Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: 17 – 24 Μαΐου, μία ασαφής περίοδος
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: 17 – 24 Μαΐου

Μία ασαφής περίοδος

Από τη Λίλιαν Σίμου

Μετά τα μέσα Μαΐου, μετά τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ο Δίας εισήλθε για δυόμιση μήνες στους Ιχθείς. Σε αυτό το σύντομο διάστημα, μία πρόγευση ιδεών, φαντασίας, έμπνευσης, ονείρου και οραματισμού, θα προϊδεάσει αυτά που θα βιώσουμε μέσα στο επόμενο έτος.

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος περνά στο περιβάλλον των Πλειάδων και την 21η Μαΐου και έρχεται σε έντονη όψη προς τον Δία στους Ιχθείς. Ταυτόχρονα, θα έχουμε τον Ποσειδώνα, σε θετική σύνδεση με τον Άρη στον Καρκίνο και σε δύσκολο συνδυασμό με τον Ερμή.

Κατά συνέπεια, σε ένα ιδιαίτερο κλίμα, διανύουμε ημέρες με ιδιαίτερη ευαισθησία, δεκτικότητα και πιθανόν φυγής από την πραγματικότητα.

Κάποιες φορές, ενδέχεται να είναι αρκετά ασαφής ή αβέβαιη η πληροφορία που εισπράττουμε.

Μας παραπλανούν;

Μήπως εθελοτυφλούμε;

Εξιδανικεύουμε κάποια θέματα;

Εξωραΐζουμε τους ανθρώπους που μας συγκινούν;

Ό,τι βλέπουμε είναι υπερβολικά τονισμένο, υπερβολικά ομιχλώδες και ενίοτε εσκεμμένα παραπλανητικό. Κάποιες φορές, ζούμε το «δικό μας σενάριο» και δεν αντιλαμβανόμαστε μέσω της λογικής την πραγματικότητα. Μπορεί να μην «αντέχουμε» να δούμε ρεαλιστικά ένα θέμα που μας απασχολεί. Και να είμαστε ανακόλουθοι στις δεσμεύσεις μας και αναβλητικοί. Ή αντίθετα, να συναναστρεφόμαστε ασυνεπείς ανθρώπους.

Διστάζουμε κάποιες φορές, ή αντιδράμε πολύ συναισθηματικά. Σε φόρτιση το συγκινησιακό μας πεδίο, μπορεί να οδηγήσει είτε σε γενναιόδωρη προσφορά προς τον συνάνθρωπο, είτε σε έμπνευση, είτε σε αυθόρμητα λάθη.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δραστηριοποιηθούμε ατομικά και συλλογικά αυτή την εποχή. Δεν σταματά ποτέ η μάχη για ζωή. Υπάρχει όμως διαφορά στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούμε τις υποθέσεις μας.

Η στοργή, η τρυφερότητα, το ενδιαφέρον για τον εαυτό μας, τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον, θα είναι σε προτεραιότητα.

Συνεπώς να οδηγηθούμε προς την συνειδητοποίηση των πραγματικών δεδομένων, που μπορούν, σε τελική ανάλυση, να συμβάλουν στην αυτογνωσία μας.

Θα αναπτύξουμε περισσότερο ανθρωπιστικό πνεύμα, ενσυναίσθηση, ανάγκη για πνευματική ανάταση, θρησκευτική αντίληψη, ταλέντα, δημιουργική έμπνευση, εσωτερική φιλοσοφία, εσωτερική διέγερση, συμπόνια και γενναιοδωρία ψυχής.

Ας είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι φαίνεται ωραίο, ξεχωριστό, ιδανικό.

Αλλά ας διατηρήσουμε ταυτόχρονα την ελπίδα προκειμένου να επανακάμψει η ομορφιά στη ζωή μας, η ελπίδα, το όραμα και η θετική προοπτική. Ας απαιτήσουμε το Όραμα ξανά με φωτεινές πινελιές!

Κριός

Η ζωή σας έχει μία δυσκολία αυτό το διάστημα, αφού αισθάνεστε να μην ξεχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα, την λογική από τον οραματισμό. Και επειδή επιθυμείτε να είστε εξωστρεφείς, μην σας αποθαρρύνει το διάστημα που διανύουμε.

Επιδιώξετε να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση, ενδοσκόπηση, ανάλογα με την φιλοσοφία που σας ταιριάζει. Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει ή έχετε πλέον δημιουργήσει τόσες υποχρεώσεις που έφεραν κόπωση και μία σύγχυση.

Ενδιαφερθείτε για να βρείτε χρόνο για σας, μην περιμένετε να είστε στους έντονους ρυθμούς και την ταχύτητα που είχατε ως τώρα. Αντιδράστε στην πίεση των υποχρεώσεων, με ασχολίες που ανανεώνουν το πνεύμα και σας αναζωογονούν.

Τολμήστε κάτι διαφορετικό!

Ταύρος

Η περίοδος αυτή θα είναι για σας σημαντική, αφού σας δίνει το κίνητρο να στραφείτε προς την μελέτη και αναπροσαρμογή στόχων. Οραματιστείτε το μέλλον, κάνετε κάποιες κινήσεις ικανές να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις.

Ως ρομαντικοί ή ιδεολόγοι, η κρίση σας θα είναι ίσως υπερβολικά ενοχλητική για τους φίλους και συνεργάτες σε μία ομάδα. Κρατήστε για σας τις απόψεις σας αυτό το διάστημα, ό,τι κι αν ειπωθεί θα παρεξηγηθεί και ίσως είναι υπερβολικό. Επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια σχέδια και να αλλάξει ο προγραμματισμός σας.

Θα υπάρξει επιβράδυνση στους ρυθμούς πραγματοποίησης, αυτό δεν είναι καλό για σας, αλλά θα διαπιστώσετε πως ο χρόνος είναι απαραίτητος προκειμένου να διορθώσετε κάποια θέματα ή να δείτε λεπτομέρειες που σας διέφυγαν.

Δίδυμοι

Για σας η καριέρα και η κοινωνική ζωή, αλλάζει, αφού αλλάζετε οπτική και είστε περισσότερο ρομαντικοί. Προσοχή όμως με τις αποφάσεις που θα πάρετε ή στις συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εποχή. Αποφύγετε να διαπραγματευθείτε πολλά γύρω από τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας.

Μία οικογενειακή υποχρέωση, ίσως γίνει αφορμή για να έρθετε σε δίλημμα και οι δεσμεύσεις από την οικογένεια, ενδέχεται να σας δώσουν την αίσθηση πως μπαίνουν τροχοπέδη στην πορεία σας.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη να φύγετε μακριά και το οικείο περιβάλλον ίσως είναι πνιγηρό για σας.

Αναζητήστε πνευματικά ενδιαφέροντα, γνωριμίες με νέες ιδέες, αντίληψη συμβατή με τη δική σας και απορρίψετε σταδιακά ό,τι παρεμποδίζει τα σχέδιά σας αλλά και την πρόοδο στα οράματά σας.

Κοντά σας έρχονται εκείνοι που διαθέτουν τα προσόντα να σας βοηθήσουν σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας αλλά και προόδου.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;