«Έπεσε» η ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ
Aδύνατη η πρόσβαση στο επίσημο site του ΕΟΔΥ

Συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία η πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα σήμερα, αφού τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά νούμερα, ενώ οι διασωληνώσεις ξεπερνούν τις 500 συνολικά.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα (23/11) ανακοινώθηκαν 1.388 νέα κρούσματα.

Οι διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 549, ενώ οι θάνατοι λόγω κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν στους 84.

«Έπεσε» η ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ

Από σήμερα, μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας (23/11/2020), η ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ φαίνεται να αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα και «έπεσε».

Το πρόβλημα πιθανόν οφείλεται στη μεγάλη κινητικότητα και τις πολλές επισκέψεις χρηστών, δεδομένου ότι η ανησυχία όλων για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα είναι σε πολύ μεγάλο επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Αν προσπαθήσει κανείς να εισέλθει στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, https://eody.gov.gr/, θα διαπιστώσει ότι η πρόσβαση είναι αδύνατη, ενώ εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:

«Κάτι πήγε στραβά… Αντιμετωπίζουμε τεχνικές δυσκολίες. Σύντομα κοντά σας!».

Κορωνοϊός: Ανησυχητική παραμένει η κατάσταση στην Ελλάδα – Πάνω από 500 οι διασωληνωμένοι

Συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία η πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα σήμερα, αφού τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά νούμερα, ενώ οι διασωληνώσεις ξεπερνούν τις 500 συνολικά.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα (23/11) ανακοινώθηκαν 1.388 νέα κρούσματαΟι διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 549, ενώ οι θάνατοι λόγω κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν στους 84.

Σε μερικές, μάλιστα, περιοχές ο κίνδυνος φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερος, αφού από το σύνολο των κρουσμάτων, τα 252 εντοπίστηκαν στην Αττική, τα 300 στη Θεσσαλονίκη και τα 88 στην Πέλλα.

Στην Αττική το ποσοστό αυτό είναι 81% και στην Βόρειο Ελλάδα το ποσοστό φτάνει το 99%, διευκρίνισε η Βάνα Παπαευαγγέλου, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, αν και στη Βόρεια Ελλάδα διαπιστώνεται μια σταθεροποίηση, ίσως και πτώση στα κρούσματα, αυτό δε συμβαίνει με τον ρυθμό που θα περιμέναμε, τόνισε η κ. Παπαευαγγέλου.

Επιπλέον, η Βάνα Παπαευαγγέλου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τόνισε:

«Είναι σαφές ότι τα μέτρα δεν τηρούνται από όλους». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;