Γυναικοκτονία - Αλεξανδρούπολη: «Ξέραμε ότι την χτυπούσε» λέει η οικογένεια της 29χρονης
Γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη: «Ξέραμε ότι την χτυπούσε, δεν είχε ούτε τηλέφωνο» είπαν οι αδελφές της 29χρονης.

Τη Δευτέρα 13/12, αναμένεται η απολογία του 32χρονου συζύγου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για τη γυναικοκτονία της 29χρονης Τζεβριέ, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Σε καθεστώς απομόνωσης από το οικογενειακό της περιβάλλον φέρεται να ζούσε επί χρόνια η 29χρονη, σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι συγγενείς της.

«Ξέραμε ότι την χτυπούσε, δεν είχε ούτε τηλέφωνο» είπαν στην κάμερα του Mega οι αδελφές της, ενώ ο πατέρας του θύματος δήλωσε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια δεν είχε καμία επαφή με την κόρη του καθώς δεν το επέτρεπε ο σύζυγός της.

«Το κορίτσι ήταν μάλαμα, ήσυχο με τρία παιδιά» είπε από την πλευρά του γείτονας της 29χρονης και σε ερώτηση κατά πόσο ήξερε αν ο σύζυγος την χτυπούσε, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική:

«Ακούγαμε».

Τι ισχυρίζεται ο 32χρονος

Το πρωί της Παρασκευής 10/12, η δικηγόρος του 32χρονου, επικοινώνησε με την αστυνομία και ενημέρωσε ότι ο νεαρός άνδρας βρίσκεται στο σπίτι του και προτίθεται να παραδοθεί.

«Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι υπήρξε διαπληκτισμός με τη σύζυγο κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρχαν εκατέρωθεν χτυπήματα. Δυστυχώς, προφανώς, κάποια από αυτά, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι η κοπέλα έπασχε από Covid, απέβησαν μοιραία για την κοπέλα. Δεν είχε καμία πρόθεση, βέβαια, να την σκοτώσει, ούτε καν το είχε στο μυαλό του. Είναι συντετριμμένος από τον θάνατό της» δήλωσε η δικηγόρος, Βασιλική Μαρινάκη.

«Η κοπέλα είχε επιλέξει να μη συναναστρέφεται τους γονείς της. Ο πελάτης μου από την αρχή ομολόγησε ότι διαπληκτίστηκαν. Είναι συντετριμμένος, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να την σκοτώσει», δήλωσε.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;