Lockdown: Τι έγγραφα χρειάζεσαι για να πας να μαζέψεις ελιές;
Εν μέσω lockdown, οι πολίτες που θα πρέπει να μετακινηθούν για τη συγκομιδή αγροτικών προϊόντων πρέπει να έχουν μαζί τους αυτά τα έγγραφα.

Ενώ, το lockdown για την αποφυγή της ραγδαίας διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα μας έχει μπει, ήδη, σε ισχύ, αρκετοί είναι οι άνθρωποι που μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να μεταβούν στα χωριά τους ή σε διαφορετικές περιοχές από όπου είναι η πρώτη κατοικία τους για το μάζεμα των ελιών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις αυτές.

Για τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις μετακινήσεις τους για το μάζεμα των ελιών εν μέσω lockdown έδωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Πέτσας, επιτρέπεται η μετακίνηση για συγκομιδή αγροτικών προϊόντων. Για τη μετακίνηση αυτή ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να επίδειξει το Ε9, ενώ, ο εργαζόμενος θα πρέπει να επιδείξει τη φόρμα εργασίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επίσης, είπε πως για τις τρεις εβδομάδες που θα είναι σε ισχύ το καθολικό lockdown δε θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια. Επίσης, τα στάδια θα μείνουν ανοιχτά για να αθλούνται οι πολίτες, αλλά επιτρέπονται μόνο έως 3 άτομα μαζί και, τέλος, ο γονέας θα μπορεί να μεταφέρει με το ΙΧ το παιδί του για να καταταγεί στον στρατό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;