Πανελλήνιες 2022: Τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Αναλυτικά τα βήματα
Μέχρι τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους για τη συμμετοχή στις Πανελλήνιες 2022.

Οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες 2022 θα πρέπει μέχρι τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, να υποβάλλουν την αίτησή τους για τις φετινές εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει μέχρι τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, να υποβάλλουν την Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:

“Ο υποψήφιος (μαθητής ή απόφοιτος) μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση-Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό του. Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την Αίτηση-Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.”

Πανελλήνιες 2022: Πώς συμπληρώνω την αίτηση

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου, στο σύνδεσμο “Εξετάσεις”, αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος). Η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι απόφοιτοι ή εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους προσέρχονται στο Λύκειο για να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις θα πρέπει να έχουν κατά την είσοδό τους πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού νόσησης, ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό Covid-19 (PCR προ 72 ωρών ή rapid test προ 48 ωρών).

Πηγή cover photo: Intime

Μπορείς να διαβάσεις επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;