Netflix: 6 ταινίες και 3 σειρές που περιμένουμε το Νοέμβριο με ανυπομονησία
Σειρές και ταινίες που θα "λιώσουμε" στο Netflix το Νοέμβριο.

Ο Οκτώβριος ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει αφήνοντάς μας υπέροχες στιγμές, τις οποίες περάσαμε μαζί με τους πρωταγωνιστές και τις πρωταγωνίστριες των αγαπημένων μας σειρών και ταινιών, που έκαναν πρεμιέρα στην πλατφόρμα αυτό το μήνα.

Καθώς, όμως, ο Οκτώβριος μας αποχαιρετάει, ο Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά- ειδικά όσον αφορά τις ταινίες του Netflix. Αν και η πλατφόρμα έχει ετοιμάσει πολύ υλικό, εμείς ξεχωρίσαμε τις παραγωγές, τις οποίες περιμένουμε πώς και πώς να παρακολουθήσουμε και όπως θα δείτε στη συνέχεια, ειδικά οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν αυτό το μήνα μας έχουν κινήσει πολύ το ενδιαφέρον.

Ας δούμε, όμως, τις ταινίες και τις σειρές που περιμένουμε με (μεγάλη) ανυπομονησία στο Netflix το Νοέμβριο!

Όσον αφορά τις ταινίες…

1. Life Ahead

Υπόθεση: Στην παραθαλάσσια Ιταλία, μια ηλικιωμένη Εβραία δίνει στέγη σε ένα μουσουλμανόπαιδο και προσπαθεί να το βοηθήσει να βρει την οικογένεια και την πίστη.

Έρχεται στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου.

2. Το Τραγούδι του Χιμπίλη

Υπόθεση: Τη στιγμή που ο φοιτητής Nομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης από το Οχάιο Τζέι Ντι Βανς ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, την οποία έχει απαρνηθεί.

Ο Τζέι Ντι θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της “άξεστης” οικογένειάς του, μεταξύ άλλων, και με την ευέξαπτη μητέρα του, την Μπεβ, η οποία παλεύει με τον εθισμό. Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, της Μάμο, η οποία τον μεγάλωσε, ο Τζέι Ντι θα συνειδητοποιήσει ότι, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με τις ρίζες του.

Έρχεται στο Netflix στις 24 Νοεμβρίου.

3. If Anything Happens, I Love You

Υπόθεση: Το ταξίδι δύο γονιών μέσα στο συναισθηματικό κενό, αφού θρηνούν και αντιμετωπίζουν την απώλεια του παιδιού τους, το οποίο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στο σχολείο.

Έρχεται στο Netflix στις 5 Νοεμβρίου.

4. Shawn Mendes: In Wonder (ντοκιμαντέρ)

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας, αυτό το αυθόρμητο ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τον Shawn Mendes που συνειδητοποιεί τη δόξα, τις σχέσεις και το μουσικό του μέλλον.

Έρχεται στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου.

5. Jingle Jangle: A Christmas Journey

Υπόθεση: Δεκαετίες αφότου ο μαθητευόμενός του τον πρόδωσε, ένας άλλοτε χαρωπός παιχνιδοποιός βρίσκει ξανά την ελπίδα στο πρόσωπο της εγγονής του που εμφανίζεται στο κατώφλι του.

Έρχεται στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου.

6. The Christmas Chronicles: Part 2

Υπόθεση: Η Κέιτ Πιρς, μια κυνική πλέον έφηβη, ξανασμίγει απροσδόκητα με τον Αϊ-Βασίλη με αφορμή έναν μυστηριώδη ταραχοποιό που απειλεί να καταργήσει τα Χριστούγεννα… για πάντα.

Έρχεται στο Netflix στις 25 Νοεμβρίου.

Όσον αφορά τις σειρές

1. Trial 4 (σειρά ντοκιμαντέρ)

Υπόθεση: Έχοντας καταδικαστεί για τον φόνο ενός αστυνομικού ως έφηβος το 1993, ο Σον Έλις μάχεται για να αποδείξει την αθωότητά του και να ξεσκεπάσει τη διαφθορά στην αστυνομία.

Έρχεται στο Netflix στις 11 Νοεμβρίου.

2. The Crown (σεζόν 4)

Υπόθεση: Τη δεκαετία του ’80, η Ελισάβετ συγκρούεται με την πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος κάνει έναν θυελλώδη γάμο με τη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ.

Έρχεται στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου.

3. Dash & Lily

Υπόθεση: Τα αντίθετα έλκονται τα Χριστούγεννα: ο κυνικός Ντας και η χαρωπή Λίλι ανταλλάσσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο που τριγυρνά στη Νέα Υόρκη.

Έρχεται στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;