Κωνσταντίνος Τσεντολίνι - GNTM: Μιλάει ανοιχτά για το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ του Ανδρέα και της Λίας
Τι αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι για τις φήμες ενός ειδυλλίου μεταξύ του Ανδρέα και της Λίας στο σπίτι του GNTM 3;

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι ήταν ο παίκτης, που κατάφερε να ξεχωρίσει στο bootcamp του GNTM 3, κερδίζοντας μάλιστα, και το golden pass. Ωστόσο, μία ατυχής στιγμή ήταν αρκετή, προκειμένου να βρεθεί εκτός GNTM 3.

Σε έξοδο που πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι μαζί με άλλους πρώην παίκτες και παίκτριες του GNTM 3, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το GNTM 3, αλλά και τις φήμες που θέλουν τον Ανδρέα και τη Λία να είναι ζευγάρι εντός παιχνιδιού.

Μιλώντας για την αποχώρησή του από το GNTM 3, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είπε τα εξής:

“Δε πίστευα ότι θα μου δοθεί δεύτερη ευκαιρία, οπότε είχα προσπαθήσει από το προηγούμενο βράδυ να αποδεχτώ το γεγονός πως θα αποχωρήσω. Έτσι κι έγινε. Μετά παρηγορήθηκα λίγο από τα memes που έκαναν με το όνομά μου…”

Έπειτα, το golden pass αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Ανδρέα και τη Λία να είναι ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM 3.

“Bάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι το Ανδρέας – Λια δεν ισχύει, γιατί έχουν και οι δύο σχέση. Ήταν οι κολλητοί μου μέσα στο παιχνίδι. Ήταν η παρέα μου, οπότε ξέρω σίγουρα ότι δεν παίχτηκε κάτι. Τώρα για τους υπόλοιπους δεν ξέρω.”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του GNTM 3.

Δείτε όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;