Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Νέα Σελήνη στην Παρθένο από τις 7 Σεπτεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Φεγγάρι ανανέωσης, υλοποίησης, με μεθοδικό σχεδιασμό.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέες σκέψεις και ιδέες για το μέλλον σας. Καθώς είστε προνοητικοί συχνά και σας αρέσει να καταστρώνετε κάποια σχέδια, τελικά, θα διαπιστώσετε πως αυτή η αρχή έχει να κάνει με ένα μεγάλο κύκλο καθηκόντων, τα οποία πρέπει να αναλάβετε. Προσπαθήστε να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα. Συζητήστε, αναλύστε με το περιβάλλον σας τα σχέδιά σας.

Αν σας ενδιαφέρει μία εκπαίδευση, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε προς αυτήν. Μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι σε όσους σας συμβουλεύονται και να έχετε τον ρόλο του «δασκάλου» με απλές και κατανοητές συμβουλές, εύστοχες πάντα. Οι παρατηρήσεις σας στο άμεσο περιβάλλον είναι σωστές, ίσως σχολαστικές όμως.

Δυσκολίες θα παρουσιαστούν στην συνεννόηση με τον άμεσο ή συγγενικό περίγυρο., Ενδέχεται να διαταραχτούν κάποιες σχέσεις. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους οικείους σας αργότερα.

Λέων

Εξωστρεφείς και δημιουργικοί, η Νέα Σελήνη θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας, κάτι που σας κουράζει. Ξεκινήστε χωρίς τα πολυτελή σας γούστα, ή περιορίσετε σε ένα βαθμό ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή, για ένα χρονικό διάστημα, θα βοηθήσει να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον και να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.

Απαιτείται να είστε ισορροπημένοι με τα έσοδα και έξοδα. Κάνετε υπομονή… Τα σχέδια που εκπονούνται, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Έχετε γενναιοδωρία και ευγένεια, και σταδιακά θα είναι εύκολο να πείσετε. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε όμως, την κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση.

Παρθένος

Νέα αρχή την περίοδο αυτή, σημαίνει νέες βάσεις μαζί με την γενέθλιά σας χρονιά. Ενδιαφέρον λοιπόν έχει η Νέα Σελήνη και γίνεστε περισσότερο επιμελείς στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες του περιβάλλοντος.

Δυσκολίες στην επικοινωνία προκύπτουν, κυρίως σε συμφωνία με άλλους, συνεργάτες ή ένα στέλεχος στη δουλειά σας. Η αλήθεια είναι πως τελικά δεν αδικείστε σε μεγάλο βαθμό, καθώς με υπομονή θα δικαιωθείτε για την προσπάθειά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, με παρατηρητικότητα, λογική και επιχειρήματα θα πείσετε. Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες. Αποφύγετε να συμφωνήσετε βιαστικά σε ό,τι είναι σημαντικό για σας. Ένα σημαντικό έργο, είναι σε εξέλιξη, το ίδιο και η αισθηματική σας ζωή.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 8 
  
 2 
 1