Θεσσαλονίκη: €300 πρόστιμο σε αστυνομικό χωρίς μάσκα αφότου έδωσε πρόστιμο σε πολίτη για τον ίδιο λόγο
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. βεβαίωσε πρόστιμο σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα χωρίς και ο ίδιος να φοράει μάσκα.

Ένα τραγελαφικό περιστατικό με πρωταγωνιστή αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος βεβαίωσε πρόστιμο σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα χωρίς, όμως, και ο ίδιος να φοράει μάσκα. Η βεβαίωση του προστίμου έγινε, μάλιστα, on camera με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο αστυνομικός.

Αποτέλεσμα ήταν ο αστυνομικός να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, αλλά και Ένορκη Διοικητική Εξέταση με την απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες να λαμβάνεται απευθείας από τον ίδιο τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης.

Πώς διαδραματίστηκαν τα γεγονότα

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής (24/12)  όπου η κάμερα της ΕΡΤ «συνέλαβε» τον αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη να κόβει πρόστιμο σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα, ενώ και ο ίδιος δεν φορούσε τη δική του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο αστυνομικός της ομάδας «Πάνθηρας» και ο πολίτης είχαν μαζί τους μάσκα, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν την φορούσε. Ειδικά ο αστυνομικός δεν την φορούσε σωστά καθώς η μάσκα του δεν κάλυπτε ούτε το στόμα, ούτε τη μύτη, ενώ ο πολίτης δεν τη φορούσε καθόλου.

Το αποτέλεσμα ήταν ο αστυνομικός χωρίς μάσκα να επιβεβαιώσει πρόστιμο στον πολίτη χωρίς μάσκα, λέγοντας πως «με όλο το σεβασμό πρέπει να τηρούμε τους νόμους» αλλά τελικά όπως προκύπτει πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει και ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;