GNTM 3 - Makeover: Οι πιο extreme μεταμορφώσεις που είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο (Photos & Vids)
GNTM 3: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες - Τα νέα looks μετά το ανατρεπτικό makeover (PHOTOS)

GNTM 3 – Makeover: Οι πιο extreme αλλαγές – Πώς ήταν & πώς έγιναν οι παίκτες (Photos & Vids)

H στιγμή του makeover είναι από εκείνες που αναμένουν με μεγάλη αγωνία όσοι και όσες παρακολουθούν το reality μοντέλων, GNTM 3.

Η πολυπόθητη αυτή ώρα, λοιπόν, έφτασε στο GNTM 3, αφού στο χτεσινό επεισόδιο της Τρίτης (13/10), κορίτσια και αγόρια ετοιμάστηκαν για την αλλαγή που τους περίμενε, άλλους μεγαλύτερη και δραστικότερη, άλλους μικρότερη.

Μετά τον χορό αλά Τομ Κρούζ, που κλήθηκαν να κάνουν, οι παίκτες και παίκτριες του GNTM 3 αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών, προκειμένου να μεταμορφωθούν και να μοιάζουν ακόμα περισσότερο με επαγγελματίες μοντέλα. Το makeover των παικτών επιμελήθηκε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, που έχει στο ενεργητικό του κορυφαίες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα fashion brands στον κόσμο και ήρθε στο παιχνίδι για να δώσει χαρακτήρα και στυλ στα αγόρια και τα κορίτσια του show.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλωσορίζουμε τον Expert που επιμελείται εξ’ ολοκλήρου το makeover των μοντέλων του #GNTMgr. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος έχει στο ενεργητικό του αξιοζήλευτες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα fashion brands παγκοσμίως και ήρθε για να δώσει χαρακτήρα και στυλ στα αγόρια και τα κορίτσια μας! ⠀ #StarChannelTv @starchanneltv @diamantopoulostudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Κάποιες μεταμορφώσεις ήταν πολύ… extreme, ενώ άλλες στο ελάχιστο, στα όρια του να γίνουν αντιληπτές και από εμάς τους ίδιους (Είδατε καμία αλλαγή στο μαλλί του Αιμιλιάνο;).

Ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές ήταν αυτή της Λίας, η οποία αναγκάστηκε να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και να καλωσορίσει ένα… αγορέ look, χίλιες φορές πιο μοντέρνο και extreme από αυτό που είχε.

«Με φοβίζει το πως θα νιώθω μετά», είπε η παίκτρια του GNTM 3, προσθέτοντας ότι «ήθελα να τρέξω πίσω μόλις το είδα». «Με το μακρύ μου μαλλί φαίνομαι πιο γλυκιά. Δεν φαίνομαι πρόστυχη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λία στον Ηρακλή και τον Έντουαρντ, πριν ακόμα υποβληθεί στη μεγάλη αλλαγή.

«Με αυτό εδώ και όλα αυτά θα είμαι σαν πουτ@ν@»!

GNTM 3: Το makeover της Λίας

«Είμαι θυμωμένη! Πιστεύω ότι η Ζεν είδε ότι ο χαρακτήρας μου είναι πιο αντρικός και πιο άγριος… Γιατί, όμως, έδειξα τον αντρικό μου χαρακτήρα για να με κάνουν έτσι», ανέφερε δακρυσμένη η Λία στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM.

Λία Τσουζντάν: 10 πράγματα για την παίκτρια του GNTM 3

Δείτε το απόσπασμα:

Από την πλευρά της, ούτε και η Ειρήνη Μητράκου ευχαριστήθηκε πολύ το νέο της look, αφού κι εκείνη αναγκάστηκε να αποχωριστεί το μαλλί της, το οποίο έγινε επίσης κοντό αγορέ.

Η Ειρήνη ξέσπασε σε κλάματα και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι γυναίκες με τα μαλλιά τους, ξεπερνώντας όμως τους ενδοιασμούς της.

Η μεταμόρφωση της Ειρήνης:

Η μεταμόρφωση της Λίας

Δεν ξέφυγε από την προσοχή μας, βέβαια, και η μεταμόρφωση του Έντουαρντ, για τον οποίο δε μπορούσαμε να καταλήξουμε αν θυμίζει περισσότερο Ντόναλντ Τραμπ ή Ντιέγκο Μαλφόι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τελικά, μοιάζει περισσότερο με τον Donald Trump ή με τον Draco Malfoy; ⠀ #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δείτε το trailer της ερχόμενης Δευτέρας:

Τσέκαρε επίσης:

GNTM 3: Κατσαρίδες, σνομπισμός και το Twitter παίρνει “φωτιά”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1