Αντιεμβολιαστές έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε σχολείο στην Κύπρο
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας οι δράστες είναι αντιεμβολιαστές που αντιτίθενται και στη χρήση μάσκας από τα παιδιά.

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ΙΣΤ’ Δημοτικό Σχολείο Ζακακίου στην Λεμεσό. Η έκρηξη σημειώθηκε στη 1:30 π.μ. και από τις επιτόπιες εξετάσεις πυροτεχνουργού, διαπιστώθηκε πως οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου κυλινδρικού μεταλλικού εκρηκτικού αντικειμένου, που τοποθετήθηκε στην είσοδο αίθουσας διδασκαλίας, κοντά στην κύρια είσοδο του σχολείου.

Έπειτα από εξέταση, στο χώρο εντοπίστηκε και δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος δεν εξερράγη και παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.

Από την έκρηξη προκληθήκαν ζημιές στην πόρτα, τα παράθυρα και τον εξοπλισμό της αίθουσας καθώς και σε παράθυρα της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας οι δράστες είναι άτομα που αντιτίθενται στον εμβολιασμό και στη χρήση μάσκας από τα παιδιά. Προχθές επίσης, βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία του υπουργείου Παιδείας στην Λεμεσό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;