Τέσσερα cozy φθινοπωρινά στέκια για να απολαύσεις μία ζεστή κούπα καφέ
Τα καλύτερα φθινοπωρινά στέκια της πόλης για να απολαύσεις τον καφέ σου μαζί με καλή παρέα.

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά με τις πρώτες βροχές (μπορείς να τις πεις και καταιγίδες) να είναι, ήδη, γεγονός. Έτσι, πλέον, θα αρχίσουμε να ψάχνουμε cozy στέκια για να απολαύσουμε μία ζεστή κούπα καφέ με την παρέα μας και να προστατευτούμε από τις βροχές. Χώρους που μας κάνουν να θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα και τους ρυθμούς της πόλης που μας κάνουν να τρέχουμε όλη μέρα.

Με την πανδημία του κορωνοϊού να μας έχει κάνει να περάσουμε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι τα τελευταία δύο χρόνια, δε βλέπουμε την ώρα για να βγούμε, να δούμε κόσμο και να κοινωνικοποιηθούμε και πάλι. Έτσι, σου βρήκαμε τα πιο cozy στέκια της πόλης για να επισκεφτείς αυτό το φθινόπωρο.

Safe House

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAFE HOUSE-The Place To Relax (@safehousecafe)


Όπως γράφει και η περιγραφή του στο Facebook, είναι το απόλυτο μέρος για να χαλαρώσεις (the place to relax). Στη Λεωφόρο Διονύσου & Βακχών, στον Διόνυσο, θα ανακαλύψεις ένα από τα καφέ που θυμίζουν κάτι από εκείνα τα ορεινά χωριά που έχεις επισκεφθεί και λατρεύεις να απολαμβάνεις τον καφέ σου στον πέτρινο εσωτερικό τους χώρο. Το ξύλο που συνδυάζεται με την πέτρα και το μέταλλο σε μεταφέρουν κάπου άλλου και σε προσκαλούν να χαλαρώσεις και να φύγεις (έστω και για λίγο) από τη βοή της πόλης.

Γιασεμί

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiasemi (@yiasemi_bistrot)

Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα στέκια του καλοκαιριού, όμως, πρέπει να μάθεις ότι είναι και ο καταλληλότερος χώρος για έναν ζεστό και cozy καφέ. Το εσωτερικό του, που αποτελείται από ξύλο, παλ χρώματα και jazz μουσική είναι ότι πρέπει για ρομαντικά ραντεβού, χαλαρές εξόδους με την παρέα και ένα όμορφο φθινοπωρινό απόγευμα. Θα το βρεις στην οδό Μνησικλέους 23, στην Πλάκα.

Άρωμα Πλατείας

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arwma Plateias (@arwmaplateias)

Ένας πραγματικός πολυχώρος στο κέντρο της πλατείας. Με το δικό του Άρωμα, τόσο το φιλόξενο καφέ με τον μεγάλο καναπέ, τις υδρόγειους και τα βιβλία, όσο το κάτω Bar,με τη homy διακόσμηση, το τζάκι, τον κήπο και το LIVE stage, όσο και το κλασικό Bar με τη δερμάτινη μπάρα και τη vintage ατμόσφαιρα, έχουν όλοι οι χώροι τη δική τους πρόταση για όλη τη μέρα. Καφές gourmet,ροφήματα,πρωινά,weekend Brunch,σνακς,σπιτικά γλυκά,burgers,ποικιλίες,spaghetti,pizza και φυσικά βαρελίσιες μπύρες, κρασιά, ποτά και cocktails σερβίρονται όλη μέρα, σε ήχους jazz-blues το πρωί και soul-funk-rock το βράδυ, από τους DJ μας. Αγαπημένο στέκι των ΝεοΣμυρνιωτών και όχι μόνο, αποτελεί τη διαφορετική πρόταση στην πλατεία, όλη μέρα, για τις καλύτερες στιγμές που θα έχετε με την παρέα σας. Θα το βρεις στην οδό 25ης Μαρτίου 19, στη Νέα Σμύρνη.

The Underdog

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Underdog® (@the_underdog_project)


Στην οδό Ηρακλείδων 8, στο Θησείο, θα βρεις ένα στέκι που θα σου προσφέρει καφέ εξαιρετικής ποιότητας. Ο χώρος που είναι χωρισμένος σε επίπεδα, αλλά και η αυλή του είναι ότι πρέπει για το φθινόπωρο και για τους λάτρεις του καφέ. Μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις και κάποια από τις επιλογές brunch που διαθέτει.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1