Netflix: 5 ρομαντικές σειρές σε διαφορετικές γλώσσες για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου
Σειρές στο Netflix για ρομαντικές ψυχές.

Το Netflix προσφέρει πληθώρα επιλογών τόσο από ταινίες όσο και από σειρές. Βέβαια η αλήθεια είναι πως το δυνατό στοιχείο της πλατφόρμας είναι οι σειρές της που αν μη τι άλλο υπάρχουν σε αφθονία και σίγουρα ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που να ταιριάζει στα γούστα του.

Αν, όμως, αναζητάς κάτι που θα σε κάνει να “ερωτευτείς” μαζί με τους πρωταγωνιστές, τότε σού έχουμε όχι μία αλλά πέντε λύσεις. Ακολουθούν μερικές προτάσεις, λοιπόν, με ρομαντικές σειρές, ώστε να “ερωτευτείς” και μάλιστα σε 5 διαφορετικές γλώσσες. Και αυτό διότι η κάθε ταινία “κατάγεται” από διαφορετική χώρα, όπως θα διαπιστώσετε και στη συνέχεια!

1.Έρωτας βάσει σχεδίου (γαλλικά)

Υπόθεση: Σε αυτή την γαλλικής παραγωγής σειρά πρωταγωνίστρια είναι η Έλσα. Η Έλσα είναι μία όμορφη νεαρή από το Παρίσι που αν και έχει καιρό που χώρισε με τον πρώην είναι ακόμη κολλημένη μαζί του. Για αυτό το λόγο οι φίλες αποφασίζουν να βάλουν στα κρυφά έναν συνοδό για να τη βοηθήσουν να τον ξεχάσει. Το σχέδιό τους όμως παραδουλεύει καλά και ίσως υπάρξουν μπλεξίματα.

2. Romance is a bonus book (κορεατικά)

Υπόθεση: Πρόκειται για μία κορεάτικη σειρά που συγκαταλέγεται στην κατηγορία K – Drama (και όχι δε θα σας κάνει να κλάψετε, αλλά να ερωτευτείτε). Ένας ταλαντούχος συγγραφέας, ο νεότερος αρχισυντάκτης του εκδοτικού οίκου στον οποίο εργάζεται, μπλέκεται στη ζωή μίας πρώην κειμενογράφου και καλύτερής του φίλης, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά.

3. Meteor Garden (κινεζικά)

Υπόθεση: Αντίστοιχη κατηγορία με το K – Drama είναι και το C- Drama που σημαίνει Chinese ή Κινεζικό δράμα και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το κορεατικό δράμα, αλλά σε… άλλη γλώσσα!  Το Meteor Garden ακολουθεί τη Ντονγκ Σανκάι, η οποία είναι αποφασισμένη να διαπρέψει στο Πανεπιστήμιο των ονείρων της. Εκεί, όμως, συναντά μία ελίτ κομψών, δημοφιλών και επιτυχημένων φοιτητών και… βρίσκει τον έρωτα!

4. Ντας και Λίλι (αγγλικά)

Υπόθεση: Μπορεί τα Χριστούγεννα να αποτελούν παρελθόν, αλλά ποιος είπε ότι απαγορεύεται να βλέπουμε ρομαντικές κομεντί που διαδραματίζονται την περίοδο εκτός Χριστουγέννων; Μία κάπως off season, αλλά σύντομη (8 επεισόδια των 20 λεπτών) είναι το Ντας και Λίλι. Στη σειρά ο κυνικός Ντας και η χαρωπή Λίλι ανταλλάσσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο που τριγυρνά στη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

5. Οι Τηλεφωνήτριες (ισπανικά)

Υπόθεση:  Μία ισπανική σειρά που έδειξε τον έρωτα σε όλες τις πτυχές του και εκτός από ερωτικά ειδύλλια συμπεριλαμβάνει μυστήριο, ίντριγκα και πολλά ακόμη. Η σειρά ακολουθεί η ζωή τεσσάρων γυναικών που εργάζονται ως χειριστές γραμμών σε μια τηλεφωνική εταιρεία στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες καθώς προσπαθούν να κερδίσουν την ανεξαρτησία και την ελευθερία από τον καταπιεστικό έλεγχο των ανδρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;