Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Μάχη φωτός και σκότους (12 – 19 Ιουλίου)
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021:

12 – 19 Ιουλίου: μάχη φωτός και σκότους

Από τη Λίλιαν Σϊμου 

Καλοκαίρι 2021 και φθάνοντας στα μέσα του μηνός, και της καλοκαιρινής περιόδου, μία ακόμη αντίθεση κορυφώνεται. Πρόκειται για την αντίθεση Ηλίου στον Καρκίνο προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η μάχη μεταξύ φωτός και σκότους, ακόμη μια φορά στο προσκήνιο.

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Το Φως νικά το σκοτάδι;

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την ζωτική δύναμη, την θέληση, την προσδοκία, την ολοκλήρωση και εκφράζονται όλες αυτές οι ιδιότητες, με την τρυφερότητα, την γόνιμη πλευρά και την παραγωγικότητα του Καρκίνου. Στο ζώδιο του Αιγόκερου ο Πλούτωνας, αντιτάσσει τις δυνάμεις του, καθώς αυτό που ενδιαφέρει είναι ο δρόμος μας προς την κορυφή.

Ο Πλούτωνας, ένας πλανήτης που σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος, για μία νέα αρχή. Είναι ο Φοίνικας που αναγεννιέται μέσα από την καύση και τις στάχτες του. Αν και δημιουργεί δέος, ο σκοπός του δεν είναι να τιμωρήσει, αλλά να μας απαλλάξει από κάθε τι σαθρό, σάπιο, ρυπαρό, πεθαμένο, άχρηστο στη ζωή μας και να μας οδηγήσει μέσα από την εμπειρία σε κάτι καινούργιο και πιο παραγωγικό. Να δημιουργεί χώρο για νέα αρχή. Με την παρουσία του, θα βρούμε τη δύναμη που μεταλλάσσει, μετουσιώνει, ενδυναμώνει με μια νέα αρχή της ύπαρξης.

Στο ζώδιο του Αιγόκερου ανατρέπει ό,τι είναι σαθρό σε θέσεις εξουσίας (Ήλιος, ο ανώτερος άρχοντας ) ή παγιωμένες καταστάσεις.

Στόχος: η αλλαγή στο Σύστημα εξουσίας και η αναδιάρθρωση της κοινωνίας.

Επιθυμίες, προσδοκίες, φιλοδοξίες, στόχοι, επικράτηση της φήμης μας, προκαλούν συγκρούσεις, για να ξεπεράσουμε αδυναμίες και λάθη του παρελθόντος και να σταθούμε «στο ύψος των περιστάσεων».

Μας προκαλεί ο ανταγωνισμός, η ζήλεια, η ύπουλη κίνηση και η ραδιουργία. Η απογοήτευση έρχεται όταν κάποιοι επιδιώκουν να σκοτεινιάσουν το φως της ψυχής. Ωστόσο, ο συνδυασμός μας πληροφορεί πως η αλλαγή δεν σταματά και πρέπει να αντισταθούμε στις προκλήσεις. Η χειριστική συμπεριφορά, η υπόγεια δράση, το παρασκήνιο, δεν θα μπορέσουν να επικρατήσουν, αν διατηρήσουμε το εσωτερικό φως και το σθένος για να προασπίσουμε το έργο μας.

Μπορούμε να διατηρήσουμε την φήμη μας, το έργο μας. Να προγραμματίσουμε σωστά τις επόμενες κινήσεις, να κερδίσουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό, να διορθώσουμε αδυναμίες, να αξιοποιήσουμε γνώσεις και κύρος.

Να εξομαλύνουμε δυσκολίες, να κορυφώσουμε την προσπάθεια, κατακτώντας τελικά την κορυφή και αντλώντας από τα αποθεματικά μας, το μέγιστο δυνατόν.

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πρόκειται συχνά για την μάχη μεταξύ του σκιερού και του φωτεινού μας εαυτού… Ας αναλογιστούμε αυτή την εκδοχή, προσδίδοντας την βαρύτητα που χρειάζεται στην ενδοσκόπηση.

Σ’ αυτή την δυναμική αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, υπάρχει μάχη μέχρις εσχάτων!

Οι σκιές θα απομακρυνθούν. Αρκεί να πιστέψουμε στην μεταμορφωτική δύναμη της αλλαγής, όταν το Φως νικά το σκοτάδι…

Οδηγίες για κάθε ζώδιο (Ήλιου ή ωροσκόπου)

Κριός

Η δύσκολη μάχη αφορά τη βάση της ζωής σας. Αναζητήστε τους θησαυρούς που κρύβει η βάση αυτή, οι ρίζες του παρελθόντος, στην παράδοση, στις μνήμες και στην οικογένεια ή στον προσωπικό σας χώρο.

Η αντίθεση με κάθε είδους εξουσία, είναι μία μεγάλη πρόκληση. Κάποιοι άνθρωποι, στον κοινωνικό μας περίγυρο, διαθέτουν γοητεία πολύ έντονη! Η αυτοπροβολή είναι ο στόχος του και προσπαθούν να επιβάλουν την προσωπική τους άποψη.

Όμως αν έχετε μεγαλύτερη εμμονή ως προς την αναγνωρισιμότητα του έργου σας, ίσως φανείτε αρκετά σκληροί, ή απόμακροι. Προσέχετε όμως αυτό που θυσιάζετε για την καταξίωσή σας.

Ένα θετικό είναι πως μπορεί να υπάρξει πλήρης αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία δραστικών αλλαγών σε ένα βαθύ επίπεδο, ή απώλεια εξουσίας και κύρους.

Ταύρος

Η μάχη για το σκοτάδι και το φως, σας βοηθά αυτή την εποχή. Είναι σημαντικό να αδράξετε την ευκαιρία να κατανοήσετε ιδέες και να έρθετε σε σύγκρουση προφανώς με δογματισμό, προσωπικό ή κάποιων «ειδημόνων».

Μην επιδιώκετε την τελειότητα στη γνώση. Υπάρχει σημαντική αντίληψη των βασικών αιτίων γέννησης των προβλημάτων που συνδέονται με την εξουσία. Η διαίσθηση σχετικά με τα θέματα αυτά είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, δίνοντας βαθιά γνώση και κατανόηση.

Ίσως σας ευαισθητοποιεί περισσότερο και άμεσα η κοινωνική αδικία και κάθε σκοτεινή ιδεοληψία.

Αποφύγετε, καθώς θα εντοπίζετε εύκολα, όσους έχουν τάσεις προσηλυτισμού ενός δόγματος, μιας θρησκείας, ενός πολιτικού συστήματος.

Παραμείνετε με την πλευρά του φωτός, και των ανθρώπων που διατηρούν το συναίσθημα και την τρυφερότητα.

Δίδυμοι

Η μάχη αφορά την αίσθηση της σταθερότητας, της ασφάλειας και των αξιών, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Ευαισθητοποιημένοι για ό,τι σας ενδιαφέρει να προστατεύσετε, ό,τι αγαπάτε και ό,τι σας κάνει γόνιμους και παραγωγικούς, δίνετε τη μάχη με τους φόβους και τις βαθύτερες αγωνίες σας.

Ενδεχομένως, σας επηρεάζουν οι φόβοι ή οι χειριστικοί μηχανισμοί που προέρχονται από «άλλους» ανθρώπους. Ας είμαστε επιφυλακτικοί με όσους επιδιώκουν να μας ελέγχουν. Οι δυσκολίες κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, δείχνουν μία ροπή προς διασφάλιση ή και επιμονή για αποκτήματα με κάθε μέσον ή τρόπο. Η χειραγώγηση του φόβου σας, είναι ένα σημαντικό έργο.

Μην οδηγηθείτε σε υπερβολές στα οικονομικά και μην ρισκάρετε την βάση που διαθέτετε.

Στην συναισθηματική διασφάλιση, αποφύγετε τις αυθόρμητες κινήσεις. Απολαύστε ό,τι διαθέτετε και ό,τι έχετε κατακτήσει. Είναι μία πολύ υγιής βάση, και σας κάνουν αποδοτικούς για το μέλλον.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;