Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Πανσέληνος στον Ζυγό το βράδυ της Κυριακής (28 Μαρτίου)
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Αναζητώντας ισορροπίες, θεραπεία και δικαίωση

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Πανσέληνος στον Ζυγό βράδυ Κυριακής 28 Μαρτίου

Αναζητώντας ισορροπίες, θεραπεία και δικαίωση

Από την Λίλιαν Σίμου

Το φεγγάρι που σχηματίστηκε στον ουράνιο θόλο το βράδυ της Κυριακής της 28ης Μαρτίου, στην είναι στον εξισορροπητικό Ζυγό. Πόσο ζυγισμένες είναι όμως οι καταστάσεις γύρω μας;

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων και των συναναστροφών με τον κοινωνικό μας περίγυρο. Είναι εκεί όπου αποφασίζουμε να ξεπεράσουμε την ατομικότητα και να δημιουργήσουμε σχέσεις με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Οξύμωρο για φέτος, καθώς οι συναναστροφές επιβάλλεται να περιοριστούν, ή ακόμη περισσότερο να δοκιμαστούν σκληρά.

Ο άξονας Κριού/Ζυγού είναι ο άξονας του «εγώ» που συναντά το «εμείς». Είναι η στιγμή λοιπόν όπου η ψυχή αναζητά την συντροφικότητα και την ολοκλήρωσή της μέσα από την συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους. Είναι η στιγμή κατά την οποία θα αισθανθούμε πως δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την προοπτική μας δίχως να είμαστε συνδεδεμένοι με άλλους που θα λειτουργήσουν σαν καθρέφτης μας.

Δεδομένων των συνθηκών, θα χρειαστεί να παλέψουμε για την εσωτερική αρμονία και να δημιουργήσουμε εξωτερική αρμονία, εκπέμποντάς στους γύρω μας φως και συγκινήσεις. Ισχυρά συναισθήματα που προκαλούνται από τις σχέσεις μας, φέρνουν στο φως τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και εντάσεις που δεν ήταν συνειδητοποιημένες. Η αντίθεση μεταξύ του «εγώ» και «εμείς» είναι εμφανής και δημιουργείται μία σύγκρουση που δυσκολεύει την ικανοποίηση των επιθυμιών μας.

Η υπερευαισθησία μας μπορεί να φέρει παρεμπόδιση σε θέματα υγεία σας, αν τα δυσάρεστα συναισθήματα υπερισχύσουν. Οι δημόσιες εκδηλώσεις και η κοινωνικότητά μας, έχουν την ανάγκη της προσαρμοστικότητας και αν αυτή επιτευχθεί, τότε μπορεί να έρθουν στη ζωή μας όμορφες συναναστροφές και επιτυχημένες σχέσεις.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ταλαιπωρίας και αντιφατικών πληροφοριών, πολλά πέρασαν σε κρίση: σχέσεις, συνεργασίες, κοινωνικότητα, συναδελφικότητα, σύμπνοια, συμπόρευση.

Το στοιχείο της φωτιάς, του παρορμητικού Κριού, τονίζεται από τον Ήλιο στην έξαρσή του, τον Χείρωνα και την Αφροδίτη σε ιδιομοιρία και τα τρία σώματα.

Ενδιαφέρουσα συμπόρευση, σε ένα ζώδιο που προτάσσει την ατομική πρωτοβουλία και την προσωπική προώθηση ενδιαφερόντων. Την μάχιμη στάση ζωής για ό,τι θέλουμε, αγαπάμε, μας πληγώνει και πρέπει να θεραπευτεί.

Στον αντίποδα η Σελήνη στον Ζυγό, είναι στον τομέα των σχέσεων, υπερτονίζοντας την ανάγκη των κοινωνικών επαφών, προκειμένου να επανακτήσουμε την χαμένη αρμονία. Οι συνθήκες μέσα από την επικοινωνία πρέπει να εμπεριέχει ευγένεια, ποιότητα, ειρηνικές προθέσεις και σύμπνοια.

Στις λεπτομέρειες φαίνονται ενδιαφέροντες οι πολλοί θετικοί συνδυασμοί προς την Πανσέληνο, κάτι που δίνει ελπίδα για ροή στο ενεργειακό της πεδίο.

Το αν θα επιτραπεί το θετικό αυτό κλίμα, εξαρτάται σε ένα βαθμό από τους «μηχανισμούς τρίτων» προς εμάς, αλλά μήπως τελικά, ο τριπλό σχήμα του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Χείρωνα, προτείνει να αναλάβουμε πρωτοβουλία στη δράση, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές που ίσως δεν έχουμε παρατηρήσει;

Επειδή πολλά που θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, δεν έχουν αποφασιστεί από τους ιθύνοντες, τώρα πρέπει να δώσουμε εμείς την κινητήριο δύναμη, χωρίς να περιμένουμε την βοήθεια από άλλους.

Υπηρετώντας τον στόχο της ειρήνης, της συμφιλίωσης, της ισορροπίας, του δικαίου, θα πρέπει να επιζητήσουμε εκείνους με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε ιδέες, απόψεις, ιδανικά. Να μιλήσουμε για ομαδικότητα, αγάπη, ηρεμία, γαλήνη μεταξύ των ανθρώπων, την ποιότητα και την συντροφικότητα.

Σε ημέρα και ώρα Ήλιου, είναι ενδιαφέρον να έχουμε την εικόνα του φωτός στο φως της Πανσελήνου.

Το φως ρέει, καθώς υπάρχουν πολλές θετικές διέξοδοι. Πόσο τις παρατηρήσαμε όμως;

Στην σύνθεση των συνδυασμών, βλέπουμε να υπάρχει ένα ισχυρό προφίλ βάσης, με ανθρώπους που έχουν σοφία, εμπειρία, γνώση, κοινωνικά ιδεώδη. Ο προορισμός είναι προς μία διαδρομή που χτίζεται με ευέλικτο τρόπο, εναλλακτικές λύσεις, συζητήσεις. Χρειάζεται να βρούμε αυτούς στους οποίους υπάρχει ανάλογη δόνηση, ανάλογος τρόπος σκέψης, αντίληψης, μας συνδέει ομοψυχία και περισσότερη ομαδικότητα. Ανταλλάσσοντας απόψεις, γνώσεις, προφανώς επεξεργαζόμαστε καλύτερα τις υποθέσεις που μας απασχολούν.

Ωστόσο, αυτή η Πανσέληνος συνοδεύεται από μία σειρά από Κενταύρους, όπως περιέγραψα στο μήνυμα του τελευταίου Σαββατοκύριακου του μήνα.

Επτά Κένταυροι ακολουθούν το φεγγάρι μας και προσδίδουν έντονο χρωματισμό.

Τα συμπεράσματα που εξάγονται μαζί με τέσσερις πλανήτες και τους Δεσμούς της Πανσελήνου, τα μεταφέρω και στις προβλέψεις μας:

– Η φλόγα του πνεύματος και του συναισθήματος, γίνονται η θεραπεία και οδηγός μας.

– Πρέπει να διατρήσουμε την σπίθα της δημιουργίας.

– Η αίσθηση της αντίληψης, όμως, επιβάλλεται να παραμείνει προστατευμένη, να αποφύγουμε την μικρόψυχη κριτική, την σκοτεινή και δόλια εσκεμμένη πλάνη.

– Ας μην εκθέσουμε τις απόψεις μας δίχως προστασία της ποιότητας, της Αλήθειας, της μνήμης, των αξιών.

– Χρειάζεται να έχουμε δύναμη, πίστη σε ένα καλύτερο αύριο.

– Να προσαρμόσουμε την τακτική μας, ευέλικτα και μεταφέρουμε ιδέες.

– Σίγουρα τα όρια δοκιμάζονται και πρέπει να αποφύγουμε να θυσιάσουμε την τρυφερότητά μας ή τις άμυνές μας, τη γονιμότητα ή την θωράκιση.

Οι αρνητικές μας σκέψεις, προβάλλουν ως εμπόδια και σκοτεινιάζουν την Πανσέληνο το βράδυ της Κυριακής.

Το φως της ψυχής κινδυνεύει από σκοτεινές επιρροές, επιβολές, αρνητικές σκέψεις, φόβους, εμμονές.

Είναι σημαντικό να παλέψουμε σθεναρά για το όνειρό μας.

Είμαστε τραυματισμένοι, αλλά αυτό δεν περιορίζει τη μαχητικότητα και την τακτική της μάχης. Αντίθετα την επαναπροσδιορίζει.

Με το φως της Πανσελήνου, θα αναζητήσουμε την ανθρώπινη παρουσία που μας ταιριάζει, τους ομοϊδεάτες, τους “αδελφούς” που θα μας κρατήσουν το χέρι και θα προχωρήσουμε ουσιαστικά προς τη νέα μας πορεία.

Η κρίση του τελευταίου χρόνου, δοκίμασε σχέσεις, κάποιες τις απομάκρυνε, κάποιες άλλες τις προσέλκυσε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά τα αδέλφια μας από εδώ και στο εξής.

Οδηγούν σε εξισορρόπηση τη ζωή μας, δικαιώνουν αγώνες, αγωνίες και μόχθο και φωτίζουν τα βήματά μας. Θα μας βοηθήσουν και θα τους βοηθήσουμε. Μαζί θα παραμείνουμε μάχιμοι, θα διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό, τον σπόρο, την πίστη στη νέα αρχή.

Ήρθε η ώρα της δράσης και υπάρχουν εκείνοι που τη συμμερίζονται και θα μας κρατήσουν το χέρι.

Ο αγαπημένος μου δάσκαλος Ντέην Ρουντγίαρ, περιγράφει την ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου, ως το αποτύπωμα των τριών πτυχών της ύπαρξης, «πνεύμα, ψυχή και σώμα» και αναδεικνύει την κρυμμένη σοφία. Μέσω αυτής πρέπει να έχουμε συμπεριφορά και τακτική. Σ΄ αυτό βοηθά η εσωτερική σύνδεση με τον πλανήτη Ουρανό, που κρύβει την επανάσταση για τις αξίες μας, μόλις φθάσει η κατάλληλη στιγμή.

Κριός

Αυτή η περίοδος φέρνει συνειδητοποιήσεις σε θέματα σχέσεων. Φωτίζεται ο τομέας των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Είναι ένας τομέας που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία μακρινή ικανοποίηση. Αν έχετε συνεργάτες, πρέπει να τους δείτε με μία νέα προσέγγιση. Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που περιμένατε, αλλά θα διαρκέσει. Επομένως, ό,τι χτίζετε αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά. Στα προσωπικά σας ζητήματα, μπορείτε να χαρείτε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, μέσα από πάθος και ρομαντισμό. Αλλά προσέχετε το άγχος που γίνεται κακός σύμβουλος και σας κάνει ευάλωτους στην υγεία.

Ταύρος

Έχετε αφορμή προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη γνωρίζετε εδώ και καιρό πως δεν προσπαθείτε όπως θα έπρεπε. Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος. Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε. Επειδή είναι της φύσης σας να προσπαθείτε καταβάλλοντας μεγάλο κόπο και πείσμα, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά. Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία

Δίδυμοι

θα λέγαμε πως είστε από εκείνους που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής σας αυτή την περίοδο. Η εποχή αυτή, αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιάσετε με προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως αυτό να αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον. Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση. Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Προσοχή στην υπερβολική προσήλωση σε υποχρεώσεις. Μπορεί να φέρει υπερκόπωση.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
4'
74 - 58
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;