Πέτρος Φιλιππίδης: Παραπέμπεται σε δίκη για 3 κακουργήματα
Οι δικαστές φέρεται να υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση, και να τον παρέπεμψαν σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, αφορούν έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Σύμφωνα με τις καταγγελίες γυναικών, ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε το 2008 και οι απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014 αντίστοιχα.

Οι δικαστές φέρεται να υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση, και να τον παρέπεμψαν σε δίκη, κρίνοντας πως «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Σε δύο από τις περιπτώσεις, οι πράξεις φαίνεται να τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου οι συνάδελφοί του βρέθηκαν εκεί για επαγγελματικούς λόγους. Στην τρίτη περίπτωση, ο ηθοποιός κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει συνάδελφο του μέσα στο όχημά του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη, τότε, καταγγέλουσα. Ο ηθοποιός κρατείται από τον περασμένο Ιούλιο καθώς, μετά την απολογία του, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας τον έκριναν ομόφωνα ύποπτο διάπραξης νέων αδικημάτων.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ο Πέτρος Φιλιππίδης, κρίθηκε πως θα μπορούσε να επαναλάβει εκ νέου τα ίδια αδικήματα αν επέστρεφε στα επαγγελματικά του καθήκοντα, γεγονός που, σύμφωνα με το σκεπτικό προφυλάκισης του, συνάγεται από την «μακρά περίοδο δράσης του, από το 2008 έως και το 2014, κατά την οποία φέρεται εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη-θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε σε πράξεις κατά της γενετήσιας αξιοπρέπεια σε βάρος των θυμάτων του».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;