Γώγος:
Γώγος: Όσα δήλωσε ο καθηγητής για την κατάσταση της πανδημίας στην παρούσα φάση.

Ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Δευτέρα (1/3), ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το lockdown μπορεί να χρειαστεί παράταση μιας εβδομάδας.

Ειδικότερα, ο καθηγητής τόνισε ότι υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση και, παράλληλα, έχουμε και την επιβάρυνση του συστήματος υγείας τονίζοντας πως είναι ο χειρότερος δυνατός συνδυασμός αυτή την στιγμή στην Αττική, ενώ υπογράμμισε ότι αυτή η περίοδος είναι βαθιά κόκκινη περίοδος και ότι είναι κρίσιμο αυτό το 15νθήμερο.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι υπάρχει θέμα με την τήρηση των  μέτρων και έκανε έκκληση για την σωστή εφαρμογή τους.

Ωστόσο, φάνηκε αισιόδοξος για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων από τις 15 Μαρτίου και μετά λέγοντας μεταξύ άλλων:

“Νομίζω πως μετά τις 15 Μαρτίου θα αρχίσουν να ανοίγουν οι δραστηριότητες σιγά σιγά. Και σας ξαναλέω υπάρχει μεγάλο θέμα και με τα σχολεία και με τα Πανεπιστήμια. Η τηλεκπαίδευση πάει καλά, αλλά έχει και τα όριά της.

Παράλληλα, σημείωσε πως από τα πρώτα που θα  ανοίξουν είναι το λιανεμπόριο, καθώς είναι το λιγότερο επιβαρυντικό. Ακόμη, ανέφερε πως  όσο υπάρχει ο κορωνοϊός θα  μας απασχολούν οι μεταλλάξεις.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την Τσικνοπέμπτη, η οποία “πέφτει” την ερχόμενη Πέμπτη (4/3) είπε πως θα ήταν καλό να κάνουμε μόνοι μας λόγω της οικογενειακής διασποράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;