Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Στη μάχη της κατάκτησης (15 – 22 Φεβρουαρίου)
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: 15 – 22 Φεβρουαρίου

Στη μάχη της κατάκτησης

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Στα μέσα του Φεβρουαρίου, οι πλανήτες στον Υδροχόο δίνουν το στίγμα της ανάγκης αλλαγών και ανατροπών, που θα φέρουν νέους ορίζοντες στη ζωή μας.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ανένταχτη και επαναστατική, συναντά όμως σε δύσκολη όψη τον Άρη στον Ταύρο.

Ένας πλανήτης συμβατικός απέναντι σε έναν αντισυμβατικό, είναι η έλξη και η απώθηση ταυτόχρονα. Οι συναισθηματικές μας εναλλαγές, μαγνητίζουν και συγκινούν τον καθένα μας, στους τομείς που αγγίζει το φαινόμενο.

Τι εκφράζουν όμως οι δύο πλανήτες της αγάπης, του έρωτα, της κατάκτησης και της διεκδίκησης;

Ο πλανήτης Άρης, συμβολίζει την αρσενική ορμή, την δύναμη της κατάκτησης και την αποφασιστική δράση προκειμένου να κερδίσουμε τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.

Ο Άρης είναι δράση, δύναμη, τόλμη, θάρρος, ανυπομονησία, επιθετικότητα, ρίσκο για κάθε στόχο, αλλά και κτητική διάθεση για να διατηρήσουμε ό,τι θεωρούμε πως «μας ανήκει», ενίοτε με πάθος και ζήλια.

Είναι απαιτητικός, σκληρός κάποιες φορές, αλλά και ικανός για δράση.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της Αγάπης, των συναισθημάτων και της έκφρασης, είναι το στοιχείο που αναζητά την αγάπη και την αρμονία, το εκλεπτυσμένο και το ευγενικό. Είναι η θηλυκή και δεκτική μας πλευρά, ο κόσμος των αισθήσεων.

Στον αστρολογικό χάρτη υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο εισπράττουμε και προσφέρουμε αγάπη. Η αγάπη είναι ένα καταλυτικό συναίσθημα, όποιος το στερήθηκε το αναζητά και όποιος το έχει γευτεί δεν μπορεί να επιβιώσει δίχως αυτό.

Είναι ζεστή, τρυφερή, απτή.

Ο συνδυασμός των δύο πλανητών σε μία γωνιακή όψη, είναι ένας συνδυασμός ουσιαστικά δραστικός και σημαντικός.

Πρόκειται για την επιθυμία της πληρότητας και της χαράς (Αφροδίτη) που συναντά την αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε τον στόχο (Άρης

Είναι το άγγιγμα της τρυφερότητας (Αφροδίτη) με την αιχμή του δόρατος (Άρης) που κεντρίζει το ενδιαφέρον και μας ωθεί σε επιλογές και μαχητική στάση ζωής.

Παράλληλα, ο ενθουσιασμός (Άρης) για ό,τι μας φαίνεται ωραίο και ελκυστικό (Αφροδίτη).

Είναι το θηλυκό που ζητά να κατακτήσει και να κατακτηθεί από το αρσενικό. Η αιώνια μάχη των δύο φύλων, αλλά και η εσωτερική ρήξη μεταξύ της αρσενικής μας πλευράς (animus) και της θηλυκής (anima), περιγράφεται στις δύσκολες όψεις αυτού του συνδυασμού.

Σε μία σύνδεση ο Άρης και η Αφροδίτη, θα μπορούσαν να φέρουν στην επιφάνεια:

-Αγάπη

-Πάθος

-Ισχυρά ερωτικά ένστικτα

-Χαρά και ενθουσιασμός

-Ευσυγκινησία

-Δημιουργικό έργο

-Ορμή και ένταση

-Ζήλια

-Κτητική διάθεση

-Ευθιξία

-Έλλειψη ποιοτικής συμπεριφοράς (σε αρνητικό συνδυασμό)

-Έντονες διαφωνίες ή χωρισμός (σε αρνητικό συνδυασμό)

-Ευαισθησίες υγείας στο αίμα κυρίως

Στα πλαίσια αυτής της σύγκρουσης είναι απαραίτητο να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από τα τετριμμένα και την πεζή καθημερινότητα, να τολμήσετε ανατροπές και να μαγνητίσετε νέες προκλήσεις.

Μπορείτε να ενημερωθείτε στις γενικές προβλέψεις των ζωδίων, επιπρόσθετα:

Τον Άρη στον Ταύρο

Και την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Κριός

Η περίοδος αυτή αρχίζει να σας προσφέρει χαρές και κάποιες απολαβές ή δώρα. Μάθετε να δίνετε χρόνο για να έρθει αυτό που επιθυμείτε. Οι καθυστερήσεις σας κουράζουν και ο χρόνος μοιάζει πως κυλά με άστατους ρυθμούς. Πρέπει να προσπαθήσετε κατ’ επανάληψη για τα επαγγελματικά σας, αν και θα επιθυμούσατε μία άμεση ικανοποίηση. Ας αναλογιστείτε αυτό που επιθυμείτε, ας αποφύγετε να ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας, δίχως να κατανοήστε ποια όνειρα είναι εφικτά και ποια είναι ουτοπικά.

Αν οργανώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και έχετε πίστη στο όνειρό σας, θα διαπιστώσετε πως ήδη διαθέτετε κάποιες χαρές που φέρνουν ηρεμία στη ζωή σας. Απολαύστε τες, ενδιαφερθείτε για ό,τι είναι αξιόλογο και ιδιαίτερα ευχάριστο και αγαπητό. Θα αντλήσετε δύναμη, έμπνευση και δημιουργικό στόχο. Έχετε ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Ταύρος

Σίγουρα είστε ευνοημένοι αυτή την εποχή και πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να αντλήσετε την χαρά και την ικανοποίηση που περιμένατε εδώ και καιρό. Δεν κυλούν όλα άμεσα, αλλά μπορείτε να τα δρομολογήσετε. Γιατί διανύετε μία περίοδο αναμονής, πολλά θέματα ωστόσο μπαίνουν σε σειρά και θα εκδηλωθούν λίγο αργότερα. Ανασταλτικοί μπορεί να φανείτε αρχικά για να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, με το παιδί ή το ταίρι σας.

Θα είστε γοητευτικοί, ελκυστικοί και ευχάριστοι. Μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να αδράξετε ευκαιρίες και να κάνετε μία εντυπωσιακή παρουσίαση των ταλέντων σας αυτή την περίοδο. Αν θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο σας, δεν θα συναντήσετε δυσκολίες. Αν σας ενδιαφέρει η εμφάνισή σας, θα βρείτε τον τύπο που σας ταιριάζει. Καλό θα ήταν να προσέξετε όμως την διατροφή σας και τις μικρές…ατασθαλίες στον τομέα αυτό!

Δίδυμοι

Μεγάλη ευχέρεια για όσους έχετε καλλιτεχνική έμπνευση αυτή την εποχή. Θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε το έργο σας και να το υλοποιήσετε. Φυσικά αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί, είναι ένας προσωπικός χώρο, για να δημιουργήσετε με άνεση και δίχως εντάσεις.

Η συμπόρευση με ανθρώπους που δεν συμφωνούν με την δική σας νοοτροπία, δυσκολεύει την ατμόσφαιρα. Αποφύγετε τις διενέξεις, γιατί θα σας αποδιοργανώσουν. Αντίθετα, με εκείνους που συμβατοί με το δικό σας ύφος, θα βρείτε μία διαρκή στήριξη και ενθάρρυνση για να προχωρήσετε με δύναμη. Τα οφέλη θα είναι μακροχρόνια και ενδεχομένως μεγαλύτερα από όσα πιστεύετε, απλά δεν θα έρθουν άμεσα. Όμως, ό,τι κάνετε σωστά αυτή την εποχή, σε ένα έργο σας, θα δείτε πως είναι επένδυση για το μέλλον.

Μία κρυφή σχέση, σας δίνει χαρά. Ή ένας κρυφός θαυμαστής.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;