Δίδυμοι: Ετήσιες προβλέψεις 2022 - Νέες ιδέες και νέοι οραματισμοί
Ετήσιες προβλέψεις 2022 - Δείτε τι θα φέρει ο νέος χρόνος στο ζώδιό σας!

Ετήσιες προβλέψεις 2022 για τους Διδύμους

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Ανήκετε στο ζώδιο που θυμίζει πάντα την κίνηση, τον λόγο, την δροσιά της νιότης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2022 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Η προηγούμενη χρονιά επεφύλαξε μία δυναμική κάποιων μηνών, προκειμένου να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να τον αγαπήσετε, να τον φροντίσετε. Όλα αυτά εν μέσω δύσκολων συγκυριών, αλλά ήταν ανάσα για σας.

Υπήρξαν ξεκαθαρίσματα  και ίσως σ’ αυτό συνέτεινε ένα βαθύτερο άγχος επιβεβαίωσης. Οι ευκαιρίες παραμένουν σε αναμονή, ακόμη και αν δεν εξελίχθηκαν όλα όπως τα είχατε οραματιστεί.

Καθώς είχατε πολλές ιδέες, δυνατότητες, η προηγούμενη χρονιά σας ανάγκασε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από το σύνηθες.

Αντιμετωπίσατε όμως καθυστερήσεις ή απρόβλεπτα εμπόδια στο έργο σας.  Παραμείνατε παρατηρητές και  δώσατε στον εαυτό σας τον χρόνο και την ευκαιρία να αναδειχθούν ταλέντα και δεξιότητες, με έξυπνο τρόπο ή ευφυείς ευέλικτες λύσεις.

Μέσω εμπειριών, διδαχτήκατε να αναγνωρίζετε τους αξιόπιστους ανθρώπους. Αρχικά φαίνεται δύσκολο, είναι όμως ευεργετικό.

Οι ευκαιρίες που δεν οδηγήθηκαν σε ευνοϊκή κατάληξη, παραμένουν ενεργές. Αλλάζει κατά πολύ το τοπίο της ζωής και είναι πιο εύκολη η διαχείριση των υποθέσεών σας. Περισσότερες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες, αναπτύσσονται και γίνεται μία διαφορετική προσέγγιση ιδεών.

Ο  Κρόνος, κριτής και δάσκαλος, ως και το 2023θα παραμείνει με το μέρος σας. Κατά συνέπεια, θα αξιοποιήσετε γνώσεις, εμπειρίες, ταλέντα και δεξιότητες. Όμως θα γίνετε και πιο σοβαροί και επιλεκτικοί, σε ό,τι αφορά τις απόψεις και την σκέψη. Υπόσχεση για νέους δρόμους ζωής και θα έρθουν με έξυπνο τρόπο, επινοητικές λύσεις. Ίσως ασχοληθείτε με κάποιες σπουδές, με μία νέα φιλοσοφία, με έναν ξένο πολιτισμό. Καθώς θα είστε σε θέση να δώσετε περισσότερη βαρύτητα στην ανάπτυξή σας, προφανώς θα αλλάξει και η νοοτροπία σας.

Με τον Κρόνο δεν θα σπαταλήσετε χρόνο σε ανώφελες αναζητήσεις. Κάθε τι που είναι χρήσιμο, θα είναι στα ενδιαφέροντά σας. Τα περιττά, θα απομακρύνονται. Ωριμάζετε και μοιάζει να περνάτε σε μία ενηλικίωση.

Ο Δίας – πλανήτης ευκαιριών και επέκτασης,  στους Ιχθείς,   θα φέρει καλύτερες προοπτικές, βάση των ονείρων σας. Ενδέχεται όμως να αισθανθείτε παροδικά πως είστε σε δίλημμα, σύγχυση ή αμφιβολία για τον βασικότερο στόχο. Ας είστε ευέλικτοι, όχι όμως ευμετάβλητοι και ασαφείς. Παρατηρείτε τα δεδομένα, τις προτάσεις για άνοδο και τις προοπτικές, αντικειμενικά.

Αν είστε καλλιτέχνες και δημιουργοί, η χρονιά προσφέρει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης του έργου σας.

Μάλιστα από τον  Μάιο ως τον Οκτώβριο, μία νέα ιδέα, θα αυξήσει τις προσδοκίες σας. Η παροδική του είσοδος στον Κριό, θα ανάψει τη σπίθα για συλλογική δράση, για ένα νέο στόχο, για να αναλάβετε ένα έργο που θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως θα είναι προάγγελος εξελίξεων για το επόμενο έτος.

Η περιέργεια θα σας «ταξιδέψει» μακριά και θα νιώθετε πλήρως ανανεωμένοι. Αδράξτε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία!

Ο  Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Ταύρο και περιγράφει μία εσωτερική αναστάτωση παροδικά. Κι αυτό διότι ανατρέπονται κάποιες σταθερές αξίες, ή παρωχημένες ιδέες, ή δισταγμοί σας.

Η διορατική αντίληψη αυξάνεται και πρέπει μέσω αυτής να κινηθείτε στο εξής. Κάποιες φορές,  εσωτερικός εκνευρισμός, σας οδηγεί σε αποδράσεις, ακόμη και μέσω της φαντασίας και του ονείρου. Θα είστε ευρηματικοί όμως, αν αφήσετε ελεύθερη την έμπνευσή σας.

Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τα εύκολα συμπεράσματα, κάτω από καθεστώς πίεσης. Ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση, με την ενδοσκόπηση, με την ανακάλυψη των κρυφών σας ταλέντων. Επίσης, θα πάψετε να είστε αναβλητικοί, καθώς ένα έργο περιμένει να αξιοποιηθεί μαζί με κάποια σημαντική δεξιότητα που θα σας καταξιώσει στο μέλλον.

Ο  Ποσειδώνας  οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Ο Ποσειδώνας για αρκετά χρόνια κινείται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθείς. Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι.

Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας. Η Τέχνη σας ταιριάζει, έστω και χόμπι, σαν μέσον αναζωογόνησης.

Μάλιστα οι μήνες με τον Δία να κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα, φέτος, θα είναι μήνες ανάπτυξης οραματισμού, ταλέντων, κοινωνικού σας προφίλ. Αρκεί να είστε σαφείς σε ό,τι επιδιώκετε.

 Ο  Πλούτωνας   πλέον δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικός στη ζωή σας, όπως ήταν κατά την τελευταία επταετία. Θα σας απασχολήσει όμως η ρύθμιση χρεών (αν υπάρχουν), μία επένδυση, ένα κληροδότημα και η αλλαγή στην ψυχολογική σας διάθεση.

Θα ήταν καλό να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, πέρασε στην αρχή του ζωδιακού και είναι στον Κριό, για μία τριετία ακόμη περίπου.

Κατά συνέπεια, στην πορεία, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για ένα κοινωνικό έργο, μία συλλογική προσπάθεια, για τις κοινωνικές συναναστροφές και για ένα σημαντικό στόχο. Παρά τις όποιες ανασφάλειες, είστε σε θέση να προχωρήσετε και να πετύχετε!

Θα ευνοηθείτε φέτος και τον επόμενο χρόνο με τον Δία να ενισχύει το ζώδιο του Κριού. Θα θεραπεύσετε κοινωνικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες και θα μπορέσετε να αναδείξετε τους στόχους σας, έχοντας ευρεία αποδοχή. Κάτι που ισχύει και για το 2023.

Τολμήστε το «αδύνατο» !

 Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας απασχολεί είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η περίοδος όπου κρίνονται οι συνήθειες ζωής, η στασιμότητα και ενδεχομένως οι προδιαγραφές για να υπηρετήσετε το έργο σας. Αυξάνετε την αυτοπεποίθησή σας μέσω της αυτογνωσίας. Αυτό είναι το πιο ουσιαστικό.

Οι  εκλείψεις  του  έτους θα περιγραφούν σταδιακά την ανάλογη εποχή. Θα σας απασχολήσουν τέλος Απριλίου, μέσα στον  Μάιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

 Ο προστατευτικός λίθος των Διδύμων είναι ο Φθορίτης

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;