Οι Lady Gaga και Bradley Cooper υποστηρίζουν πως ποτέ δεν ήταν ζευγάρι
Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι και όλα ήταν θέμα υποκριτικής.

Μία από τις στιγμές που είχε συζητηθεί όσο καμία άλλη στην Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ του 2019, ήταν όταν η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή του σόου και ερμήνευσε μαζί με τον Bradley Cooper την μεγάλη επιτυχία της ταινίας “Ένα Αστέρι Γεννιέται”, το τραγούδι “Shallow”. Οι δύο τους έμοιαζαν με ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για τη μεταξύ τους σχέση.

Στην ταινία, ο Bradley Cooper υποδύεται έναν μουσικό ονόματι Τζακ που βοηθά μια νεαρή τραγουδίστρια την Άλι (Lady Gaga). Βλέποντας την ταινία, τις κοινές συνεντεύξεις τους, αλλά και τον τρόπο που αλληλοεπιδρούσαν, πολλοί πίστεψαν ότι ήταν ζευγάρι και στη ζωή. Ήρθε και ο χωρισμός του γνωστού ηθοποιού με την Irina Shayk και τα πράγματα φούντωσαν ακόμα περισσότερο!

Σε συνέντευξή του στο “The Hollywood Reporter”, ο Bradley Cooper, είπε πως το ζευγάρι υποκρινόταν και πως έκαναν σαν να έπαιζαν μια σκηνή από ταινία, προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να κοντρολάρει τους φόβους του επειδή θα τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή. Όπως δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός:

“Προσωπική μου άποψη, μειώνει το επίπεδο του άγχους.

Ερωτεύονται σε αυτή τη σκηνή της ταινίας. Είναι αυτή η εκρηκτική στιγμή που συμβαίνει στους δυο τους επάνω σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν πολύ περίεργο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό κοιτάζοντας το κοινό.”

Από τη μεριά της, η Lady Gaga, είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey και το Elle, ότι το κοινό είδε αυτό που έπρεπε να δει, δηλαδή την υποκριτική τους. Όπως υποστήριξε η γνωστή τραγουδίστρια:

“Ναι, ο κόσμος είδε την αγάπη και μαντέψτε… Αυτό ήταν που θέλαμε να δείτε. Αυτό είναι ένα τραγούδι αγάπης. Η ταινία “A Star Is Born” είναι μια ιστορία αγάπης. Δουλέψαμε τόσο σκληρά για αυτό. Δουλέψαμε για μέρες.”

Αν και υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι, οι πρώην συμπρωταγωνιστές έχουν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλον. Ο Cooper έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για τη συνεργασία τους:

“Είναι τρομερά χαρισματική και όμορφη. Όταν τη γνώρισα, σκέφτηκα: Αν μπορώ να το αξιοποιήσω αυτό…Συνειδητοποίησα πως δεν έχει όρια στο τι μπορεί να κάνει αλλά και το επίπεδο δέσμευσής της.”

Διάβασε ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;