Οκτώβριος στο Viasat Nature: Πρεμιέρα για την επική σειρά ντοκιμαντέρ
Όλα όσα θα δούμε τον Οκτώβριο στο Viasat Nature.

Ετοιμάσου για έναν Οκτώβριο γεμάτο διαφορετικά και περιπετειώδη ντοκιμαντέρ στο Viasat Nature.

Τον Οκτώβρη κάνει πρεμιέρα η επική σειρά ντοκιμαντέρ «Ο άγριος καιρός του Καναδά» την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 15:00. Η σειρά ερευνά πώς έχουν διαμορφωθεί περιβάλλον, άγρια φύση και κάτοικοι του Καναδά με βάση τέσσερα σημαντικά στοιχεία του καιρού: άνεμος, βροχή, κρύο και ήλιος.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου, θα γνωρίσουμε ζώα εφοδιασμένα με «υπεραισθήσεις» που τους δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να ακούνε και να οσφραίνονται το θήραμά τους, αλλά και να το εντοπίζουν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ενώ τα ίδια παραμένουν αόρατα. «Οι νυχτερινοί κυνηγοί της Αφρικής» παρουσιάζει τις διαφορετικές θανατηφόρες τεχνικές που χρησιμοποιούν λιοντάρια, λεοπαρδάλεις και ύαινες για να κυνηγήσουν στη διάρκεια της νύχτας.

Όλα όσα θα δούμε τον Οκτώβριο στο Viasat Nature

Άγριος καιρός του Καναδά

Πρεμιέρα Κυριακή 10 Οκτωβρίου, 15:00

Αριθμός επεισοδίων: 4 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Wild Canadian Weather
Έτος: 2021

Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ φυσικής ιστορίας Τζεφ Τέρνερ έρχεται μια επική σειρά για τη φύση που παρακολουθεί ιστορίες που εκτυλίσσονται σε ακραίες καιρικές συνθήκες οι οποίες διαμορφώνουν το περιβάλλον, καθορίζουν τον κύκλο ζωής της άγριας φύσης και εξωθούν τον άνθρωπο να δοκιμάσει τα όριά του. Η σειρά ερευνά πώς έχουν διαμορφωθεί περιβάλλον, άγρια φύση και κάτοικοι του Καναδά με βάση τέσσερα σημαντικά στοιχεία του καιρού: άνεμος, βροχή, κρύο και ήλιος. Από τις χιονοθύελλες πολικής δίνης μέχρι τις ανεξέλεγκτες δασικές πυρκαγιές, ο φυσικός κόσμος έχει εξελιχθεί και προσαρμοστεί για να επιβιώνει κάτω από τις πιο ακραίες και επικίνδυνες καιρικές συνθήκες στον πλανήτη.

Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ

Δευτ-Παρ από Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, 21:45

Κύκλος: 3,
Αριθμός επεισοδίων: 12 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: The Yorkshire Vet

Παίρνουμε μια ιδέα από τη ζωή των πολλών ενδιαφερόντων, διαφορετικών και γλαφυρών χαρακτήρων που εργάζονται και επισκέπτονται την κλινική στο κτηνιατρικό κέντρο Σκέλντεϊλ. Ο ισχυρός δεσμός ανάμεσα σε ένα ζώο και στον ιδιοκτήτη του μοιάζει με τον δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα στον γονιό και στο παιδί του, και εμείς μελετούμε αυτή τη σχέση ακολουθώντας την πορεία τους στο Σκέλντεϊλ. Μπορεί η κλινική να έχει μεταφερθεί από την αρχική έδρα της σε νέες ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις, όμως η καρδιά και η ψυχή αυτού του ιστορικού κτηνιατρικού κέντρου είναι ακόμα ζωντανές και χτυπούν δυνατά. Όταν ακολουθούμε τους γιατρούς στις επισκέψεις τους σε πελάτες που βρίσκονται σε απομακρυσμένες φάρμες, η εξοχή πλέκει ένα εντυπωσιακό φόντο που συνεχώς αλλάζει.

Νυχτερινοί κυνηγοί της Αφρικής

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, 20:50

Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Africa’s Hunters of the Night
Έτος: 2021

Οι κυνηγοί της Αφρικής βγαίνουν από τις κρυψώνες τους τη νύχτα. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις διαφορετικές θανατηφόρες τεχνικές που χρησιμοποιούν λιοντάρια, λεοπαρδάλεις και ύαινες για να κυνηγήσουν στη διάρκεια της νύχτας. Τα ζώα αυτά είναι εφοδιασμένα με «υπεραισθήσεις» που τους δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να ακούνε και να οσφραίνονται το θήραμά τους, αλλά και να το εντοπίζουν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ενώ τα ίδια παραμένουν αόρατα. Φακοί εξαιρετικά ευαίσθητοι στο φως και θερμικές κάμερες μας βοηθούν να δούμε τον νυχτερινό κόσμο τους και να κατανοήσουμε γιατί αυτά τα ζώα είναι αδιαμφισβήτητα οι τέλειοι κυνηγοί της Αφρικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
0'
20 - 11
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;