Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Πανσέληνος στον Υδροχόο από τις 22 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Υπέρλαμπροι Αστέρες προς τον δρόμο των Αξιών και της Αλλαγής…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Πανσέληνος στον Υδροχόο – 22 Αυγούστου

Υπέρλαμπροι Αστέρες προς τον δρόμο των Αξιών και της Αλλαγής…

Από τη Λίλιαν Σίμου  

Σε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι, έχουμε μία ακόμη ιδιαίτερη συγκυρία: δύο πανσελήνους στο ζώδιο του Υδροχόου. Η πρώτη ήταν μέσα στον μήνα Ιούλιο και η δεύτερη είναι τώρα, λίγο προτού ο Ήλιος εγκαταλείψει το ζώδιο του Λέοντα.

Μας μαγνητίζει και μας αναστατώνει η Πανσέληνος στον Υδροχόο, όπου ο Ήλιος υπέρλαμπρος στον Λέοντα, αντιτίθεται στην Σελήνη στο χειμωνιάτικο ζώδιο του Υδροχόου.

Καλοκαίρι και χειμώνας, φως και σκοτάδι, ζέστη και κρύο, είναι δύο αντιθετικές έννοιες που συνδέονται με το ολόγιομο φεγγάρι.

Μία ακόμη φορά, αυτό το καλοκαίρι, μας δίδεται η ευκαιρία να αποφασίσουμε να διατηρήσουμε τα όρια της ελευθερίας ή να αναζητήσουμε την απελευθέρωση από ό,τι μας περιορίζει, μας θλίβει, μας σκοτεινιάζει την ύπαρξη.

Η Σελήνη στον Υδροχόο, στηρίζει την αντικειμενική θεώρηση, δίχως να είμαστε ευεπηρέαστοι από το περιβάλλον. Αντίθετα, έχουμε ανάγκη να «ανασάνουμε», να σπάσουμε δεσμά, να σταματήσουμε ό,τι σκοτεινιάζει την ύπαρξή μας και μας παγιδεύει.

Αυτή η Πανσέληνος, σχηματίστηκε ημέρα Κυριακή, και σε ώρα Ήλιου. Ωστόσο εμπεριέχει μία επιπρόσθετη πινελιά, είναι σημαντική για την δεύτερη Πανσέληνο φέτος, στον Υδροχόο:

Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Regulus.

Ο Regulus (ή Βασιλίσκος) είναι ένας σταθερός αστέρας, ένα τριπλό φωτεινό λευκό ως γαλαζωπό άστρο, στον αστερισμό του Λέοντα. Γνωστός από την αρχαία Περσική μοναρχία (3.000 π.Χ.) σαν ένα από τα τέσσερα άστρα, φαινόταν σαν παρατηρητής του βορρά και σημείωνε το θερινό ηλιοστάσιο. Θεωρήθηκε σαν ένας από τους τέσσερις φύλακες των ουρανών, αυτός που τακτοποιούσε όλα τα θέματα των ουρανών.

Regulus στα λατινικά σημαίνει ο «μικρός βασιλιάς» ενώ στα ελληνικά ονομάζεται «βασιλίσκος». Στα αραβικά ονομάζεται Qalb Al Asad, και σημαίνει «η καρδιά του Λέοντα». Στην κινέζικη αστρολογία, ο Κίτρινος Βασιλιάς τον είχε συμπεριλάβει, σαν το 14ο άστρο. Στην Ινδική αστρολογία ήταν σε αντιστοιχία με τον Nakshatra Magha.

Παρατηρούμε πως όλοι οι λαοί τον θεώρησαν σημαντικό στις μελέτες τους.

Η ιδιαίτερη αυτή Πανσέληνος λοιπόν, πιο ουσιαστική, στηρίζεται από τον υπέρλαμπρο αστέρα και προσδίδει στην Σελήνη διαύγεια και φως.

Η θέληση ενδυναμώνεται, με πίστη στις δυνάμεις μας, στις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες.

Σκοτεινές πτυχές κάθε είδους κυριαρχίας ή εξουσίας, αποκαλύπτονται.

Όποιος διατηρεί αξίες, όπως η ποιότητα, η εκτίμηση και το ήθος, θα λάμψει και θα επικρατήσει. Φίλοι επιδρούν και προσφέρουν τιμές και πλούτο σε κάθε πεδίο.

Η Πανσέληνος επίσης, αναδεικνύει ταλέντα μεταφυσικά, διορατική αντίληψη και την θηλυκή ή τη γόνιμή μας πλευρά. Υπογραμμίζεται η δυνατότητα να αναγνωριστεί το έργο μας, να έχουμε δημοτικότητα ή και καταξίωση.

Ωστόσο, το πνεύμα πρέπει να μένει ασυμβίβαστο, λαμπερό και προς την πλευρά των αξιών και της ελευθερίας.

Είναι σημαντικό, να αποφύγουμε τη διάσπαση του νου και την ασύνδετη σκέψη, να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να εστιάσουμε σε δρόμους προόδου, εξόδου από κάθε περιορισμό, ανάπτυξης, καινοτομίας, και ελευθερίας.

Προσοχή: η αλαζονεία και η υπερεκτίμηση δυνάμεων, μπορεί να δώσει κάνει εφήμερα τα δώρα της Πανσελήνου. Η Τύχη αποστρέφεται τους αγνώμονες.

Δύο ακόμη άστρα, συνοδεύουν τον ωροσκόπο και τον 7ο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου. Εκείνο που υπογραμμίζουν είναι πως πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος την προσέγγιση που παραπλανά ή οδήγησε σε αφελείς επιλογές, λάθη, αμέλεια στο παρελθόν. Να συνειδητοποιήσουμε την προώθηση ιδεών που δεν ωφελούν και να δώσουμε χώρο ή ευκαιρία σε ανθρώπους που μιλούν λιτά, απλά, απτά και κατανοητά. Προσφέρουν στοιχεία και αποδείξεις, χωρίς να τις διανθίζουν αόριστα ή χωρίς να προσπαθούν να παραπλανήσουν όπως στο παρελθόν. Ίσως χρειάζεται, σε όποια ηλικία και αν είμαστε, να κάνουμε ένα ξεκίνημα, με τη δροσιά και την διάθεση του «παιδιού» που κρύβουμε μέσα μας.

Επιπρόσθετα στοιχεία είναι:

Διάχυτη θλίψη, αλλά και τάση να παραπλανηθούμε. Η λεπτομέρεια θα οδηγήσει σε ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Η Αλήθεια λάμπει, αρκεί να δούμε τα στοιχεία, την ακρίβεια στον λόγο, την σαφήνεια στην λεπτομέρεια.

Πολύ σημαντικό:

Ένας αρμονικός και δυνατός συνδυασμός, στα ζώδια του αέρα (Κρόνος, κυβερνήτης της Σελήνης – Αφροδίτη, Κλήρος της Τύχης, Δήμητρα και Βόρειος Δεσμός), δείχνουν τον δρόμο του πνεύματος, απέναντι στην δογματική σκέψη και την υποδούλωση της αντίληψης και της αναγωγής σε απτά και σαφή συμπεράσματα. Επίσης, προσδίδει έμπνευση, ιδέες παραγωγικές, ένα νέο ξεκίνημα αρμονικό για να κατευθύνουμε σωστά το έργο μας και να βρούμε αρμονικές συνεργασίες ή συνοδοιπόρους προς αυτό.

Τέλος, στην κορύφωση του στόχου θα φθάσει όποιος από εμάς, παραμένει σχολαστικός, επιμελής, παρατηρητικός, και θα έχει τη δύναμη να πολεμήσει για τις Αξίες ή ό,τι θεωρεί πολύτιμο.

Κριός

Με την έμφαση στον οίκο των φιλικών σχέσεων και των ομαδικών προσπαθειών, η περίοδος αυτή ευνοεί την ομαδική εργασία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αθλητισμό ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, έχετε θέληση, έμπνευση, αισθητική, όραμα και δύναμη να προχωρήσετε. Νέες προοπτικές μπορεί να βρεθούν, να αγαπήσετε ένα νέο στόχο και να γοητευθείτε από ένα άτομο που θα σας ωθήσει προς νέους ορίζοντες. Η διάθεση σας ωθεί να βλέπετε το μέλλον με φωτεινές προδιαγραφές, αρκεί να διακρίνετε τι σας ταιριάζει.

Κάνετε νέες γνωριμίες, μαγνητίζετε και μαγνητίζεστε, αρέσετε δίχως δυσκολία και σας έλκουν άνθρωποι αντισυμβατικοί.

Στους κόλπους μίας συντροφιάς, ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, θα σας δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα. Αν ήδη είστε δεσμευμένοι, ενδέχεται ο μαγνητισμός που εκπέμπετε να φέρει προβλήματα με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ανταποκριθείτε. Έχετε δυναμισμό και φλόγα, αλλά μην υπερβάλετε.

Από ανθρώπους που σας συμπαθούν, θα πάρετε ένα δώρο, είτε ως αντικείμενο, είτε ως φιλία και θαυμασμό.

Βελτιώστε τις γνώσεις σας και αναπτύξετε τις ιδέες σας. Θα υπάρξει ενδιαφέρον και θα αρέσει αυτό που αναμεταδίδετε.

Ταύρος

Η περίοδος ωθεί τις προσπάθειές σας για να σας δώσει δύναμη και μαχητικό πνεύμα, δύο χαρακτηριστικά που πρέπει να εφαρμοστούν στην επαγγελματική σας δραστηριότητα αλλά και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ένα περίεργο παιχνίδι εξελίσσεται εκεί.

Αν είστε παντρεμένοι και υπάρχει μία ρωγμή στη σχέση σας, θα ήταν καλό να προσπαθήσετε ακόμη μία φορά για την αποκατάσταση των προβλημάτων, αλλά με αγάπη και όχι διάθεση αντεκδίκησης. Αλλά να ξέρετε, πως υπάρχουν προκλήσεις και ίσως αποφασίσετε να ενδώσετε σε μία νέα ιστορία αγάπης, ή φλερτ που θα σας φέρει πιο κοντά στη δροσιά των πρώτων ερώτων σας.

Θα ήταν καλό να βρείτε τον τρόπο να γεφυρώσετε τις διαφορές με το ταίρι σας και να κάνετε μαζί μία νέα αρχή, αναπτερώνοντας συναισθήματα και πάθος.

Εάν είστε μόνοι, παίζετε με την σαγήνη και την γοητεία. Αντλείτε τον θαυμασμό στον κοινωνικό σας χώρο.

Υποσυνείδητα, η Πανσέληνος αυτή σας ωθεί για μία εκκεντρική ή ανατρεπτική επιλογή, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Τολμήστε!

Δίδυμοι

Καθώς το ζώδιο του Υδροχόου έχει θετική γωνία προς το ζώδιό σας, θα λέγαμε πως οι προδιαγραφές δείχνουν πως θα έχει ευνοϊκή επιρροή από συναισθηματική άποψη. Βέβαια, αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από αυτές άλλων συνδυασμών και ζωδίων, θα πρέπει να προσέχετε τις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει το κλίμα γοητείας και μαγνητισμού που επικρατεί αυτές τις μέρες. Θα ενθουσιαστείτε προφανώς και θα είναι δύσκολο να βάλετε τάξη ή μέτρο στα αισθηματικά σας.

Σε κάποιες γνωριμίες σας έλκει το κοινό υπόβαθρο σε απόψεις, φιλοσοφία ζωής και σκέψης. Αλλά είναι αρκετό για να επενδύσετε σε μία νέα εμπειρία; Αν όντως κρίνετε πως είναι αυτό που ζητάτε, τότε μπορείτε να γοητεύσετε και να γοητευθείτε σε ένα χώρο με πνευματικές αναζητήσεις. Θα εντυπωσιάσετε με τον λόγο σας και θα σας έλκει κάποιος με συναφή ιδεολογία. Προσέχετε όμως, γιατί δεν είναι μόνο αυτό επαρκές για να διαρκέσει μία σχέση.

Ας χαρείτε τις ομορφιές μίας καλής επικοινωνίας και νέων ανθρώπων που σας προσεγγίζουν.

Οι αξίες αλλάζουν ξανά, καθώς επιδιώκετε να είστε εστιασμένοι στην ομορφιά και στην χαρά της ζωής. Θα είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, αρκεί να γίνει με σύνεση και σωστές βάσεις.

Καρκίνος

Οι μέρες που ακολουθούν σας κάνουν να θέλετε να περάσετε μία χρονική περίοδο με προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε λοιπόν ήδη σε σχέση, ο ουρανός προδιαγράφει όμορφες ιδιαίτερες στιγμές και έντονα συναισθήματα, που ίσως σας ξαφνιάσουν κι εσάς τους ίδιους. Στο ερωτικό σας στοιχείο φωτίζονται συγκινήσεις και πάθη. Οι δεσμοί γίνονται ισχυρότεροι και μπορείτε να εκφραστείτε δίχως επιφυλάξεις πλέον, καθώς έχει αποδειχτεί ποιοι αξίζουν.

Γενικά, θα λέγαμε πως η Πανσέληνος βοηθά να ανακαλύψετε κρυφές επιθυμίες, χαρές και την έννοια της ασφάλειας που αναζητάτε.

Υπάρχει η περίπτωση, αν το υποστηρίζει το ατομικό σας ωροσκόπιο, να προσκολληθείτε σε ένα άτομο μόνο και μόνο επειδή σας συγκινεί και θα παραμελήσετε άλλα του χαρακτηριστικά. Δεν θα είναι εύκολο λοιπόν να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του και αυτό θα σας εγκλωβίσει. Στην περίπτωση όμως που υπάρχει σαφής διάκριση και σωστή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα της σχέσης, αφεθείτε στο νέο αυτό προφίλ αυτό-έκφρασης.

Αν είστε μόνοι αυτή την περίοδο, υπάρχει κάποιος εκνευρισμός και μία εσωτερική αναστάτωση. Μπορεί να πάρετε την πρωτοβουλία για μία σχέση καθώς τελικά θα διαπιστώσετε πως αξίζει να προσπαθήσετε. Θα τολμήσετε να κάνετε τη διαφορά!

Λέων

Πόσο γλαφυρό είναι το τοπίο των σχέσεων για σας, αλλά και πόσο αντιτίθενται τα στοιχεία με τα οποία προσπαθείτε να παλέψετε! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, αφυπνίζει πάθη, συγκινήσεις, συναισθήματα που περιέχουν αδυναμίες αλλά και εξάρσεις, όλα μέσα από ένα κλίμα επανάστασης, όπου περιμένετε να βρείτε την αλλαγή και να απαλλαγείτε τελικά από την ταλαιπωρία του χθες… Πρέπει να τολμήσετε να δείτε βαθιά μέσα σας, την αιτία των όσων συμβαίνουν σήμερα. Να αντιμετωπίσετε τις δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες. Να αναγνωρίσετε τα δικά σας λάθη.

Αυτή η υποχρέωση προς τον εαυτό σας δεν περιορίζεται καν μέσα στο διάστημα που διανύετε αυτή την εβδομάδα, αλλά ενισχύεται επειδή προκαλείστε να φέρετε ένα άνεμο ανανέωσης στη ζωή σας. Αλλά μήπως τα πάθη δεν σας επιτρέπουν να το κάνετε;

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, η μαγεία και η γοητεία εμπλέκονται απαιτητικά και φέρνουν αντιδράσεις. Έλξη, ενθουσιασμός, χαρά, αλλά και επανασυνδέσεις, ίσως είναι το προφανές τοπίο των ημερών που ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αν έχετε μία σχέση που ασκεί πάνω σας ιδιαίτερη γοητεία, σκεφθείτε τα δώρα της.

Αν όμως προκύψει μία νέα πρόκληση, τότε ας χαρείτε τις νέες προοπτικές.

Με την δυνατότητα να εκφράζεστε όμορφα συναισθηματικά, διατηρείτε την ποιότητα και αποφύγετε τον εγωισμό και την αυτοπροβολή που δεν σας ταιριάζει. Αναζητήστε με γενναιότητα και μεγαλοψυχία μία σωστή αισθηματική επαφή, δίχως την ανάγκη να επικρατήσετε στους αγαπημένους σας

Παρθένος

Είστε εκ φύσεως αφοσιωμένοι στη δουλειά σας και στις υποχρεώσεις. Πολλά και ανατρεπτικά όμως τα γεγονότα αυτών των ημερών, σας βγάζουν από τις συνήθειές σας. Μην αναστατωθείτε. Αφεθείτε στις προκλήσεις και δείτε λίγο διαφορετικά τη ζωή. Η ρουτίνα δεν μπορεί να διατηρηθεί και νέες γνωριμίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, προσφέρουν ένα αέρα ανανέωσης και συγκινήσεις πολλές και διαφορετικές.

Σε πρώτο βαθμό βέβαια, υπάρχει ως πρόκληση, ξάφνιασμα και μαγνητισμός. Έλξη και έκπληξη από κάποιο άτομο που δεν περιμένατε. Η αίσθηση μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά και εσείς δίχως να προσπαθείτε δημιουργείτε εντυπώσεις. Εσείς πάντα προσπαθείτε να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ. Λίγο δύσκολο θα είναι αυτή την εποχή.

Εμφανίζεται μία κρυφή εχθρότητα ή αντιπαλότητα και αυτό μπορεί να σας κάνει να αναστατωθείτε. Αν είστε αποφασισμένοι για περιπέτεια, ας το τολμήσετε. Αλλά διατηρείτε όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους και μην εκθέτετε τις σκέψεις σας. Αν έχετε όμως μία σοβαρή σχέση, που ενδεχομένως περνά μία κρίση, συζητήστε μαζί του/της και προσπαθήστε να βρείτε την λύση, πριν αλλάξετε άρδην την ζωή σας.

Αν υπάρχουν απωθημένα και δεν τα χειρίζεστε καλά, ας ελέγχετε λίγο περισσότερο τα αισθήματά σας και τις αδυναμίες που σας παρακινούν.

Η περίοδος αυτή σας δίνει την ευχέρεια να σκεφθείτε βαθύτερα, να ανακαλύψετε τις αδυναμίες και ίσως την ατολμία που σας ενοχλεί και να βρείτε υγιείς βάσεις με ένα οικείο σας πρόσωπο. Η ανταλλαγή απόψεων μαζί του, θα σας χαρίσει την ηρεμία που αναζητάτε.

Ζυγός

Με την έμφαση στη φωτιά, και στον αέρα, είστε ενθουσιασμένοι ή τουλάχιστον σε χαρούμενη διάθεση.

Απελευθερωθείτε από το φορτίο των υποχρεώσεων και τους δισταγμούς. Αυτό που επιθυμείτε αυτές τις μέρες, είναι η συναισθηματική έκφραση, η ανάγκη να βρείτε την αγάπη, να αλλάξετε λίγο την δυσάρεστη και ζοφερή καθημερινότητα, να αγγίξετε ένα άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι, να χαρείτε τη ζωή!

Πολλά νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν προκαλώντας σας να αλλάξετε τον τρόπο του έρωτα και της σχέσης στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, μπορείτε άνετα και ελεύθερα να γοητεύσετε και να γοητευθείτε. Λίγο δύσκολο να επιλέξετε προφανώς, επειδή διστάζετε να σταθείτε σε ένα μόνο θαυμαστή. Θα επιδιώξετε την διασκέδαση και εκεί θα είστε στο επίκεντρο της συντροφιάς ή του χώρου. Θα φανείτε αρκετά άνετοι και προσεγγίσιμοι, αν και αυτό δεν συμβαίνει στην ουσία. Θα απογοητευθεί ή θα δυσκολευτεί όποιος πιστέψει πως σας κέρδισε άμεσα και εύκολα.

Ήρθε η στιγμή να σκεφθείτε πιο σοβαρά για το μέλλον σας και να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Σχοινοβατώντας ανάμεσα στο χθες και ένα αύριο πολλά υποσχόμενο, πρέπει να απελευθερωθείτε λίγο από τις συμβάσεις.

Σκορπιός

Θα προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι ή να είστε σε ένα οικείο χώρο, που θα σας προσφέρει την έκφραση και την άνεση που επιθυμείτε. Μην αντιδράσετε. Απολαύστε τη ζεστασιά της οικογένειας, ανταλλάξτε ιδέες, συζητήστε, αναθερμάνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Αν είστε ήδη παντρεμένοι ή συμβιώνετε με το ταίρι σας, η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μία όμορφη προσέγγιση και να αναζωογονήσετε αισθήματα και συγκινήσεις, είναι αυτή. Το πάθος αναδύεται και σας συνεπαίρνει.

Αλλά μπορεί να προκύψουν και δυσκολίες από αδυναμίες που δεν ελέγχονται, όπως την κτητική ή κυριαρχική σας συμπεριφορά. Επειδή έχετε μία καλή μνήμη, μέσα από την διάθεση να αλλάξει η σχέση προς το καλύτερο, μπορεί να εμπλακείτε σε σκληρές συζητήσεις, απόρροια θεμάτων του παρελθόντος.

Θωρακίστε την καριέρα σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις ή να μην μένετε προσκολλημένοι σε προβλήματα του χθες. Η ζωή σας καλεί να δείτε μπροστά τον δρόμο και το μονοπάτι που σας ταιριάζει. Ήδη σας έχει κουράσει το μέγεθος των υποχρεώσεων και σκέπτεστε πως το μονοπάτι της εκπλήρωσης είναι μακρύ. Το κλίμα που σας δυσαρεστεί είναι παροδικό όμως.

Οι αξίες πρέπει να αλλάξουν και να τεθούν άλλες προτεραιότητες. Μήπως όμως πρέπει κι εσείς να φιλοσοφήσετε περισσότερο τη ζωή; Προσκαλέστε το ταίρι σας σε ένα δείπνο-έκπληξη, ή αν σας ενδιαφέρει κάποιος, κάνετε το πρώτο βήμα με μία όμορφη προσφορά, ένα δώρο ή μία πρόσκληση για διασκέδαση.

Τοξότης

Η περίοδος οδηγεί σε μία περίοδο πλούσια για σας σε εμπειρίες και αυτό-έκφραση. Είναι αυτό που αναζητάτε, δηλαδή πνέει ένας άνεμος ελευθερίας. Αλλά θα είστε έτοιμοι για περιπέτειες και μπορείτε να βασιστείτε πάλι στην επικοινωνία και στις ανταλλαγές απόψεων. Θα ήταν έκπληξη αν πούμε πως έχετε βαρεθεί αυτές τις μέρες, κάθε άλλο: νέες γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις, ανταλλαγές μηνυμάτων κυρίως μέσω της τεχνολογίας, φέρνουν σε επαφή μαζί σας άτομα που είχατε παραμελήσει στο παρελθόν. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες.

Αν ψάχνετε για ένα ταίρι, θα είναι πιο πιθανό να τραβήξετε το ενδιαφέρον και να έχετε μία πρόταση. Ή να σας προξενήσει εντύπωση κάποιος και να αποφασίσετε να συνεχίσετε σε μια πιο προσωπική γνωριμία.

Αν ήδη είστε όμως δεσμευμένοι, τότε είναι πολύ δύσκολο να είστε σταθεροί και πιστοί στο ταίρι σας. Μικρές και ενδιαφέρουσες περιπέτειες μπορεί να προκύψουν ως πιθανότητα και πρέπει να δείτε αν θα ανταποκριθείτε ή θα διατηρήσετε τις ισορροπίες.

Εκείνο που είναι όμως προφανές, είναι πως μέσα στον στενό σας περίγυρο, υπάρχει έντονη κινητικότητα…

Αιγόκερως

Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διαχείριση των υποχρεώσεών σας και τους λογαριασμούς σας. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι και υλικοί (εισοδήματα, χρέη, δάνεια, υπόλοιπα που εκκρεμούν και σας ταλαιπωρούν, δημιουργώντας ανασφάλεια). Οι αξίες στις σχέσεις αλλάζουν. Επιδιώκετε σταδιακά ένα νέο τρόπο έκφρασης συναισθηματικής, αν και είστε λίγο δογματικοί και περιορίζεστε στον τρόπο της επικοινωνίας. Ωστόσο, μέσα από δώρα, εκπλήξεις, μία πρόσκληση, μπορείτε να δείξετε τα αισθήματά σας και να κατανοήσουν οι άλλοι αυτό που ζητάτε από εκείνους.

Το ταίρι σας θα δεχθεί όμορφες εκπλήξεις από εσάς και όσο περισσότερο σας ενδιαφέρει και έχετε προσκολληθεί στην παρουσία του, τόσο θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αλλά αυτό μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στην αποταμίευσή σας.

Επίσης, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα άτομο για να το κερδίσετε, θα σας είναι αρκετά εύκολο, με την προϋπόθεση πως θα είναι συγκροτημένος ο τρόπος επικοινωνίας και θα είστε σοβαροί στις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την υπερβολή και να μην φανεί πως όλα όσα επιδιώκετε έχουν αυτοσκοπό την κατάκτηση ή την ικανοποίησή σας και μόνο. Εκεί να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις που θα σας αδικήσουν.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε από τη σκιά και να προβληθείτε. Είναι εύκολο και πρέπει να μιλήσετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

Υδροχόος

Διανύετε μία καλή περίοδο αυτοπροβολής και ικανοποίησης. Με την Πανσέληνο και το φαινόμενο που εξηγήσαμε στον κορμό των προβλέψεων, να αγγίζει το δικό σας ζώδιο, σας αφορά άμεσα και σας προκαλεί διαρκώς. Μεγάλο βάρος δίνετε στις σχέσεις σας κι εκφράζεστε έντονα, αλλά με ανυπομονησία.

Όμως η ατμόσφαιρα των ημερών σας κάνει ιδιαίτερα ανατρεπτικούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις στη σχέση σας. Μην εκθέτετε τις προσωπικές σας ευαισθησίες. Το θετικό στο όλο σκηνικό, είναι ότι έχετε σφαιρική εικόνα στο τι είναι σκόπιμο να γίνει και τι όχι. Όμως θα υπάρχει από μέρους σας μια ασυνήθιστη ερωτική διάθεση. Προσπαθήστε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι και να επιδείξετε καθαρότητα στις προθέσεις σας.

Γοητευτικοί ιδιαίτερα, μαγνητίζετε τα βλέμματα. Αν έχετε μία μόνιμη σχέση, ίσως ενοχληθεί. Επιδιώξετε να θέσετε στόχους που αξίζουν τον κόπο. Ένας χώρος με ομοϊδεάτες, θα ήταν καλή στήριξη στα διλήμματά σας.

Κάποια πάθη ή αδυναμίες κυρίως συναισθηματικής φύσης, σας οδηγούν να καθορίσετε τα όρια και τις ισορροπίες με όσους είναι κοντά σας, όχι απαραίτητα στον ερωτικό τομέα και μόνο. Καλοί φίλοι, άνθρωποι που εκτιμάτε, συνεργάτες στον χώρο εργασίας, πρέπει να αναγνωρίσουν τις σωστές ισορροπίες. Διαφορετικά, θα κουραστείτε πολύ και θα επέλθει ρήξη.

Ιχθείς

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι κάπως ιδιαίτερη για σας. Η περίοδος αυτή επηρεάζει την εσωτερική σας γαλήνη και προκαλεί αναστάτωση. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να χαλαρώνετε συχνά και να ηρεμείτε δίχως σκέψεις ή εκνευρισμό.

Στα αισθηματικά σας ίσως είστε σε μία κρυφή περιπέτεια, πλατωνική, ρομαντική αλλά πολύ ξεχωριστή. Αν αυτό όντως συμβαίνει, επιθυμίες, φλόγα, πάθη, γοητεία, ερωτισμός και όνειρο, εμπλέκονται και σας παρασύρουν εκτός πραγματικότητας.

Αν είστε δεσμευμένοι και βιώνετε μία τέτοια εμπειρία, κινδυνεύετε να εκτεθείτε και θα ήταν καλό να πάρετε τα μέτρα σας. Μην εμπιστεύεστε κανένα, γιατί το μυστικό σας δύσκολα θα παραμείνει κρυφό.

Αν είστε ελεύθεροι, τότε ζήστε παρασκηνιακά την ερωτική φλόγα και μην δώσετε λαβή για σχόλια. Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν την αδυναμία σας αυτή για ίδιον όφελος. Δεν αποκλείεται να είναι άτομα από τον εργασιακό σας χώρο.

Με την έμφαση στη φωτιά αυτές τις μέρες, δημιουργείται αναστάτωση στη ροή των σχέσεων, με στόχο να παραμείνουν οι πιο σοβαρές. Ας είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες, θα προβάλλετε λίγο πιο άνετα τον εαυτό σας και θα διακρίνουν οι άλλοι την ποιότητά σας, ενώ παράλληλα μπορεί να προκληθεί ζήλια και να περιορίσουν ταυτόχρονα την πρόοδό σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή πρώτη εντύπωση στους άλλους. Εκπλήξεις και ανατροπές έρχονται για σας, άρα να είστε προετοιμασμένοι για το μη αναμενόμενο! Θα λέγαμε πως είναι μία καλή περίοδος που ξεκινά για σας, αλλά χωρίς σταθερότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
76'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
76'
2 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
1'
62 - 48
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;