Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πορεία πραγματοποιούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη φοιτητές. Με σύνθημα  «να μην εφαρμοστεί ο νόμος Κεραμέως» και «η αστυνομία δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της στις σχολές», διαμαρτύρονται κρατώντας πανό.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονικής.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Οι φοιτητές στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πραγματοποιούν πορεία στη Βουλή, αντιτιθέμενοι στην πανεπιστημιακή αστυνομία, τη συγχώνευση τμημάτων και το όριο φοίτησης. Με σύνθημα  «να μην εφαρμοστεί ο νόμος Κεραμέως» και «η αστυνομία δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της στις σχολές», διαμαρτύρονται κρατώντας πανό. Κλειστεί παρέμεινε για ώρες η Πανεπιστημίου, αλλά και η Βασιλίσσης Σοφίας με την κίνηση να γίνεται έντονη στο κέντρο της πόλης.

Πορεία στη Θεσσαλονίκη

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν επίσης αυτήν την ώρα και μέλη φοιτητικών συλλόγων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. «Το Πολυτεχνείο ζει, σε αγώνες μας καλεί» είναι το κεντρικό σύνθημα των φοιτητικών συλλόγων εν όψει του εορτασμού της επετείου της 17 Νοέμβρη. Οι φοιτητές είναι αντίθετοι στην κάρτα εισόδου για το χώρο του πανεπιστημίου, την ελάχιστη βάση εισαγωγής και τις κάμερες στα πανεπιστήμια, μεταξύ άλλων. Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου και θα καταλήξει στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;