Netflix: Πέντε νέες σειρές για να
Μερικές σειρές του Netflix που μπορείς να τις ξεκινήσεις την Δευτέρα και να τις ολοκληρώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακόμη μία νέα εβδομάδα είναι εδώ και ίσως νιώθεις λίγο down. Άλλωστε, οι Δευτέρες κάνουν τον περισσότερο κόσμο να μελαγχολεί και να περιμένει με αγωνία την Παρασκευή και το Σουκου για να ξεσκάσει. Αντί όμως να περιμένεις με αγωνία το Σουκου για να παρτάρεις, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να “γεμίσεις” το βράδυ σου χωρίς να βαρεθείς. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι το να ξεκινήσεις μία σειρά στο Netflix.

Εμείς βρήκαμε παρακάτω 5 σειρές που προστέθηκαν σχετικά πρόσφατα στην πλατφόρμα, αποτελούνται από λίγα επεισόδια και αξίζουν σίγουρα τον χρόνο σου. Άλλωστε, μερικές από αυτές τις σειρές μπορείς να τις τελειώσεις ακόμη και σε 1-2 βράδια ή αν θέλεις και ‘συ λίγο τον χρόνο σου, μπορείς να το “πάρεις” λίγο πιο αργά ξεκινώντας σήμερα που είναι Δευτέρα και να τις τελειώσεις στο τέλος της εβδομάδας.

1. Hellbound

Υπόθεση: Στον απόηχο του δυστοπικού Squid Game που δημιούργησε τεράσιο hype γύρω από τις κορεατικές σειρές, έρχεται λίγους μήνες μετά το δυστοπικό Hellbound, για να “ταράξει” τα νέρά. Στο Hellbound απόκοσμα όντα καταδικάζουν με αίμα, στέλνοντας ανθρώπους στην κόλαση, προκαλώντας έτσι την άνοδο μιας θρησκευτικής ομάδας που βασίζεται στην ιδέα της θεϊκής δικαιοσύνης. Μία σειρά με μόλις 6 επεισόδια, που σίγουρα αξίζει να δείτε αυτή την εβδομάδα.

2. My Name

Υπόθεση: Ακόμη μία κορεατική σειρά, αντάξια του hype που δημιούργησε το Squid Game, αν και κινείται σε μία εντελώς διαφορετική λογική από αυτό. Το My Name έχει ως κεντρική ηρωίδα μια φιλέκδικη γυναίκα που μπαίνει σε μια εγκληματική οργάνωση και γίνεται μυστική αστυνόμος για να βρει τον δολοφόνο του πατέρα της. Μία σειρά με 8 άκρως ανατρεπτικά επεισόδια που θα σε καθηλώσουν κάνοντας αυτή την εβδομάδα να περάσει με σασπένς και αγωνία για το επόμενο επεισόδιο.

3. Οικιακή Βοηθός

Υπόθεση: Μια σειρά που βασίζεται σε μπεστ σέλερ των New York Times για την απίθανη ιστορία μιας γυναίκας που δουλεύει σκληρά, βγάζει πολύ λίγα χρήματα και προσπαθεί να επιβιώσει μαζί με το παιδί της. Οι παραγωγοί των των “Shameless” και “Promising Young Woman” έφεραν στο Netflix μία σειρά που εγείρει κοινωνικούς προβληματισμούς για την μητρότητα, αλλά και την δύναμη που χρειάζεται για να πει “όχι” μία γυναίκα στην κακοποίηση. Πρόκειται για μία σειρά-διαμάντι του Netflix, που αποτελείται από 10 επεισόδια.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

4. Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές

Υπόθεση: Η πληγωμένη Αλίσε είναι σινγκλ σε απόγνωση. Γνωρίζει όμως έναν χαρισματικό γκουρού της αστρολογίας και στρέφει το βλέμμα της στα άστρα για να βρει το ιδανικό της ταίρι. Μία ρομαντική σειρά που αποτελείται από έξι 30λεπτα επεισόδια, που θα χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να γελάσεις.

5. Gloria

Υπόθεση: Η σειρά Gloria έκανε αυτό τον μήνα στην πλατφόρμα και μπορεί να μην έγινε τόσο viral όσο οι πρώτες τρεις σειρές, αλλά αξίζει τον χρόνο σου αν σού αρέσουν οι σειρές εποχής. Άλλωστε, αποτελείται μόλις από 10 επεισόδια, τα οποία θα σε “ταξιδέψουν” στην Πορτογαλί της δεκαετίας του ’60. Η σειρά τοποθετείται στην περιοχή Γκλόρια ντο Ριμπατέζο, που το 1968 ξεχειλίζει από πράκτορες, ψέματα και μυστικά. Εκεί ένας προνομιούχος μηχανικός του Radio Free Europe καπηλεύεται τον Ψυχρό Πόλεμο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
  
 1