GNTM 4: Αποκλειστικό απόσπασμα από τη μεγάλη στιγμή του makeover (Vid)
GNTM 4: Ένα απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο με το πολυαναμενόμενο makeover των μοντέλων.

Σήμερα, Τρίτη 5 Οκτωβρίου, θα δούμε το επεισόδιο που περιμένουμε σε κάθε κύκλο του Greece’s Next Top Model. Συγκεκριμένα, σήμερα στο GNTM 4 θα δούμε το περιβόητο makeover των παικτών και των παικτριών, οι οποίοι με τη βοήθεια των hair experts του διαγωνισμού θα αλλάξουν look. Κάθε χρόνο τα looks των παικτών και των παικτριών είναι εντελώς ανατρεπτικά και διαφορετικά από αυτά με τα οποία μπήκαν στο σπίτι, αφού στόχος του είναι να αναδείξουν το ξεχωριστό στυλ του καθένα και της καθεμιάς. Ωστόσο, πρόκειται για μία φάση του διαγωνισμού που κάποια μοντέλα δεν αντιμετωπίζουν με πολλή ψυψραιμία.

Στην εκπομπή Breakfast@Star λίγες ώρρες πριν την προβολή του επεισοδίου στο STAR στις 21:00, προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα, όπου βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους και τις διαγωνιζόμενες να πηγαίνουν στο σαλόνι για να δουν το μήνυμα που τους… περιμένει.

GNTM 4: Έφτασε η στιγμή των μεγάλων αλλαγών – Απόψε το makeover των μοντέλων (Trailer)

Στην οθόνη εμφανίζεται η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Το GNTM έρχεται για να μετατρέψει απλά αγόρια και κορίτσια σε αληθινά next top models. Αποχαιρετήστε τον παλιό σας εαυτό και ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο happily ever after”.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκπομπής ο Γιώργος Καράβας ανέφερε ότι υπάρχουν μεγάλες αλλαγές τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια, αλλά δε θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες αφήνοντάς μα δούμε όλες τις αλλαγές στο αποψινό επεισόδιο.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;