Super League: Επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα - Πόση θα είναι η πληρότητα;
Από ότι φαίνεται οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα σε ποσοστό 5% με 10% των κερκίδων.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, Super League, έχει επιστρέψει κανονικά και βρίσκεται στην 5η αγωνιστική. Όμως, μία μεγάλη αλλαγή είναι η απουσία τω φιλάθλων από τις κερκίδες. Κάτι, που όπως αναφέρει το Open TV πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, είχε απαγορευτεί η παρουσία φιλάθλων σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Όπως φαίνεται, όμως, θα γίνει η μεγάλη επιστροφή έπειτα από μήνες για τους φιλάθλους στα ελληνικά γήπεδα.

Η αρχή αναμένεται να γίνει από την επόμενη αγωνιστική στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, όπως μετέδωσε το Open TV. Σε πρώτη φάση η πληρότητα θα είναι μόλις στο 5% με 10% των κερκίδων.  Οι ομάδες ζητούν να αυξηθεί το ποσοστό αυτό στο 15% με 20%.

Έπειτα από σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με τους Νίκο Χαρδαλιά, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη μεταξύ άλλων, δόθηκε το πράσινο φως για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν και ο διευθυντής διοργάνωσης πρωταθλημάτων, Θοδωρής Λάιος με αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής αλλά και εκπρόσωποι των εταιριών διάθεσης εισιτηρίων.

Δες ακόμα: Super League: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;