GNTM 3: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; (Τrailer)
Όσα όσα θα δούμε απόψε στο GNTM 3!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο GNTM 3 με δύο παίκτριες να αποχωρούν από το σπίτι. Οι παίκτριες που αποχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα από το GNTM 3, λοιπόν, ήταν η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Οι δοκιμασίες της προηγούμενης εβδομάδας ήταν αρκετά απαιτητικές με τους παίκτες και τις παίκτριες να ντύνονται μαχητές και μαχήτριες δίπλα από τη θάλασσα στη δοκιμασία της προηγούμενης Δευτέρας, αλλά και γαμπροί και νύφες στη δοκιμασία της προηγούμενης Τρίτης. Έτσι, μετά τις δύο αποχωρήσεις που προέκυψαν από τις συγκεκριμένες δοκιμασίες έχουμε, πλέον, το τελικό top 17 του GNTM 3.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Με την αποχώρηση της Ξένιας, τα μοντέλα στο σπίτι του #GNTMgr είναι πια 17. Άραγε η επόμενη εβδομάδα θα φέρει την επάνοδο των κοριτσιών; ⠀ #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Έτσι, και η σημερινή δοκιμασία αναμένεται εξίσου δύσκολη με τις προηγούμενες. Πριν περάσουμε στη δοκιμασία, όμως, βλέπουμε τη γνωστή YouTuber, Μάρα Σαμαρτζή, η οποία μπαίνει στο σπίτι του GNTM 3 και θα ζητήσει από όλους τους παίκτες και τις παίκτριες να ετοιμάσουν μία μικρή πρόζα 15 δευτερολέπτων και να της…την πουλήσουν!

Έπειτα, βλέπουμε τους παίκτες και τις παίκτριες να διαλέγουν τυχαία με τι έντομο θα φωτογραφηθούν επιλέγοντας ένα μπολ καμπάνα, ενώ σύμφωνα με όσα ακούμε τη Ζενεβιέβ να λέει στο trailer το σημερινό concept έχει τον τίτλο Ξεπεσμένη Αριστοκρατία και για αυτό το λόγο όλοι και όλες πρέπει να φωτογραφηθούν με το έντομο που τους αναλογεί τοποθετημένο στο πρόσωπο και έχοντας ένα… σνομπ ύφος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τι συμβαίνει εδώ; Είμαστε στο #MasterChefGR ή στο #GNTMgr; Όλες οι απαντήσεις έρχονται στο επεισόδιο της Δευτέρας! ⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δείτε το trailer εδώ:

Δείτε επίσης: Πόλεμος, ανανάδες και κραυγές στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM 3 – Το Twitter κάνει πάρτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
1'
79 - 59
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;