Μάσκα KN95: Ένα βίντεο που μας βοηθάει να καταλάβουμε πότε είναι αυθεντική
Μάκα KN95: Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το πότε είναι αυθεντική.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, η μάσκα πλέον είναι υποχρεωτική σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους ακόμα και στα γυμναστήρια και στα μπαρ.

Αναφορικά με την ασφάλεια που παρέχει ο τύπος μάσκας  KN95 ή FFP2  ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσης Ευγενίδης σημείωσε “ότι είναι ασύγκριτα καλύτερη από αυτή που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα, από τις υφασμάτινες και τις απλές ιατρικές μάσκες. Είναι ένα μέτρο που έπρεπε να έχει εφαρμοστεί και νωρίτερα“.

Η μάσκα ΚΝ95 έχει πέντε επίπεδα προστασίας και ειδικά σχεδιασμένα στρώματα φιλτραρίσματος που εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία από τους ιούς, χάρη στην τεχνολογία διήθησης νανοϊνών.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η ΚΝ95 μπορεί να φιλτράρει έως και 95% των επικίνδυνων σωματιδίων μεγέθους 0,3 μικρών: Σκόνη, σταγόνες υγρασίας, ατμοί, ενώ βοηθάει στον αποκλεισμό εισόδων βιολογικών υγρών του φορέα μάσκας σε άλλους, για παράδειγμα όταν βήχει η φταρνίζετε.

Η μάσκα αυξημένης προστασίας, μειώνει την αρνητική επίδραση μικρών σωματιδίων αερολύματος που προέρχονται από το περιβάλλον.

Η διάρκεια ζωής της είναι περίπου 6 με 8 ώρες συνεχούς χρήσης.

Μετά την αύξηση της ζήτησής της, η τιμή της εκτοξεύθηκε στα ύψη με τον Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε επιβολή προστίμων. Πέρα όμως από την αύξηση τιμής, κυκλοφορούν και πολλές απομιμήσεις αμφιβόλου ποιότητας.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς θα διαπιστώσετε αν μία μάσκα KN95 είναι αυθεντική.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
ΤΕΛ
76 - 58
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;