Instagram: Σου βρήκαμε τον τρόπο για να επαναφέρεις τις φωτογραφίες που έχεις διαγράψει
Το Instagram σου δίνει, πλέον, τη δυνατότητα να ανακτήσεις το υλικό που διέγραψες πρόσφατα!

Πολλές φορές έχεις διαγράψει διάφορες φωτογραφίες από το Instagram σου είτε γιατί δε σου άρεσαν, είτε γιατί ήθελες να αλλάξεις το προφίλ σου, είτε πάλι γιατί έδειχναν μία προηγούμενη σχέση σου και δεν ήθελες να υπάρχει η εν λόγο φωτογραφία στο προφίλ σου. Ακόμα περισσότερες φορές, όμως, έχει τύχει να διαγράψεις μία φωτογραφία σου και μετά, καθώς ψάχνεις στη συλλογή σου να τη βρεις, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει! Πώς θα την επαναφέρεις, λοιπόν, τώρα που τη διέγραψες και από το Instagram;

Μην αγχώνεσαι γιατί σου βρήκα τη λύση!

Για 30 ημέρες οι φωτογραφίες που έχεις διαγράψει στο Instagram μεταφέρονται στην ενότητα “Recently Deleted”.  Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram πρόσθεσε αυτή τη νέα λειτουργία με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να επανακτήσουν πρόσφατα διεγραμμένες αναρτήσεις τους όπως φωτογραφίες, videos και stories.

Η ενότητα αυτή θα διατηρεί το διεγραμμένο υλικό για 30 ημέρες και σε περίπτωση που δεν υπάρξει αντίδραση επανάκτησής του από τον χρήστη, τότε θα προχωρά σε οριστική διαγραφή από τον λογαριασμό του. Εξαίρεση σε αυτό θα αποτελούν τα Stories που θα παραμένουν στον φάκελο μόνο για 24 ώρες.

Η επίσημη εξήγηση για την προσθήκη της λειτουργίας αφορά το ενδεχόμενο να πέσει ο λογαριασμός στα χέρια κάποιου hacker και εκείνος να διαγράψει υλικό εν αγνοία του χρήστη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Techgear.gr, σύντομα θα μπορείς να δεις αυτά που διάγραψες πρόσφατα μεταβαίνοντας στα Settings > Account > Recently Deleted.

Να θυμάσαι, όμως, έχεις μόνο 30 ημέρες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1