Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: Ήταν κάτι που το έκανε για καιρό - Είχε 8 χρόνια κανάλι
Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου ήρθαν στην δημοσιότητα από την πρώην σύντροφο και θύμα που κατήγγειλε το περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας.

Την περασμένη Δευτέρα (13/12) μέσα από λογαριασμό του Instagram του ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη, έγινε δημόσια καταγγελία για περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) με την κοπέλα-θύμα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της να φέρεται εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Αν και η κοπέλα εξακολουθεί να μην θέλει την δημοσιοποίηση των στοιχείων της θέλοντας να κρατήσει ανώνυμη την ταυτότητά της, έχει προχωρήσει σε μερικές δηλώσεις, με σκοπό να “ξεθολώσει” το τοπίο των όσων ακούγονται και γράφοντας τις τελευταίες ώρες.

Μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” του Alpha η κοπέλα δήλωσε μεταξύ άλλων είχαν δύο χρόνια σχέση και δεν είχε καταλάβει κάτι περίεργο και πως «έκανε ό,τι της έλεγε».

“Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλώς έκανα ο,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματός του θεωρούσα ότι δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια”, υπογράμμισε στο Tlive.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε να δημοσιοποιεί τις προσωπικές τους στιγμές, η κοπέλα απάντησε «από το πρώτο εικοσαήμερο».

Η κοπέλα συνέχισε λέγοντας:

“Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβε ότι είμαι εγώ. Μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες”

Επιπλέον, η ίδια ανέφερε ότι έμαθε για την δημοσιοποίηση των στιγμών τους, αφού είχαν χωρίσει λέγοντας:

“Δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα. Απλά κινήθηκα αμέσως νομικά”

Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν μιλήσανε και δεν τον πήρε τηλέφωνο, για να του πει «τι έχεις κάνει;».

Ακόμη, το θύμα αναφέρθηκε και σε όσα ακολούθησαν αφότου κινήθηκε νομικά εναντίον του, όταν ο θύτης προσπάθησε να αποφύγει την δίκη προσποιούμενος ότι έχει υποστεί χειρουργείο, ενώ αναφέρθηκε και στην αναδημοσίευση των βίντεο που εξακολουθεί να πραγματοποιείται έως και σήμερα.

“Δυστυχώς, μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα, ξανά και ξανά. Και ενώ είχε γίνει η μήνυση και ο ίδιος δεν το γνώριζε, και ενώ ήταν σε άλλη σχέση, ανέβασε και ένα άλλο βίντεο. Έκανα αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου, που εκείνος κρύφτηκε και το απέφυγε και τότε είναι που έμαθε ότι εκκρεμεί και αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Αυτό ήταν Απρίλιος του 2019”

Η κοπέλα πρόσθεσε πως εκείνος δεν το γνώριζε, όταν του έκανε μήνυση.

«Τη μήνυση την κατέθεσα στην εισαγγελία, εδώ στην Αθήνα. Αυτός ανέβασε και τέταρτο βίντεο. Τότε, επειδή το είδα επί τόπου, έκανα αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, το θύμα μιλώντας για το αν ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο, η κοπέλα απάντησε πως κάτι αυτό δεν συνέβη, αφού δήλωσε ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί, κάτι που αποδείχθηκε πως δεν ισχύει.

«Δήλωσε ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ισχύει γιατί ταξίδεψε στην Αλόννησο, τον είδαν όλοι επειδή κυκλοφορούσε με το μηχανάκι», είπε η κοπέλα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;