YouTube: Στην απόκρυψη του αριθμού των dislikes περνάει η γνωστή πλατφόρμα
Το YouTube θα αποκρύπτει τον αριθμό των dislikes των βίντεο από τους χρήστες του. Μόνο οι δημιουργοί θα μπορούν να τα βλέπουν.

Σε μία μεγάλη αλλαγή που αναμενόταν εδώ και πολλούς μήνες από την κοινότητά του προχωράει το YouTube μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η γνωστή πλατφόρμα θέλει να αποκρύψει τον αριθμό των dislikes. Κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν τη δημοφιλή πλατφόρμα, η αναλογία likes-dislikes σε ένα βίντεο είναι το μέσο μέτρησης της δημοφιλίας του. Ωστόσο, το YouTube αποφάσισε να αποκρύψει τον αριθμό των dislikes από τους χρήστες του. Από εδώ και στο εξής, ο αριθμός τους θα είναι διαθέσιμος μόνο για τον δημιουργό του βίντεο.

Ο απλός χρήστη, που θα παρακολουθεί ένα βίντεο, θα βλέπει μόνο το dislike button, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιεί εάν δεν του αρέσει το περιεχόμενο, χωρίς, όμως, να γνωρίζει πόσοι ακόμα χρήστες έχουν πατήσει την ίδια επιλογή. Όπως γράφει η ανάρτηση της γνωστής πλατφόρμας στο Twitter:

“Σε απάντηση αιτημάτων από δημιουργούς σχετικά με καμπάνιες που γίνονται με στόχο τα dislikes, δοκιμάζουμε κάποιες νέες τεχνικές, που δεν θα δείχνουν τον αριθμό των dislikes στο κοινό. Αν είστε μέρος αυτού του πειράματος, μπορεί να δείτε κάποιο από τα παρακάτω γραφήματα τις επόμενες εβδομάδες.”

Η κίνηση αυτή του YouTube έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και από τους χρήστες της παλτφόρμας. Πολλοί από αυτούς υποστηρίζουν ότι ο αριθμός των dislikes που έχει λάβει ένα βίντεο στην πλατφόρμα μπορεί να είναι δείκτης της ποιότητάς του, αλλά και αν πρέπει να το αποφύγει κάποιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;