Λινού για κορωνοϊό: Bλέπουμε την κορυφή του
Λινού: Τι ανέφερε η καθηγήτρια επιδημιολογίας για το δεύτερο lockdown, το κλείσιμο των δημοτικών και την έξαρση της πανδημίας τους κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, μίλησε σήμερα Παρασκευή (13/11) για την έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, το δεύτερο lockdown, αλλά και την πιθανότητα να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία στην Ελλάδα.

Η κυρία Λινού, σχολιάζοντας την έξαρση του κορωνοϊού δήλωσε τα εξής:

“Αυτό που βλέπουμε είναι η κορυφή του παγόβουνου, είναι πολύ περισσότερα τα πραγματικά κρούσματα. Το lockdown δεν είναι το πραγματικό lockdown, που εννοούμε οι επιστήμονες. Πραγματικό lockdown είναι μένω σπίτι και βγαίνω μόνο για τα απολύτως απαραίτητα, φάρμακα και σούπερ μάρκετ. Αν μπορώ, μάλιστα, χρησιμοποιώ υπηρεσία ντελίβερι για το σούπερ μάρκετ”.

Επιπλέον, όσον αφορά τα σχολεία, η καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού είπε:

“Δεν ξέρω αν (το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων) είναι το επόμενο βήμα. Εγώ πριν αποφασίσω αν είναι το επόμενο βήμα ή όχι, θα ήθελα να δω μια τυχαιοποιημένη μελέτη. Να πάρω αντιπροσωπευτικό δείγμα από όλα τα παιδάκια της χώρας και να δω αν τα παιδάκια αυτά όντως νοσούν ή όχι».

Τέλος, η Αθηνά Λινού ανέφερε τα εξής:

“Χάσαμε χρόνο, δεν μελετήσαμε επαρκώς τα πράγματα. Οι 50 νεκροί είναι πριν από 3 εβδομάδες. Δεν μετράει ακόμη η καραντίνα. Κλείνουμε τα παιδιά στο σπίτι χωρίς εφικτή τηλεκπαίδευση”.

Δείτε όσα ανέφερε η Αθηνά Λινού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1