Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Ερμής στους Ιχθείς - Με τη σκέψη σε ένα όραμα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Ερμής στους Ιχθείς

Με τη σκέψη σε ένα όραμα

Από τη Λίλιαν Σίμου

Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων, ξανά, μετά από την ανάδρομη περίοδο μέσα στον Φεβρουάριο, όπου επέστρεψε στον Υδροχόο για ένα χρονικό διάστημα.

Από την 16 Μαρτίου, απέναντι από μία από τις φυσικές τους θέσεις, την Παρθένο, ο Ερμής – δηλαδή η σκέψη, η ιδέα, η επικοινωνία – δεν έχει την ευχέρεια να λειτουργήσει σωστά.

Ο λόγος μας φιλτράρεται από ευγενικά συναισθήματα, αλλά η σκέψη φιλτράρεται από τις ευαισθησίες και γίνεται λιγότερο ορθολογιστική. Κατά συνέπεια, μας εμπνέουν ιδανικά, αναπτύσσουμε την φαντασία μας, γινόμαστε ονειροπόλοι, δεκτικοί…

Η φαντασία ξεπερνά πολλές φορές τη σφαίρα της πραγματικότητας και αρμενίζουμε στις θάλασσες του συναισθήματος, σε πελάγη μακρινά, ενίοτε γαλήνια, ενίοτε τρικυμιώδη. Μέσω της Τέχνης φυσικά και της δημιουργικότητας, ανακαλύπτουμε κόσμους μοναδικούς. Ωστόσο, στην πρακτική πλευρά, δεν έχουμε ευχέρεια να τα φέρουμε όλα άμεσα και σωστά, εις πέρας. Γι’ αυτό και πρέπει να προσέχουμε στο εξής, αυτό που λέμε, πώς το λέμε, πώς το εξηγούμε και αυτό που κατανοούν οι άλλοι από ό,τι προσλαμβάνουν από εμάς.

Υπάρχει εξαιρετικά γόνιμη φαντασία και η διαίσθησή ταυτόχρονα, που θα επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις των συγκινήσεων.

Η αίσθηση της συμπόνιας, ενδέχεται να μας οδηγήσει σε μονοπάτια θλίψης, λύπης, αυτολύπησης, παραίτησης, απογοήτευσης, αδυναμίας αποφάσεων. Η ανασφάλεια μας αποδιοργανώνει, θολώνει την κρίση και την τελική επιλογή.

Δεν είναι έτσι όμως!

Η θέση αδυναμίας μπορεί να γίνει η δύναμή μας! Ο εκλογικευμένος κόσμος γύρω μας, έχει την δική του στρατηγική, και μας έχει αποκόψει από την ευαίσθητη πλευρά μας. Αυτή η ευαίσθητη πτυχή των αισθήσεων και της ενσυναίσθησης, αφυπνίζεται πλέον!

Αυτό είναι το θετικό της διαδρομής του Ερμή στους Ιχθείς. Ναι, γίνονται λάθη, αλλά παραμένουμε ευαίσθητοι και βαθειά ανθρώπινοι…

Στην πορεία του στους Ιχθείς, ενδυναμώνονται ταλέντα μας, δεξιότητές μας, να ασχοληθούμε περισσότερο με την Τέχνη, την μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την συγγραφή, τη λογοτεχνία και τον εσωτερισμό.

Άλλοι τρόποι να διαχειριστούμε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο είναι ο διαλογισμός, η γιόγκα, η πνευματική μας ανέλιξη και εξέλιξη, με τρόπους ήπιους όμως, και με την γείωση που είναι απαραίτητη για να μη χαθούμε σε μακρινά πελάγη του νου και της φαντασίας

Αφήνει οριστικά το ζώδιο αυτό, την 11η Απριλίου.

Κριός

Η ζωή σας έχει μία δυσκολία αυτό το διάστημα, αφού αισθάνεστε να μην ξεχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα, την λογική από τον οραματισμό. Και επειδή λειτουργείτε εξωτερικεύοντας σκέψεις, μην σας αποθαρρύνει το διάστημα που διανύουμε.

Επιδιώξετε να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση, ενδοσκόπηση, ανάλογα με την φιλοσοφία που σας ταιριάζει. Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει ή έχετε πλέον δημιουργήσει τόσες υποχρεώσεις που έφεραν κόπωση και μία σύγχυση.

Ενδιαφερθείτε για να βρείτε χρόνο για σας, μην περιμένετε να είστε στους έντονους ρυθμούς και την ταχύτητα που είχατε ως τώρα. Αντιδράστε στην πίεση των υποχρεώσεων, με ασχολίες που ανανεώνουν το πνεύμα και σας αναζωογονούν.

Τολμήστε κάτι διαφορετικό!

Αλλά και μην κρύβετε διαρκώς παράπονα μέσα σας, γιατί θα κάνετε λάθος στην εκτίμησή σας και θα γίνετε πολύ αυστηροί.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή θα είναι για σας σημαντική, αφού σας δίνει το κίνητρο να στραφείτε προς την μελέτη και αναπροσαρμογή στόχων. Οραματιστείτε το μέλλον, κάνετε κάποιες κινήσεις ικανές να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις.

Ως ρομαντικοί ή ιδεολόγοι, η κρίση σας θα είναι ίσως υπερβολικά ενοχλητική για τους φίλους και συνεργάτες σε μία ομάδα. Κρατήστε για σας τις απόψεις σας αυτό το διάστημα, ό,τι κι αν ειπωθεί θα παρεξηγηθεί και ίσως είναι υπερβολικό. Επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια σχέδια και να αλλάξει ο προγραμματισμός σας.

Θα υπάρξει επιβράδυνση στους ρυθμούς πραγματοποίησης, αυτό δεν είναι καλό για σας, αλλά θα διαπιστώσετε πως ο χρόνος είναι απαραίτητος προκειμένου να διορθώσετε κάποια θέματα ή να δείτε λεπτομέρειες που σας διέφυγαν.

Με το ταίρι σας, αποφύγετε να είστε εύπιστοι, αλλά ας είστε υπομονετικοί πριν του ασκήσετε κριτική, γιατί δεν θα έχετε πάντοτε δίκιο.

Δίδυμοι

Για σας η καριέρα και η κοινωνική σας ζωή, αλλάζει, αφού αλλάζετε οπτική και είστε περισσότερο ρομαντικοί. Προσοχή όμως με τις αποφάσεις που θα πάρετε ή στις συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εποχή. Αποφύγετε να διαπραγματευθείτε πολλά γύρω από τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας.

Μία οικογενειακή υποχρέωση, ίσως γίνει αφορμή για να έρθετε σε δίλημμα και οι δεσμεύσεις από την οικογένεια, ενδέχεται να σας δώσουν την αίσθηση πως μπαίνουν τροχοπέδη στην πορεία σας.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη να φύγετε μακριά και το οικείο περιβάλλον ίσως είναι πνιγηρό για σας.

Αναζητήστε πνευματικά ενδιαφέροντα, γνωριμίες με νέες ιδέες, αντίληψη συμβατή με τη δική σας και απορρίψετε σταδιακά ό,τι παρεμποδίζει τα σχέδιά σας αλλά και την πρόοδο στα οράματά σας.

Κοντά σας έρχονται εκείνοι που διαθέτουν τα προσόντα να σας βοηθήσουν σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας αλλά και προόδου.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;