Άφαντος ο Χρήστος Παπάς:
Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον Χρήστο Παππά, ο οποίος πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών

Στη χτεσινή συνεδρίαση στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, δόθηκε τελικά η απάντηση ως προς ποιοι από τους συγκατηγορουμένους του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιά, θα οδηγηθούν στην φυλακή και ποιοι θα μείνουν εκτός φυλακής λόγω αναστολής.

Ανάμεσα στους καταδικασθέντες που θα οδηγηθούν άμεσα στη φυλακή είναι και ο Χρήστος Παπάς και όλο το “διευθυντήριο” της εγκληματικής οργάνωσης: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιοπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγο, Νικος Μίχος και Ζησιμόπουλος. Όπως φυσικά και ο Γιώργος Ρουπακιάς, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του αντιρατσιστή μουσικού, Παύλου Φύσσα.

Άφαντος ο Χρήστος Παπάς: “Δεν παραδίνομαι”

Η αστυνομία, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να εντοπίσει τον Χρήστο Παππά, ο οποίος πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί άμεσα στη φυλακή μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού το Τριμελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε να μην δώσει αναστολή στο σύνολο των καταδικασθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, πλην 12 προσώπων – μεταξύ αυτών και πρώην βουλευτές.

Παραδόθηκαν Κασιδιάρης και Πατέλης

Ο Χρήστος Παππάς είναι άφαντος, καθώς δεν εντοπίστηκε σε έρευνες που έκαναν αστυνομικοί στις δηλωθείσες κατοικίες του σε Αθήνα και Ιωάννινα, ενώ δεν έχει εμφανιστεί ούτε αυτοβούλως.

Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης, επεσήμανε σε πρωινή του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση ότι, ο πελάτης του δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ενώ σημείωσε πως ο Παππάς πιστεύει ότι πρέπει να εκτίσει την πρωτόδικη ποινή του πριν φτάσει στο εφετείο.

«Είναι σωστό να εκτίσω ολόκληρη την ποινή χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη ποινή χωρίς την απόφαση του Εφετείου; Αν μετά από πέντε χρόνια φυλάκισης, μου πει κάποιος είσαι αθώος, τότε τι γίνεται;», ανέφερε ο δικηγόρος του.

Ερωτώμενος εάν είχε προαποφασίσει να εξαφανιστεί ή ήταν μία απόφαση της στιγμής, είπε ότι είχε τέτοιες σκέψεις, καθώς φοβόταν ότι δεν θα δοθεί αναστολή στην ποινή του.

Ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά ανέφερε επίσης ότι μίλησε μαζί του χθες τελευταία φορά και μεταφέρει «αυτά που του είπε».

«Η δική μου επικοινωνία μαζί του είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να οδηγήσει σε αποκάλυψη για το πού είναι», σημείωσε σχετικά ο δικηγόρος του καταδικασθέντα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι φυλακίζονται – Ποιοι μένουν εκτός φυλακής λόγω αναστολής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0