«Έχει το πηγάδι πάτο;»: Χαμός με τις δηλώσεις Λατινοπούλου για ΛΟΑΤΚΙ και Καπουτζίδη - Τι απαντά ο ηθοποιός
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου φαίνεται να ενοχλήθηκε από τη συγκλονιστική τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη, σχετικά με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Ακολουθώντας τη γνωστή τακτική της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει εκείνη στον ηθοποιό- σεναριογράφο, Γιώργο Καπουτζίδη, για τα όσα εκείνος ανέφερε στην εκδήλωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «Κοινωνία χωρίς ρατσισμό, κοινωνία με μέλλον» και έθεσε το πλαίσιο του ρατσισμού έναντι των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου φαίνεται να προχώρησε σε ένα νέο παραλήρημα, συγκρίνοντας πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία κοινή συνισταμένη. Μάλιστα, αυτή τη φορά έφτασε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εξισώνει τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου με ποινικά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: To νέο βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους».

Μάλιστα, προκειμένου να στηρίξει το επιχείρημά της ότι οι νόμοι του κράτους έχουν την ίδια ισχύ για όλους, έφερε το ακραίο παράδειγμα του νόμου της Σαρίας, ενώ χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως “συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας”.

Στη συνέχεια, εξίσωσε το ζήτημα του αυτοπροσδιορισμού με ποινικά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία. «Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία.

Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας. Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία», είπε.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην περίπτωση της αιμομιξίας: «Τι θα γίνει αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς, συνάψουν σχέση και επιθυμούν να υιοθετήσουν, ισχυριζόμενοι πως θα είναι μια πολύ όμορφη, στοργική οικογένεια γεμάτη αγάπη;».

«Τι θα γίνει αν κάποιος ισχυριστεί πως γεννήθηκε βίαιος σαν λιοντάρι και σκοτώνει κόσμο; Θα δεχθούμε πως γεννήθηκε βίαιος και θα απαλλαγεί από κάθε ποινή;», συνέχισε.

«Δεν μπορεί να αλλάζουν οι νόμοι σε κάθε περίπτωση αυτοπροσδιορισμού δεν θα σταθεί όρθιο κανένα αξιακό σύστημα και θα καταλήξουμε να ζούμε με το νόμο της ζούγκλας», ανέφερε έπειτα η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στο τέλος, έθεσε και δύο σχετικά ερωτήματα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;” και πρόσθεσε, ρωτώντας τον Γιώργο Καπουτζίδη: “Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της; Που θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;», κατέληξε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και προσπάθεια να νιώθω ελεύθερος. Να λέω αυτό το οποίο θέλω να πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα. Και χαίρομαι πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να μπω σε ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε. Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα. Σε αυτό στέκομαι. Και όταν λέω είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος να μιλάω, είμαι ελεύθερος να εκφράζομαι. Και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου. Ευχαριστώ».

Αυτή ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη, στην κάμερα της εκπομπής “Σούπερ Κατερίνα“.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η αντίδραση των Social Media στο νέο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Το νέο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχολιάζουν αρνητικά πολλοί χρήστες του Twitter, αλλά και όλων των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, οι οποίοι εκφράζουν την αντίδραση και την οργή τους για την τοποθέτηση της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antivirus Magazine (@antivirusmagazine)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mple toulipa (@mple_toulipa)

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;