Ολυμπιακός: Απόψε η μεγάλη μάχη κόντρα στην Άντβερπ
Ο Ολυμπιακός διεκδικεί απόψε την πρωτιά στον όμιλό του με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (Πέμπτη 9/12) από την Άντβερπ στο Bosuilstadion για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και στον τέταρτο όμιλο τα πάντα είναι ρευστά. Η σέντρα θα γίνει στις 19:45 και το παιχνίδι θα μεταδώσει το Cosmote Sport 3 HD.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στις νοκ άουτ φάσεις του Europa, αλλά διεκδικούν την πρώτη θέση που θα τους στείλει απευθείας στους 16 και θα κερδίσουν έναν γύρο, αυτών των μπαράζ. Για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσουν απόψε στο Βέλγιο και να κερδίσει η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα την, πρωτοπόρο, αυτή τη στιγμή Άιντραχτ.

Φενέρ και Άντβερπ δεν θέλουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την τρίτη θέση που θα τους στείλει στο Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στην Αμβέρσα χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, αφού δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που ένιωθε. Αντιθέτως στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς: Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Λόπες, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τους Βέλγους στην πρεμιέρα του group D, στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1. Έχει 9 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση, ενώ η πρωτοπόρος Άιντραχτ έχει 11. Στην τρίτη θέση είναι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης με 5 πόντους, ενώ μόλις 2 έχει συγκεντρώσει η Άντβερπ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;