GNTM 3: Σήμερα τα μοντέλα μετατρέπονται σε... ρεπόρτερ και αλεξιπτωτιστές (Trailer)
Η δοκιμασία αποχώρησης που θα καθορίσει την τελική δεκάδα στο GNTM 3.

Το επεισόδιο του GNTM 3, που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη (3/11), θα είναι αρκετά ιδιαίτερο, αφού οι 11 παίκτες και παίκτριες, που έχουν απομείνει στο παιχνίδι θα μετατραπούν σε ρεπόρτερ και στη συνέχεια σε αλεξιπτωτιστές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έντεκα μοντέλα παραμένουν στο σπίτι του #GNTMgr. Τελικά, η πασαρέλα δεν ήταν τόσο απλή όσο πίστευαν. Τι περιμένει αύριο τα αγόρια και τα κορίτσια; ⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στο σπίτι του GNTM 3 θα μπει ο ρεπόρτερ από την εκπομπή Η Φωλιά των ΚουΚου, Γιώργος Κρικοριάν, ο οποίος θα δείξει στους παίκτες και τις παίκτριες πώς να… κάνουν ρεπορτάζ! Έτσι, θα δούμε τα επίδοξα μοντέλα να μπαίνουν σε ρόλο ρεπόρτερ μέσα στο σπίτι του GNTM 3.

Έπειτα, ακολουθεί η δοκιμασία αποχώρησης, η οποία είναι αρκετά καθοριστική, αφού θα κρίνει την τελική δεκάδα. Το σημερινό concept, λοιπόν, είναι αρκετά δύσκολο, όπως ακούμε να το χαρακτηρίζει στο trailer η Βίκυ Καγιά.

Σήμερα, οι 11 παίκτες και παίκτριες που βρίσκονται ακόμη στο διαγωνισμό, θα πρέπει να γίνουν αλεξιπτωτιστές, αφού θα υπάρχουν τουρμπίνες, οι οποίες θα φουσκώνουν τα αλεξίπτωτά τους, ενώ, παράλληλα, τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να πηγαίνουν μπροστά και να ποζάρουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το #GNTMgr ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για τα 11 μοντέλα που παραμένουν στον διαγωνισμό. Προορισμός; Η δεκάδα! ⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Το concept είναι αρκετά απαιτητικό και στο τέλος του επεισοδίου θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Τότε, θα γνωρίζουμε το τελικό top 10 του GNTM 3.

Δείτε το trailer του GNTM 3 εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;