Σκοτώθηκε στο Βέλγιο 33χρονη από την Κρήτη για μία selfie
Τραγικό θάνατο βρήκε 33χρονη γυναίκα από την Κρήτη σε ταξίδι στο Βέλγιο. Πήγε να τραβήξει μία selfie και έχασε τη ζωή της.

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βέλγιο ο θάνατος μιας 33χρονης γυναίκας η οποία έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια αναμνηστική φωτογραφία κατά τη διάρκεια ταξιδιού με τον σύζυγό της. Το δυστύχημα με θύμα την Zoe Snoeks σημειώθηκε την Τρίτη 2/11, κατά τη διάρκεια εκδρομής με τον σύζυγό της Joeri Janssen.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 33χρονη στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων. Έτσι, βρήκε τραγικό θάνατο.

Η 33χρονη που σκοτώθηκε στο Βέλγιο είχε καταγωγή από την Κρήτη

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και σκόρπισε θλίψη σε όσους την γνώριζαν άλλα και σε όσους δεν την ήξεραν προσωπικά, καθώς συγκλονίστηκαν από το τραγικό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της. Η 33χρονη Ζoe, έχει καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της είναι Μαρινάκη, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η θεία της 33χρονης που κι εκείνη διαμένει στο Ρέθυμνο, είχε χάσει πριν από δύο χρόνια και αυτή το γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Στην προσωπική της σελίδα στα Social Media είναι εκατοντάδες τα μηνύματα συλλυπητηρίων από ανθρώπους που την ήξεραν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Snoeks (@zoe_snoeks_)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Snoeks (@zoe_snoeks_)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
30'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1