Αμαλία Καβάλη: Δεν είμαι φαν του ρομαντικού ιδεώδους
«Δεν είμαι φαν του ρομαντικού ιδεώδους, ότι υπάρχει μόνο ο ένας ή η μία, μου φαίνεται εγκλωβιστικό στις σχέσεις»

Η Αμαλία Καβάλη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night show» του ANT1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της ως «Ουρανία» στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ στάθηκε και σε πτυχές της προσωπικότητάς της, που ήταν άγνωστες στο (ευρύ) κοινό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι αρκετά εσωστρεφής σαν χαρακτήρας, «αρνήτρια» του γάμου και του ρομαντικού ιδεώδους, καθώς όπως σημείωσε εγκλωβίζει τις σχέσεις.

«Είμαι εσωστρεφής, ντρέπομαι. Οι ερωτήσεις που γίνονται πάνω σε προσωπικά θέματα, δεν ξέρω πώς να τις χειριστώ. Η έκθεση λόγω της δουλειάς έχει να κάνει με την τεχνική όταν φεύγουν από αυτό το τράτο νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς για να διαχειριστούμε το άγχος της έκθεσης βάζουμε ένα προσωπείο» δήλωσε αρχικά, περιγράφοντας τον χαρακτήρα της.

«Όλοι οι συνάδελφοι, το υλικό που δουλεύουμε με γοητεύουν και με αφήνουν γεμάτη σε βαθμό που ενώ είμαι πολύ κουρασμένη κάθε μέρα δεν είμαι αδειασμένη» είπε για τις «Άγριες Μέλισσες», τόνισε για τη συνεργασία της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς.

«Δεν είμαι φαν του ρομαντικού ιδεώδους, ότι υπάρχει μόνο ο ένας ή η μία, μου φαίνεται εγκλωβιστικό στις σχέσεις», σημείωσε για το κεφάλαιο «έρωτας», ενώ στη συνέχεια μίλησε για το θέμα της απιστίας, με αφορμή τον ρόλο της απατημένης γυναίκας στη σειρά. «Δεν ξέρω θα πρέπει να μου συμβεί. Είναι μία ερώτηση ότι το να έχει κάποιος μία σεξουαλική σχέση εκτός σχέσεως αν σημαίνει προδοσία. Για εμένα δεν είναι απαραίτητο. Έχει μείνει έτσι στα μυαλά μας.

Όσο για την περίοδο της καραντίνας αυτή τη βοήθησε όπως είπε να απαλλαγεί από τον εθισμό του τσιγάρου. «Κάπνιζα από 13 ετών έκανα μεγάλη προσπάθεια να το κόψω και τα κατάφερα μέσα στην καραντίνα».

Διαβάστε ακόμη: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;