντα «νερά» της ζωής σας και να προσφέρονται άφθονες ευκαιρίες για αλλαγές.

Θα τολμήσετε το «διαφορετικό», το ασυνήθιστο, το καινοτόμο πλέον…

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται ακόμη απέναντι από το ζώδιό σας και οδηγεί στην αναζήτηση του ονείρου… Όνειρα κοινωνικής υφής, αφού θα επιθυμήσετε ένα ιδανικό ταίρι και δεν αποκλείεται να επενδύσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια, είναι ένας αργός πλανήτης και το όνειρο ή η ουτοπία έχει διάρκεια ετών.

Θα ήταν σημαντικό να γειώνετε και να υλοποιείτε τα όνειρά σας, αλλά και να μην χάνετε την προσγείωση, όταν σας παρασύρει ο ρομαντισμός.

Στις συνεργασίες είναι καλό να αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις και να παραμείνετε πρακτικοί και συγκεκριμένοι. Προσοχή στην επιλογή των συνεργατών. Ευτυχώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας προσγειώνει σχετικά εύκολα.

Στην συμπόρευση με τον Δία στους Ιχθείς, θα είναι ακόμη πιο ενισχυμένα τα χαρακτηριστικά του.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα κινείται ξανά στον Κριό. Αγγίζει τις βαθύτερες ανάγκες σας, τραύματα ψυχής, φοβίες, ανασφάλειες.

Ως δάσκαλος και θεραπευτής, σας βοηθά να αναπτερώσετε το ηθικό σας, να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά πάθη και αδυναμίες και να κάνετε, αναγεννημένοι, ένα νέο ξεκίνημα. Μην χάσετε την ευκαιρία!

Οι εκλείψεις της νέας χρονιάς έχουν ευνοϊκές τάσεις για πολλά θέματα που σας ενδιαφέρουν. Θα ξεκαθαρίσουν τις ιδέες, τις σκέψεις, συμφωνίες. Νομικές διαδικασίες θα έχουν εξέλιξη και πιθανότατα θα ολοκληρωθούν οι υποθέσεις που σχετίζονται με τον νόμο.

Θα μειωθούν το άγχος και τα διλήμματα που βιώσατε τα δύο τελευταία χρόνια.

Στις εκλείψεις θα αναφερθούμε αναλυτικά την εποχή που θα συμβούν, δηλαδή τέλος Απριλίου, μέσα Μαΐου, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Η καρμική διαδρομή, με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, προτάσσει την ανάγκη να θέσετε στόχους μακροπρόθεσμους. Οι στόχοι αυτοί, σας ευχαριστούν, σας προσθέτουν ποιότητα, εύρος γνώσης και αντίληψης. Θα πρέπει να αποφύγετε πεποιθήσεις και προσκολλήσεις, που εμποδίζουν την ανάπτυξη του πνεύματος και των ιδεών.’

Προστατευτικός λίθος της Παρθένου: Λάριμαρ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αισθηματική, οικονομική ζωή και κοινωνική σας ζωή, δείτε εδώ.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Ζυγό:

Έμπνευση και νέες διαδρομές

Ζυγός, ένα ζώδιο που αναζητά ισορροπία και γαλήνη, αρμονία και χαρά, Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για σας, προκειμένου να θέσετε όρια στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ 2022 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Μία χρονιά προκλήσεων και σημαντικών αποφάσεων, ήταν το 2021 για σας. Κι αυτό γιατί έπρεπε να εξετάσετε τα μαθήματα του παρελθόντος και να προσδιορίσετε εκ νέου, μία ενδιαφέρουσα πορεία, με δημιουργικότητα, ταλέντο και αγάπη για ό,τι κάνατε.

Αν και οδεύετε σε καλύτερη εποχή πλέον, δεν ήρθαν όλα όπως θα θέλατε. Είστε όμως αποφασιστικοί στα θέματα που έχουν να κάνουν με τον θεμέλιο λίθο της ζωής σας, δηλαδή ό,τι αφορά τη βάση και την ουσία. Κατανοήσατε πλέον αξίες, αρχές, παραδόσεις.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας ευνοεί, σας ενδυναμώνει. Σ’ αυτό το διάστημα, ιδέες δημιουργικές και επιθυμία για ανανέωση στον έρωτα, σας δίνουν την ώθηση για καινοτομίες. Αλλά θα τις αναπτύξετε, με ευθυκρισία και προσπαθώντας να κάνετε μία αξιοποίηση των προσόντων σας. Η σπατάλη χρόνου πλέον είναι περιττή, όλα κρίνονται σοβαρά και συνετά. Σας ενδιαφέρει η χρησιμότητα ενός χόμπι, μίας γνωριμίας, ενός ταλέντου.

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, άνοιξε ορίζοντες για σας κατά τη διάρκεια του 2021. Αλλά δεν έγιναν αντιληπτοί και απογοητευθήκατε. Ωστόσο, ήταν μία περίοδος όπου αντιληφθήκατε ποιοι συμμερίζονται τους προβληματισμούς και την παρουσία σας. Στη συνέχεια, θα έρθουν νέες προοπτικές.

Με την είσοδο του Δία στους Ιχθείς, η νέα χρονιά θα περιπλέξει την καθημερινότητά σας. Αν ασχολείστε με την Τέχνη, τότε θα είναι πολύ καλύτερα για σας. Αν πάλι η εργασία σας έχει ενασχόληση με την φροντίδα και την προσφορά (για παράδειγμα ασχολείστε με την ιατρική), τότε θα έχετε εξέλιξη.

Διαφορετικά, θα νιώθετε κάποιες φορές, πως είστε σε δίλημμα. Η έναρξη για μία σημαντική πρόοδο ή εξέλιξη, θα συμβεί από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο. Θα μπει ο σπόρος για ό,τι θα αναπτύξετε μέσα στον επόμενο χρόνο. Σημαντικός παράγων σ’ αυτό το ζήτημα, είναι η προσωρινή παραμονή του Δία στον Κριό.

Ο Ουρανός από την Άνοιξη του 2019, είναι οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου και προκαλεί μία ανάγκη αλλαγών βαθύτερη και λιγότερο συνειδητή, με διάρκεια επτά ετών. Θα διαφοροποιηθείτε ως προς την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας, θα θέλετε ίσως με νέα προσέγγιση, να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ποσειδώνας προσδίδει μία αίσθηση ασάφειας και αβεβαιότητας τα τελευταία χρόνια, στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι η αβεβαιότητα που ίσως απορυθμίζει την καθημερινότητά σας, καθώς θέλετε να ζυγίζετε τις αποφάσεις και φυσικά θα διαπιστώνετε σταδιακά πως είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσα η ζωή, αν αφεθείτε στο όνειρο.

Αν οι οραματισμοί σας ή οι προσδοκίες, δεν ικανοποίησαν με το αποτέλεσμα ως σήμερα, μην ανησυχείτε. Πλέον θα είστε πολύ πιο σαφείς φέτος και συγκεκριμένοι.

Φυσικά με τον Ποσειδώνα για μερικά χρόνια ακόμη στο ζώδιο των υποχρεώσεων, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε με πειθαρχία τις προτεραιότητές σας και να βάζετε τάξη στην καθημερινότητά σας.

Με την συμπόρευση του Ποσειδώνα με τον Δία, αυξάνονται οι πιθανότητες να είστε οραματιστές για το αντικείμενο εργασίας ή για να αποφασίσετε μετά από δυσκολίες, η συναίνεση.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αγγίζει τα τελευταία χρόνια τις βαθύτερες ανάγκες και αγωνίες σας. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε ή έχετε ήδη αποφασίσει (ανάλογα τα ατομικά σας χαρακτηριστικά) να δώσετε έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή. Θα είναι πιεστικό το περιβάλλον που έχετε ως έδρα ζωής και ενδεχομένως αυτό θα δώσει το εφαλτήριο για μία μεταστροφή από την βάση για πολλά σημαντικά ζητήματα.

Φέρνει πλήρη αναγέννηση και πολλές νέες εμπειρίες, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή σας.

Σημαντικός στις αλλαγές είναι ο Χείρωνας. Από την 17η Φεβρουαρίου του 2019, είναι πλέον οριστικά στον τομέα των σχέσεων για τα επόμενα περίπου πέντε χρόνια. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί στις συναναστροφές μας, να αποφύγετε εκείνους που σας πληγώνουν συναισθηματικά, δεν σέβονται την υπόστασή σας και προσπαθούν να κερδίσουν από την συντροφική σας διάθεση. Αν τον εκμεταλλευτείτε σωστά, θα επουλωθούν πολλά τραύματα των σχέσεων του παρελθόντος και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα δυναμικό και ουσιαστικό!

Ο Χείρωνας είναι δάσκαλος και καθοδηγητής. Σας προσφέρει άπλετη βοήθεια, μέσα από συνειδητοποιήσεις.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, είναι η καρμική διαδρομή κατά την πορεία του έτους. Για σας, οι καρμικές απαιτήσεις είναι περισσότερο διαχειρίσιμες μέσα σ’ αυτή τη χρονιά. Θα εμβαθύνετε σε αξίες και θα αποκολληθείτε σταδιακά από εξαρτήσεις ύλης ή συναισθήματος. Αποφύγετε τα πάθη και τον πόθο. Η αγάπη και η ομορφιά θα κάνουν την ψυχή σας πιο σίγουρη για αποφάσεις που θα προσφέρουν σε όλους ένα θετικό δώρο.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν την ανάλογη περίοδο, θα μπορούσαμε να σας πούμε επιγραμματικά πως αφορούν: τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικές για επαναξιολόγηση και για διάκριση σε ό,τι σας διασφαλίζει μία ήρεμη και εποικοδομητική ζωή. Εκλείποντας αδυναμίες, όπως η κτητική διάθεση, ο φόβος για το «αύριο», θα αναδείξουν νέες ενδιαφέρουσες συνεργασίες, ή τουλάχιστον συμπόρευση με ανθρώπους που θα έχουν την προθυμία να στηρίξουν.

Προστατευτικός λίθος του Ζυγού: Σιδηροπυρίτης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αισθηματική, οικονομική ζωή και κοινωνική σας ζωή, διαβάστε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 7 
 25 
 4 
 3 
 8