Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Πανσέληνος στους Διδύμους από 19 Δεκεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Σκέψεις, ιδέες και μεταφυσικά μηνύματα

Eβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Πανσέληνος στους Διδύμους – 19 Δεκεμβρίου

Σκέψεις, ιδέες και μεταφυσικά μηνύματα

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Πανσέληνος στους Διδύμους νωρίς το πρωί της Κυριακής, της 19ης Δεκεμβρίου και στην 27η μοίρα 28’, ένας ευμετάβλητος συνδυασμός, καθορίζει το χρώμα της ημέρας και του νέου δεκαπενθημέρου. Ενός δεκαπενθήμερου που περιλαμβάνει, την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Είναι μία ευκαιρία για διαλογισμό, περισυλλογή, περίσκεψη και εστίαση σε σημαντικά μας θέματα για τις επόμενες μέρες.

Ο σταυρός των μεταβλητών δονείται (τέσσερις πλανήτες στο σύνολο, ωροσκόπος, δύο αστεροειδείς και οι Δεσμοί της Σελήνης) και υπογραμμίζεται μία εναλλασσόμενη διάθεση, συγκινήσεις που περιέχουν παράπονα, τραυματισμένα συναισθήματα, εμμονές ή φοβίες, αγωνία του αποχωρισμού, σκέψεις ασαφείς και περίπλοκες.

Η μεταβατική περίοδος που προηγείται της αλλαγής της εποχής, στο τέλος του δεκαπενθημέρου, προϊδεάζει για μία ασταθή πορεία, με στόχο να προσαρμόσουμε την ζωή μας ανάλογα με τις περιστάσεις.

Χρειάζεται οργάνωση και σωστή μεθόδευση των υποθέσεών μας για να διαχειριστούμε σωστά την περίοδο αυτή. Η ευστροφία, οι πληροφορίες που συλλέγουμε και η πρωτοτυπία του νου, θα βοηθήσουν.

Οι συνδυασμοί της Πανσελήνου, με τους Δεσμούς της Σελήνης, τον ωροσκόπο στον Τοξότη, τον Άρη στον Τοξότη και τη Δήμητρα στους Διδύμους, θα βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τον δρόμο που μας ταιριάζει και να ακολουθήσουμε το πεπρωμένο μας. Να βρούμε μέσω της έμπνευσης, τα δημιουργικά μας ταλέντα και να τα αξιοποιήσουμε.

Προσοχή όμως στο άσκοπο ξόδεμα της ενέργειας, στις περιπλανήσεις δίχως κεντρικό στόχο, στην επιφανειακή οπτική.

Μετά την τελευταία έκλειψη Ηλίου της 4ης Δεκεμβρίου στον Τοξότη, με την συγκεκριμένη Πανσέληνο, κλείνει ο κύκλος των προβληματισμών, σε φιλοσοφικό και νοητικό επίπεδο.

Πολλές σκέψεις, πολλές ιδεολογικές προσεγγίσεις, ή η αποδόμηση των ιδεολογιών, θρησκευτικών ή πνευματικών αντιλήψεων, οδηγούν στην ανάγκη συμπερασμάτων.

Ο Ερμής, κυβερνήτης της Σελήνης, βρίσκεται στον Αιγόκερω. Υποστηρίζεται από τον Κρόνο και τον Ουρανό, ενώ έχει δύσκολο συνδυασμό προς τον Χείρωνα.

Κατά συνέπεια, χρειάζεται να κατασταλάξουμε σε απόψεις, σε συμπεράσματα, σε αποφάσεις. Να αφήσουμε πίσω ό,τι μας έχει πληγώσει, ή μας πληγώνει ακόμη. Να επιλέξουμε με σαφήνεια, την δική μας διαδρομή, καθώς ήδη το πληροφοριακό υλικό, είναι επαρκές. Σε έναν κοινωνικό κύκλο όπου οι άνθρωποι συνδιαλέγονται με σεβασμό, εκτιμώντας τη γνώμη των άλλων, είναι πολύ σημαντικό να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Πλάι μας, θα είναι εκείνοι που έχουν απόψεις με ήθος, αίσθηση καθήκοντος, συνέπεια και σύνεση. Εκείνοι που κρατούν τις παραδόσεις και τις αξίες, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο «αύριο».

Ο Δίας στον Υδροχόο, κυβερνήτης του Ήλιου και του ωροσκόπου του χάρτη, ευνοεί την Πανσέληνο. Κατά συνέπεια, υπάρχει προστατευτική ενέργεια, που στηρίζει την ελεύθερη σκέψη, επιλογή και τις πνευματικές, προσωπικές, ιδεολογικές και τεχνολογικές επιτεύξεις. Ευκαιρίες έρχονται, αν διευρύνουμε την αντίληψη, αν κάνουμε καινοτομίες και αν διαθέτουμε διορατική αντίληψη.

Η Πανσέληνος επίσης συνδέεται με μία μεταφυσική ζωδιακή μοίρα, που είναι κοντά στο Γαλαξιακό Κέντρο. Στο σημείο που θα βρεθεί σύντομα ο Ήλιος.

Από το Γαλαξιακό Κέντρο, ξεχύνεται η ενέργεια όλου το Συστήματος στο οποίο ανήκουμε, σαν το φως μίας υπέρυθρης ενέργειας.

Οι εκπορεύσεις αυτής της υπέρυθρης ενέργειας φθάνουν μέχρι εμάς και επενεργούν στην αφύπνισή μας. Ανοίγουν πρώτα το υποσυνείδητο μυαλό. Αυτό με τη σειρά του, απελευθερώνει τα αισθηματικά μας τραύματα και τα βιώματα που έχουν συσσωρευτεί. Μας ταράζει, με σκοπό να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τα μπλοκαρισμένα κέντρα μας και να μας καθαρίσει κάθε σκοτεινό σημείο.

Ανάλογα με τον ατομικό μας χάρτη και τους πλανήτες που αγγίζει σε μας, έχουμε μία ιδιαίτερη αίσθηση στο θέμα αυτό και είμαστε ευαισθητοποιημένοι. Μπορούμε να λειτουργήσουμε θετικά, να εισπράξουμε μηνύματα και να αδράξουμε μία νέα ευκαιρία.

Η Πανσέληνος λοιπόν, εμπεριέχει μεταφυσικά και πρακτικά μηνύματα, προσδίδοντας στις ημέρες που ακολουθούν, το δικό της φως. Χρειάζεται λογική, ορθολογισμός, αναζήτηση, προκειμένου να φωτίσουμε το πνεύμα και να το διατηρήσουμε ενεργό, ανήσυχο, έως ότου βγούμε από το αδιέξοδο. Ταυτόχρονα, θα χρειαστεί στο άμεσο διάστημα, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες και να δώσουμε χρόνο για ενδοσκόπηση.

Κριός

Η Πανσέληνος σας υπόσχεται τα μέγιστα, αν είστε άνθρωποι που ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες. Αλλά ακόμη κι αν αυτός ο τομέας δεν ας απασχολεί άμεσα, στραφείτε προς την επικοινωνία. Θα είστε επιτυχημένοι και πειστικοί, θα θαυμάσουν τις ιδέες σας και συχνά θα έρχονται προς εσάς, γιατί θα κρίνουν την γνώμη σας απαραίτητη. Με μία ευχάριστη διάθεση, θα τους δίνετε ελπίδα και φως και είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε τους γύρω σας.

Κοινωνικές γνωριμίες, στόχοι, ένα συλλογικό έργο, θα έχει την απήχηση που περιμένετε. Θα ήταν καλό να στοχεύσετε στην αναγνώριση των ιδεών και της γνώσης σας.

Ταύρος

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά σας και στα αισθήματα που σας προσφέρουν την χαρά της ασφάλειας. Σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.

Αυτή την εποχή με τη δύναμη της αναζωογόνησης, θα χαρείτε, θα διακριθείτε, θα ενδυναμώσετε ιδέες και στόχους.

Ωστόσο, βαθιά μέσα σας πιστεύετε πως το μονοπάτι της ζωής είναι επίπονο και κοπιαστικό. Το ανέφικτο μοιάζει να σας πικραίνει, αφού οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να φύγετε μακριά και να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Μπορείτε να έρθετε κοντά σε όποιους ή όποιον αγαπάτε αυτές τις μέρες. Θα αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και θα είστε πολύ συζητήσιμοι και ευχάριστοι. Λίγο υπερβολικοί, αλλά περισσότερο προστατευμένοι από το σύνηθες.

Η Πανσέληνος σας φωτίζει την προσωπικότητα και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, μέσα από μία νέα αντίληψη. Πολλές ιδέες, συζητήσεις και διαρκής εναλλαγή εντυπώσεων και φυσικά κοινωνικές σχέσεις. Διαπραγματευθείτε, επαναπροσδιορίστε τις γνωριμίες σας.

Στην εργασία σας, επιδίδεστε με επιμονή και πάθος και θα έχετε καλά αποτελέσματα, ακολουθώντας το ένστικτό σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
69'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
69'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
4'
55 - 44
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1