Διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό ενόψει Χριστουγέννων
Ποια μέρα το διάγγελμα Μητσοτάκη - Τι θα επισημάνει ο πρωθυπουργός στο τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες

Σε έκτακτη δήλωση για τον κορωνοϊό αναμένεται να προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού και τις επιδημιολογικές εξελίξεις ενόψει Χριστουγέννων.

Ειδικότερα, δεν μένουν παρά μερικές εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα, με την Ευρώπη να «βράζει» από τον κορωνοϊό και την πανδημία να «απειλεί» την περίοδο των εορτών, η κυβέρνηση, ωστόσο, συνεχίζει να αποκλείει τα οριζόντια μέτρα, επιμένοντας στην πίεση προς τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, αλλά οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίσουν να έχουν απαγορεύσεις.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην προσπάθεια για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και στη ραγδαία αύξηση που παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι ασθενείς.

Θα μιλήσει επίσης για τη σημασία του εμβολιασμού και να απευθύνει νέα έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει Χριστουγέννων και θα επαναλάβει ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί νέο, γενικό lockdown και πως οι πολίτες που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν δεν θα έχουν, όπως συμβαίνει και τώρα, τις ίδιες ελευθερίες που έχουν οι εμβολιασμένοι πολίτες.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;